Langkau ke kandungan utama

Blog Trafik Meroket Bukan Mustahil ..

Alhamdulillah, saya telah selesai tunaikan janji saya untuk meroketkan kesemua blog peserta segmen "Hasrul Hassan  Bantu Trafik Blog Meroket". Bukan mudah sebenarnya nak buat segmen yang ada janji di dalamnya. Silap haribulan, boleh kena kecam dan kena maki.

Namun, dengan sokongan rakan-rakan blogger; saya telah bantu sebanyak lebih daripada 50 blog dalam segmen tersebut meroketkan trafik blog mereka yang sebelum ini sendu, asalnya trafik blog tak terlebih daripada 100 PV sehari menjadi lebih daripada trafik bulanan sebelum ini.

Blog Trafik Meroket Bukan Mustahil ..

Blog Trafik Meroket Bukan Mustahil ..
Segmen yang saya anjurkan telah berjaya bantu ramai rakan blogger kecapi keseronokan dan kegembiraan menerima trafik yang meroket naik. Mereka tidak perlu keluarkan apa-apa modal pun, apa yang perlu dibuat adalah patuh pada syarat dan terma segmen dan terbitkan satu post khas sebagai tanda usaha untuk join segmen yang saya anjurkan.

Saya juga tumpang gembira dan seronok kerana berjaya bantu rakan-rakan blogger meningkatkan PV mereka. Walaupun trafik tidak kekal naik meroket setiap hari, namun ... ia secara amnya membuktikan bahawa untuk mendapatkan blog meroket dengan trafik adalah bukan sesuatu yang mustahil.

Syukur alhamdulillah, segmen ini berjaya ...

Bukti Peserta Segmen Ini Trafik Blog Berjaya Diroketkan

Mari lihat trafik-trafik blog peserta segmen ini yang telah berjaya diroketkan ...
Gembira Dapat Trafik Blog Meroket Menerusi Segmen


Apa yang diperlukan adalah pengetahuan dan ilmu bagaimana untuk melonjakkan trafik blog yang tak berapa menarik .. huhu.

Dan seandainya anda telah ikuti blog saya sejak sekian lama, pasti sudah tahu bagaimana saya melakukannya.

Dan blog ini berjaya dedahkan dengan baik bagaimana saya melakukannya ... lihat sahaja trafik blog di pautan di bawah ini yang memang jauuuhhh meroket berbanding post yang lain ..


Ya, memang betul. Saya menggunakan servis yang disediakan oleh pihak Lynk.my untuk melonjakkan trafik blog peserta segmen saya sehingga kelihatan meroket .. nuhhhh .. hampir-hampir nak sampai ke bulan .. hehe.

Lynk.my Bantu Trafik Blog Meroket

Menerusi Lynk.my, anda boleh meroketkan trafik mana-mana blog post yang anda sudah terbitkan. Malah, anda bukan sekadar meroketkan trafik (pv) untuk blog post tersebut, tetapi juga menaikkan jumlah trafik blog anda secara keseluruhan (mingguan, bulanan, tahunan).

Trafik atau pageview (pv) yang anda terima adalah asli, tulen dan dilihat oleh ramai pengguna internet. Ia merupakan servis yang disediakan oleh pihak Lynk.my untuk blogger termasuklah juga para pemilik bisnes dan peniaga online yang ada laman web dan blog untuk tujuan promosi.

Daftar Lynk.my Sebagai Advertiser

Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftar sebagai 'Advertiser' di Lynk.my dan sediakan kempen untuk mendapatkan trafik ke laman web atau blog yang dikehendaki, samada secara khusus atau secara am. Dan untuk membantu mendapatkan target audience yang dikehendaki, boleh masukkan kata kunci dan juga sasaran lokasi untuk kempen tersebut.

In Sha Allah, anda akan dapat lihat hasilnya kurang daripada 10-20 minit setelah mengaktifkan kempen anda di Lynk.my.

Pendaftaran pula adalah percuma. Tiada sebarangbayaran dikenakan. Namun, anda perlu memasukkan dana tertentu untuk mengaktifkan kempen iklan anda di Lynk.my.

Berminat untuk meroketkan trafik ke laman web dan blog anda tak? Boleh terus buat pendaftaran di pautan ini - Daftar Sebagai Advertiser Lynk.my
[Artikel Berkaitan] Tatacara Menaikkan Trafik Blog Mencanak-Canak menerusi Lynk.my
Meh tengok komen-komen gembira daripada rakan blogger saya yang terima trafik mencanak-canak, meroket sampai ke bulan - kata mereka. Semua happy. Mereka happy, saya lagilah happy .. huhu. Semuanya ini tidak mustahil dengan bantuan dari Lynk.my.




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. terima kasih banyak-banyak :D Kena try lynk nmpaknya

    BalasPadam
  2. Nak kena try jgk nih..hehe. tq for sharing HH.

    BalasPadam
  3. ruginya tak sempat join segmen HH.. btw thks sharing

    BalasPadam
  4. saya sendiri dah merasa trafik meroket ni. terima kasih bro HH :D

    BalasPadam
  5. terima kasih meroketkan blog sy

    BalasPadam
  6. macamana tu tuan?boleh bg tunjuk ajar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ada beritahu di atas, dan ada pautan kepada cara nak lakukan tu

      Padam
  7. Tkasih bantu roketkan trafik blog terutamanya utk artikel yg berkaitan. Memang ada impaknya, sale kurung Najwa pun meningkat dgn cepatnya.. hihi. Tq

    BalasPadam
  8. saya kagum la dengan tuan HH yang sangat suka membantu rakan blogger..mudah-mudahan Allah SWT limpahan rezeki yang berlipat kali ganda..aamiin

    BalasPadam
  9. ooo.. itu rahsianya.. terima kasih ye.. cerita ita kat list no 3 tu..

    BalasPadam
  10. terima kasih HH, merasa blog cik mijah meroket ;)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…