Traveloka Banner

Ebook Bisnes Shopee - 100,000 Produk Dropship Tersedia Untuk Dijual di Shopee

Ada panduan untuk Bisnes Shopee terbaru lah! Dah tahu ke? Ia merupakan panduan yang diterbitkan oleh pihak Klikjer.com. Menariknya ialah panduan ini antara yang terlaris di internet, dan telah menarik ramai orang untuk ketahui selok-belok berbisnes online menerusi platform Shopee.

Panduan tersebut merupakan ebook terbaru daripada pihak Klikjer, dan harga ebook ini cukup berpatutan untuk dimiliki oleh sesiapa sahaja untuk belajar cara nak bisnes di Shopee.

Bisnes Shopee - Ada 100,000 Produk Boleh Dijual Secara Dropship di Shopee

Bisnes Shopee - Ada 100,000 Produk Boleh Dijual Secara Dropship di Shopee
Menurut pihak Klikjer.com, mereka telah mendapat feedback yang banyak mengenai panduan tersebut. Ramai yang menyatakan, mereka teruja untuk berniaga di Shopee selepas membaca ebook tersebut. Tapi masalahnya... mereka TIADA PRODUK!

Kalau tak ada produk, bagaimana nak menjual di Shopee tu?

Ebook Bisnes Shopee Sediakan 100000 Produk Untuk Dropship

Aha ... berita menariknya.... di dalam ebook Bisnes Shopee ni, memang ada satu bab yang menceritakan tentang bagaimana nak dapatkan produk-produk untuk dijual.

Jika anda dah ada panduan Bisnes Shopee ini, lihat pada bab 12.

Bisnes Shopee

Dalam bab tu, penulis ada memberikan penerangan mengenai cara berniaga di Shopee tanpa perlu simpan stok! Iaitu secara DROPSHIP!!

[Dah Baca?] Shopify - Cara Mudah Jual Produk Dropship ke Pasaran Antarabangsa

Lagi best ialah, jika anda gunakan ebook panduan ini untuk berniaga di Shopee ...

Penulis bongkarkan kepada anda, satu supplier dropship yang boleh membekalkan kepada anda lebih 100,000 jenis produk! Wow .. cukup menarik .. dan cukup mengujakan.

Fuhh .. banyak tu sampai 100,000 jenis produk. Biar betul!

Tiada Masalah Nak Cari Produk Untuk Jual di Shopee

Tapi betullah, kalau anda dapatkan panduan Bisnes Shopee ini sekarang, anda akan dapat tahu dari mana nak dapatkan produk untuk dijual. Tiada masalah lagi, kerana ada lebih 100,000 pilihan produk.

Boleh dijual cara dropship pulak tu. Bisnes online yang semakin ramai buat kerana kosnya yang minima, dan kalau bijak, boleh mulakan bisnes di Shopee tanpa gunakan sebarang modal sendiri untuk dapatkan produk.

Ebook tersebut akan berikan anda cara dapatkan produk untuk dijual.

Dari produk fesyen, elektronik, barangan bayi, alat berkebun, aksesori kereta, produk kecantikan dan pelbagai lagi lah... anda cuma tinggal pilih sahaja apa produk yang anda nak jual!

Boleh Sync Dan Terus Jual

Lebih power lagi, pembekal tersebut turut sediakan sistem yang boleh sync / post produk yang anda nak jual tu terus ke kedai Shopee anda!

Anda browse dan pilih produk apa yang anda nak jual... lepas tu, klik je butang "Add to Mystore".

Sistem web pembekal tu akan terus post gambar dan info produk yang anda nak jual tu ke kedai Shopee anda. Tak perlu dah nak taip atau upload gambar satu-satu produk! Cukup power...!!

Tengok contoh di bawah ini ...

100 000 produk dropship untuk dijual di Shopee


Oh ya! Lagi satu! Pihak penulis juga baru sahaja setup facebook group khas untuk para pembeli ebook Bisnes Shopee ni!

Satu lagi kelebihan yang ditambah khusus untuk mereka yang benar-benar berminat nak berniaga online di Shopee.

[Dah Baca?] Borong Secara Online dari China, Jual di Shopee

Jadi, memang tak rugilah kerana anda akan ada satu rangkaian peniaga yang sama-sama berniaga di Shopee di bawah satu group. Boleh belajar sama-sama, perbaiki kelemahan, dapatkan tips serta paling penting boleh buat duit sama-sama.

Lepas dah beli ebook tersebut, kalau ada apa-apa yang anda tak faham dan nak tanya.. boleh tanya di group tersebut! Kiranya, penulis akan terus membantu anda jika anda ada masalah untuk mengamalkan ilmu-ilmu yang terdapat di dalam ebook tersebut!

Aha, penulis ebook akan bersama-sama anda!

Harga Panduan Bisnes Shopee - RM60 RM70 (Set penuh)

Kalau anda nak belajar macam mana nak berniaga di Shopee! Boleh klik gambar atau butang di bawah!


Harga set penuh panduan ini adalah RM70 sahaja!! Namun, daripada info yang saya terima, panduan penuh Bisnes Shopee ini akan dinaikkan tidak lama lagi, memandangkan ada panduan Shopee lain yang mengenakan harga yang jauh lebih tinggi.

Jadi, andai anda benar berminat, boleh buat tempahan sekarang sebelum harga RM60 RM70 tidak lagi ditawarkan.

Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

3 Comments

  1. tengah trending kan bisnes di shoppe ni HH

    ReplyDelete
  2. Zaman sekarang wajar ada side income dengan business drop ship at least tapi kena cepat rebut peluang yang ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Benda-benda macam ni kena jadi antara terawal, baru boleh dapat untung besar .. :) sbb establishment tu

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.