As-Salam. Melampau sungguh blogger remaja ni .... pandai sungguh dia buat onar pada blog HH ni. Kerana onar yang melampau, HH jejaki sumber blog Azri Johan ini ... dan pencarian HH tu nampaknya telah temui jalan buntu.

Nampak sangat si Azri Johan ni nak lari daripada terkena 'tindakan' daripada HH. Taip url blog Azri Johan tu, HH dibawa ke satu laman error ... hah .. tak wujud ke? Nih kes baling batu sembunyi tangan la ni ....

Dah buat kerja, lalu lari ... mesti tak mahu mengaku punya. HH cuba nak balas balik apa yang dibuat oleh Azri Johan .. memang melampau... tapi kalau dah macam ni .. sukarlah sikit. Tapi, HH takkan lepaskan begitu sahaja. Percubaan lain dilakukan bagi jejaki blogger bernama Azri Johan ini....

Blog Azrijohan.com Tutup



Pastu, HH cuba juga nak jejak Azri Johan, blogger yang telah banyak memberi impak kepada blog HH ini .... dan akhirnya ... HH jumpa blog ini:

Blog Azrijohan yang Baru




Semuanya gara-gara perlakuan blogger ini - Azri Johan yang telah menyumbang trafik paling banyak dalam sejarah kewujudan blog ini ... memang nak kena nih ... 

Ini bukti perbuatan blogger Azri Johan, lihat apa yang telah blogger ini lakukan? 

Nak tahu bagaimana Azri Johan melakukannya? Anda boleh lihat blog Azri Johan yang penuh misteri SEO ini ... Blog Azri Johan


3 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. Hmm apa yg tak faham? Ini merupakan entri pysko je ...

    ReplyDelete
  2. wahai abang hasrul mintak tlg sgt nih... kenapa ye url blog sy tak berupdate jika letak di bloglist dan di rrs feed jadi error url. buntu dah nih.... dok tanya google pon celaru aih..dah habis usaha dah nih.... www.dearxila.my

    ReplyDelete
  3. @google-bca967512573013a3b8fe1fce14cd0cc:disqus ... saya dah jawab dah .. dan buat satu entri mengenainya. Harap dapat bantu dengan permasalahan yang timbul. Ramai juga yang kena gini bila tukar domain, perkara biasa yang akan berlaku ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Sebelum Selepas

Bisnes Shopee

Rahsia Bisnes Online di Shopee
Klik Sini

Buat Duit USD dengan Dropship