Langkau ke kandungan utama

Senarai Peserta Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Siapa yang masih tak join segmen saya ni? Join awal untuk dapatkan trafik blog yang meroket naik sehingga boleh buat anda tersenyum lebar minggu ini ... mungkin bulan ini... sehingga pecah rekod trafik blog anda untuk tahun 2017.

Janji saya .. anda akan terima trafik mencanak-canak naik menerusi segmen ini. Awal anda sertai segmen saya, maka semakin banyak trafik yang bakal anda dapat. Berminat? Terus jadi peserta Segmen 'Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket'.

Senarai Peserta Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Saya nak ucapkan syabas dan terima kasih pada peserta pertama segmen saya ini .. iaitu +Rafzan Tomomi  .. seorang blogger yang tak pernah miss untuk LIKE status saya di FB dan antara pembaca blog saya yang setia.

Disebabkan blogger comel ini menjadi peserta pertama untuk segmen saya ... maka, saya terus berikan trafik meroket untuk blognya tanpa lengah ... dan lihat apa kata blogger ini selepas beberapa minit join segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog meroket"
Senarai Peserta Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"
Jika blog anda masih lesu dengan trafik .. nak merasa trafik meroket naik .. maka .. saya ajak anda untuk join segmen ini. Kalau boleh ajak rakan-rakan blogger anda untuk join sekali .. anda gembira, mereka juga patut gembira ...

Syaratnya mudah, anda cuma perlu LIKE page FB blog ini, lepas tu follow saya di Google Profile dan buat satu post untuk ketengahkan segmen saya ni.

Dengan penyertaan anda, anda layak untuk terima trafik yang tak disangka-sangka ..

Dan berikut adalah senarai peserta yang telah join segmen ini ketika senarai ini ditulis / dikemaskini...
  1. http://www.rafzantomomi.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  2. https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://jnjikita.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://mahateknologi.blogspot.my/2017/03/jom-sertai-segmen-hasrul-hassan-bantu.html
  5. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  6. http://blog.farahdafri.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  7. http://www.kisahsidairy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  8. http://herneenazir.com/2017/03/08/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  9. http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://www.budakgemuk.net/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  1. http://www.ceritaita.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://notashalimar.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://www.maisarahsidi.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  4. http://www.bondezaidalifah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  5. https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  6. http://www.tashaqisha.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  7. http://www.ceritaejoy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  8. https://anumkhairil.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  9. http://maszull.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrulhassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://www.aerillhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
Trafik Meroket Diberikan Pada 9 Mac 2017
  1. http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://www.mizisempoi.com/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  3. http://inikisahtia.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-beri-trafik-blog-meroket.html
  4. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  5. http://www.uyulrosli.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  6. http://www.cikpinz.com/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  7. http://www.kasihjuju.com/2017/03/coco-concept-store-grand-launch.html
  8. http://budakbuzy.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  9. http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  10. http://www.jeneralinsta.com/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog/
  1. http://www.bloggerlelaki.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  2. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  3. https://miamorzafirah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  5. https://cikash.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
Trafik Meroket Diberikan Pada 10 Mac 2017
  1. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://sishawa.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://www.depalmasp.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://scrub-zmbeauty.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
Trafik Meroket Diberikan Pada 11 Mac 2017
  1. http://www.lokmanamirul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  2. http://www.jiakreatifelt.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://stnrsyfh.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://www.syahidahfadilah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
  5. http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  6. https://ariazir.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  7. https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  8. http://www.jiesusanos.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  9. http://www.athirahassin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://rujukanmalay.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  11. http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  12. https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  13. http://calrasepatrick.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-meroket.html
  14. http://emalinmohd.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  15. https://jepunmari2.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html 
Trafik Meroket Diberikan Pada 13 Mac 2017
  1. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://www.vitamin-cerdik.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  3. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://nazrinamin.my/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  5. http://provit.my/2017/03/08/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/
  6. http://lobaksusue.blogspot.my/2017/03/sekian-lama-tak-libatkan-diri-dengan.html
  7. http://www.masturadin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  8. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  9. http://www.yatizul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  10. http://resepisheilarusli.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  11. http://ceriteraibu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  12. http://www.aynorablogs.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  13. https://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  14. http://www.hiburansabah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  15. https://ramaramapendek.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html
  16. http://norminieza.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  17. https://mohazsue.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
Abissss ... eh jap .. ada yang tertinggal rupanya ...

Trafik Meroket Diberikan Pada 14 Mac 2017
  1. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  2. http://www.busyratakiyudin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  3. http://mrsablogstori.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html
  4. http://julsjulie80.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Jika anda nak tengok berapa trafik blog yang mereka terima menerusi segmen saya ini, boleh check-it-out blog dan Facebook mereka .. sebab saya minta mereka tunjukkan kepada saya kesan join segmen ni .. huhu..

Mana-mana blog peserta yang telah saya senaraikan, bermaksud blog anda telah terima trafik meroket yang saya janjikan. Harus diingatkan bahawa trafik itu 'one-time' sahaja. Ia takkan berulangan. Saya juga tak janji post akan dapat banyak LIKE atau Share.

Anda akan nampak trafik blog anda naik mendadak kemudian hilang .. sebab roket memang macam tu .. naik naik naik .. pastu hilang. :) . Jika betul dapat trafik meroket tu .. jangan lupa ucap alhamdulillah ye...


Terima kasih kerana sudi join. Saya akan terus updated listing ini .. mereka yang masih belum disenaraikan, harap bersabar ye.

Update: Saya dah pendekkan tempoh segmen sebab sambutan di luar jangkaan saya. Tak menang tangan dibuatnya untuk saya lakukan proses meroketkan trafik blog. Jadi, tamat segmen dipendekkan dan ditukar ke 9 Mac 2017 jam 12 tghari.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wah..terbaiklah...all the best semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap ada rakan blogger yang join segmen dan nampak hasil sudi kongsikan PV mereka pada saya .. nak gak tgk apa benar janji telah ditunaikan.
      ..

      Padam
    2. Senarai peserta tu tak ikut date of join ke? Kenapa Mrs. A tak tersenarai lagi? Rasa macam dah follow semua syarat-syarat tu :-(

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Mrs. A ... saya kena bahagi antara mereka yang komen menerusi blogger dan juga FB .... silap saya juga benarkan dua ruangan komen serentak. Tapi jangan risau .. siapa yang join akan terima trafik meroket spt dijanjikan.

      Padam
  2. Uyul belum masuk list. Semoga terpilih. Terima kasih sifu HH.

    BalasPadam
  3. wah tak sabar nak tunjuk testimoni dari blog saya nanti.

    BalasPadam
  4. Belum masuk list lagi harap lagi harap terpilih la nanti

    BalasPadam
  5. busyra baru saja lepas join.. terima kasih tuan hasrul :)

    BalasPadam
  6. Tq HH, suka tengok Uv naik tadi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi sertai segmen saya ni ye

      Padam
  7. ala xde rezeki nk join :(

    BalasPadam
  8. Masih lagi menunggu ni untuk disenaraikan..hehe

    BalasPadam
  9. Wahhh memang betul meroket lahhh (h) ..
    Harus tulis entri khas tentang ni :) ...
    Terima kasih saudara HH..

    BalasPadam
  10. tq hh segmen nie sgt membantu pv smasa meroket...

    BalasPadam
  11. salam, terima kasih sifu HH sbab dah bantu tingkatkan PV blog Murni

    https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/trafik-blog-murni-mohd-yusof-berjaya.html

    BalasPadam
  12. Terima kasih bro hh..btl2 meroket ni😊

    BalasPadam
  13. Ala tamat dah ka... Baru nak taip entry special tuk segmen ni..takpa lain kali buat lagi na

    BalasPadam

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…