7 Gambar Comel Hasif Najmi Kesayangan Kami

Bisnes Shopee
Gambar Hasif Najmi, Kesayangan Kami Sekeluarga. Ramai pembaca blog saya dah ketahui, bahawa saya dan isteri sudah mempunyai baby baru dalam keluarga. Malah kisah isteri saya bersalin secara caesarean, telah menjadi viral di beberapa page Facebook. Ramai rakan yang masih belum ada kesempatan menemui Hasif Najmi ni, maka saya kongsikan beberapa gambar di dalam post wordless wednesday.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Gambar Hasif Najmi Kesayangan Kami Sekeluarga

Gambar Hasif Najmi Kesayangan Kami
Gambar Hasif Najmi Kesayangan Kami
Gambar dari Oppo R9s
Gambar dari Oppo R9s
Gambar dari Oppo R9s
Gambar dari Oppo R9s
Gambar dari Oppo R9s

Gambar diambil menggunkan kamera smartphone Oppo R9s. Anda boleh dapatkan telefon pintar ini dengan harga menarik di Lazada Malaysia Oppo Official Store.


Post a Comment

2 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com