Siapa yang masih tak join segmen saya ni? Join awal untuk dapatkan trafik blog yang meroket naik sehingga boleh buat anda tersenyum lebar minggu ini ... mungkin bulan ini... sehingga pecah rekod trafik blog anda untuk tahun 2017.

Janji saya .. anda akan terima trafik mencanak-canak naik menerusi segmen ini. Awal anda sertai segmen saya, maka semakin banyak trafik yang bakal anda dapat. Berminat? Terus jadi peserta Segmen 'Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket'.

Senarai Peserta Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Saya nak ucapkan syabas dan terima kasih pada peserta pertama segmen saya ini .. iaitu +Rafzan Tomomi  .. seorang blogger yang tak pernah miss untuk LIKE status saya di FB dan antara pembaca blog saya yang setia.

Disebabkan blogger comel ini menjadi peserta pertama untuk segmen saya ... maka, saya terus berikan trafik meroket untuk blognya tanpa lengah ... dan lihat apa kata blogger ini selepas beberapa minit join segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog meroket"
Senarai Peserta Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"
Jika blog anda masih lesu dengan trafik .. nak merasa trafik meroket naik .. maka .. saya ajak anda untuk join segmen ini. Kalau boleh ajak rakan-rakan blogger anda untuk join sekali .. anda gembira, mereka juga patut gembira ...

Syaratnya mudah, anda cuma perlu LIKE page FB blog ini, lepas tu follow saya di Google Profile dan buat satu post untuk ketengahkan segmen saya ni.

Dengan penyertaan anda, anda layak untuk terima trafik yang tak disangka-sangka ..

Dan berikut adalah senarai peserta yang telah join segmen ini ketika senarai ini ditulis / dikemaskini...
  1. http://www.rafzantomomi.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  2. https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://jnjikita.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://mahateknologi.blogspot.my/2017/03/jom-sertai-segmen-hasrul-hassan-bantu.html
  5. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  6. http://blog.farahdafri.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  7. http://www.kisahsidairy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  8. http://herneenazir.com/2017/03/08/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  9. http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://www.budakgemuk.net/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  1. http://www.ceritaita.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://notashalimar.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://www.maisarahsidi.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  4. http://www.bondezaidalifah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  5. https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  6. http://www.tashaqisha.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  7. http://www.ceritaejoy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  8. https://anumkhairil.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  9. http://maszull.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrulhassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://www.aerillhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
Trafik Meroket Diberikan Pada 9 Mac 2017
  1. http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://www.mizisempoi.com/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  3. http://inikisahtia.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-beri-trafik-blog-meroket.html
  4. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  5. http://www.uyulrosli.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  6. http://www.cikpinz.com/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  7. http://www.kasihjuju.com/2017/03/coco-concept-store-grand-launch.html
  8. http://budakbuzy.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  9. http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  10. http://www.jeneralinsta.com/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog/
  1. http://www.bloggerlelaki.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  2. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  3. https://miamorzafirah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  5. https://cikash.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
Trafik Meroket Diberikan Pada 10 Mac 2017
  1. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://sishawa.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://www.depalmasp.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://scrub-zmbeauty.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
Trafik Meroket Diberikan Pada 11 Mac 2017
  1. http://www.lokmanamirul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  2. http://www.jiakreatifelt.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://stnrsyfh.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://www.syahidahfadilah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  5. http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  6. https://ariazir.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  7. https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  8. http://www.jiesusanos.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  9. http://www.athirahassin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://rujukanmalay.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  11. http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  12. https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  13. http://calrasepatrick.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-meroket.html
  14. http://emalinmohd.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  15. https://jepunmari2.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
Trafik Meroket Diberikan Pada 13 Mac 2017
  1. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://www.vitamin-cerdik.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  3. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://nazrinamin.my/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  5. http://provit.my/2017/03/08/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  6. http://lobaksusue.blogspot.my/2017/03/sekian-lama-tak-libatkan-diri-dengan.html
  7. http://www.masturadin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  8. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  9. http://www.yatizul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://resepisheilarusli.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  11. http://ceriteraibu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  12. http://www.aynorablogs.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  13. https://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  14. http://www.hiburansabah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  15. https://ramaramapendek.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  16. http://norminieza.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  17. https://mohazsue.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
Abissss ... eh jap .. ada yang tertinggal rupanya ...

Trafik Meroket Diberikan Pada 14 Mac 2017
  1. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://www.busyratakiyudin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://mrsablogstori.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://julsjulie80.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Jika anda nak tengok berapa trafik blog yang mereka terima menerusi segmen saya ini, boleh check-it-out blog dan Facebook mereka .. sebab saya minta mereka tunjukkan kepada saya kesan join segmen ni .. huhu..

Mana-mana blog peserta yang telah saya senaraikan, bermaksud blog anda telah terima trafik meroket yang saya janjikan. Harus diingatkan bahawa trafik itu 'one-time' sahaja. Ia takkan berulangan. Saya juga tak janji post akan dapat banyak LIKE atau Share.

Anda akan nampak trafik blog anda naik mendadak kemudian hilang .. sebab roket memang macam tu .. naik naik naik .. pastu hilang. :) . Jika betul dapat trafik meroket tu .. jangan lupa ucap alhamdulillah ye...


Terima kasih kerana sudi join. Saya akan terus updated listing ini .. mereka yang masih belum disenaraikan, harap bersabar ye.

Update: Saya dah pendekkan tempoh segmen sebab sambutan di luar jangkaan saya. Tak menang tangan dibuatnya untuk saya lakukan proses meroketkan trafik blog. Jadi, tamat segmen dipendekkan dan ditukar ke 9 Mac 2017 jam 12 tghari.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

21 Komen

wah..terbaiklah...all the best semua

Reply

Harap ada rakan blogger yang join segmen dan nampak hasil sudi kongsikan PV mereka pada saya .. nak gak tgk apa benar janji telah ditunaikan.
..

Reply

Uyul belum masuk list. Semoga terpilih. Terima kasih sifu HH.

Reply

wah tak sabar nak tunjuk testimoni dari blog saya nanti.

Reply

Belum masuk list lagi harap lagi harap terpilih la nanti

Reply

busyra baru saja lepas join.. terima kasih tuan hasrul :)

Reply

Tq HH, suka tengok Uv naik tadi

Reply

Masih lagi menunggu ni untuk disenaraikan..hehe

Reply

Wahhh memang betul meroket lahhh (h) ..
Harus tulis entri khas tentang ni :) ...
Terima kasih saudara HH..

Reply

tq hh segmen nie sgt membantu pv smasa meroket...

Reply

salam, terima kasih sifu HH sbab dah bantu tingkatkan PV blog Murni

https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/trafik-blog-murni-mohd-yusof-berjaya.html

Reply

Senarai peserta tu tak ikut date of join ke? Kenapa Mrs. A tak tersenarai lagi? Rasa macam dah follow semua syarat-syarat tu :-(

Reply
This comment has been removed by the author.

Mrs. A ... saya kena bahagi antara mereka yang komen menerusi blogger dan juga FB .... silap saya juga benarkan dua ruangan komen serentak. Tapi jangan risau .. siapa yang join akan terima trafik meroket spt dijanjikan.

Reply

Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi sertai segmen saya ni ye

Reply

Terima kasih bro hh..btl2 meroket ni😊

Reply

Ala tamat dah ka... Baru nak taip entry special tuk segmen ni..takpa lain kali buat lagi na

Reply
New comments are not allowed.