RM1000 Baucer Sponsored Shopee Untuk Anda

RM1,000 Shopee Sponsored Vouchers !! Kepada sesiapa kaki shopping online, jangan lepaskan peluang untuk rebut baucer-baucer daripada penaja di Shopee sekarang... bernilai sehingga RM1000. Promosi khas ini bermula dari 24 Disember sehingga 27 Januari 2019.

Saya memang kaki shopping, dan Shopee adalah tempat terbaru saya untuk beli belah secara online. Dah macam-macam saya beli menerusi Shopee ni. Paling terbaru adalah jam tangan Casio G-Shock original dengan potongan 50%!!

RM1,000 Shopee Sponsored Vouchers Giveaway

free shopee vauchers
Mengenai baucer percuma ini, ia sangat mudah untuk anda dapatkan. Apa yang perlu anda buat ialah mengajak seberapa ramai rakan dan kenalan anda untuk membeli-belah di Shopee dalam tempoh promosi yang dinyatakan.

Anda tak perlu nak beli apa-apa barang untuk rebut peluang mendapatkan baucer percuma sehingga RM1000 ini. Namun, anda wajib ada akaun di Shopee ni.

Ala daftar bukan kena duit pun, percuma je. Boleh terus daftar gunakan akaun Facebook atau Google anda. Tak pun, kalau nak lebih selamat dan asingkan dengan akaun media sosial anda, daftar percuma gunakan akaun email anda.

Cara Nak Dapatkan Free Vouchers dari Shopee

Ok. Nak tak dapatkan baucer percuma ni?

Apa yang perlu anda buat ialah buka akaun percuma di Shopee samada sebagai pelanggan atau penjual untuk mula mendapatkan kod khas iaitu kod referral anda. Dengan kod ini, anda perlu kongsikan kepada rakan anda lain samada menerusi media sosial atau apa-apa platform bersesuaian.

Ia sangat mudah.
free shopee vauchers

Anda akan diberikan sebanyak 1000 coins Shopee setiap kali setiap orang mendaftar dan mula membeli menerusi kod referral anda itu.

Apa tunggu lagi? Ada lebih RM1000 baucer percuma daripada penaja-penaja Shopee untuk diberikan kepada kaki shopping online. Tak ke syok tu ... ??

[Dah Baca?] Cara Nak Buat Dropship di Shopee


Buat kaki shopping online, jika ini pertama kali anda nak bershopping menerusi Shopee, kalau nak jimat dan dapatkan lebih nilai, saya syorkan anda untuk shopping benda-benda ni ...

  • Lampin pakai buang untuk bayi dan anak - macam jenama Pampers, Pet Pet dan Mommy Poko
  • Jam tangan. Ada jam tangan Casio G-Shock original, dan beberapa jenama lain, seperti Smart Watch.
  • Smartphone dan aksesori smartphone. Saya beli telefon Realme Pro 2 dari Shopee.
  • Beg galas dan beg untuk bercuti.

Ini antara produk best dibeli di Shopee, saya banyak beli benda-benda disenaraikan tu di Shopee la.
Nak dapatkan promosi hebat Shopee?

Terus ke Shopee.com.my ye ... :)

Oppssss kejap kejap .. saya nak berikan baucer free bernilai RM7 untuk anda, klik sini.

Ingat ye, hanya untuk dalam tempoh promosi sehingga 27 Januari 2019 sahaja!



Post a Comment

8 Comments

  1. byk juga 1000 point tu. mama main shake2 pun x dpt byk tu hihi

    ReplyDelete
  2. wah senang senang je dapat. untuk yang suka online shopping ni bagus sangat

    ReplyDelete
  3. Mudahnya.... Kena aktif balik shoppe ni

    ReplyDelete
  4. banyak tu point siapa suka shopping online kena grab peluang mcm ni

    ReplyDelete
  5. Baru semalam shopping kat Shoppee perabis rm80 hengget hahahaha...
    Harini bukak ada lagi yang berkenan..bahaya betullah hahahaha

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com