Langkau ke kandungan utama

Kena Perli Teh O Segelas?

Errr .. rasanya ini kali pertama saya dapat Teh O segelas dengan uncang-uncang sekali. Kejadian ini berlaku semasa saya pergi ke Morib, menginap di Rumah Persekutuan Morib.

Kalau ikutkan ia bukanlah satu perkara yang pelik pun sebab di hotel-hotel, kita selalu sahaja disajikan dengan Teh O dengan uncang tehnya sekali. Cuma, saya fikir agak pelik sebuah kedai makan yang agak terpencil di Morib menyediakan minuman Teh O dengan uncang ... uhh satu uncang boleh dapat satu teko kot ...

Kena Perli Teh O Segelas?

Kena Perli Teh O Segelas?

Uhh .. mungkin juga sebab penduduk Morib dari kalangan mereka yang bermurah-hati, jadi pemilik kedai makan yang saya singgah ni tak kisah untuk berikan satu uncang teh kepada saya.

Nikmat sungguh dapat minum Teh O panas ketika hujan renyai-renyai ....

Komen

  1. comfirm pekat likat kalau tak keluarkan cecepat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uhh mesti, tapi saya suka .. hahaha

      Padam
  2. Ada semelit apa ka lepas tu.

    BalasPadam
  3. Semoga murah rezeki beliau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah ... doakan juga untuk saya ye .. :)

      Padam
  4. secawan teh o panas ni berapa harga sekarang di sana bro HH :) ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak.. ntah la pulak .. hahaha.. tak tgk pun, main bayar je.

      Padam
  5. time hujan memang layan..ohoh

    BalasPadam
  6. agaknya nak habiskan stok uncang. esok uncang tu dah expired :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.