Mentang-mentang ayah mereka ni tidur, 'diculiknya' Oppo R9s lalu dibuat bahan main dua beradik ni. Haishhh ... seronok main kamera ... melayan Facebook Effects. Ni angkara anak perempuan sayalah ni, si Maira yang tahu pasal Facebook Effects. Tu nak tunjuk kat Najmi .. efek kamera dalam Facebook.

Mulanya saya tak tahu pun. Tapi bila saya check bahagian Google Photo, baru saya sedar yang dua beradik ni banyak ambil gambar, dan main Facebook Effects. Cumanya gambar-gambar tu tak dipost kat laman Facebook saya.

Dua Beradik Seronok Main Kamera Facebook Effects

Seronok Main Kamera Facebook Effects
Seronok Main Kamera Facebook Effects
Seronok Main Kamera Facebook Effects
Seronok Main Kamera Facebook Effects
Seronok Main Kamera Facebook Effects
Seronok betul dua anak-anak saya ni main Facebook Effects ni. Nasib baik tak publish di ruangan foto Facebook. Kalau tak mesti penuh timeline Facebook dengan gambar dua beradik ni.

Mereka tak sedar yang kamera Oppo ni akan capture gambar mereka senyap-senyap ... hehe.

Kalau tak ada fungsi ni, mesti saya tak tahu yang dua beradik ni main telefon saya tanpa pengetahuan. Baguskan telefon Oppo ni. :) Dalam diam ambil gambar Maira dan Najmi .. huhu.


Oh ya, buat yang tak tahu pasal Facebook Camera Effects ni .. saya tunjukkan contoh di bawah ni .. hehe... best gak kalau sesekali melayan .. hahahaha...
Seronok Main Kamera Facebook Effects


Seronok Main Kamera Facebook Effects

Komen Anda

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Terbaru Lebih lama