Kena Perli Teh O Segelas?

Errr .. rasanya ini kali pertama saya dapat Teh O segelas dengan uncang-uncang sekali. Kejadian ini berlaku semasa saya pergi ke Morib, menginap di Rumah Persekutuan Morib.

Kalau ikutkan ia bukanlah satu perkara yang pelik pun sebab di hotel-hotel, kita selalu sahaja disajikan dengan Teh O dengan uncang tehnya sekali. Cuma, saya fikir agak pelik sebuah kedai makan yang agak terpencil di Morib menyediakan minuman Teh O dengan uncang ... uhh satu uncang boleh dapat satu teko kot ...

Kena Perli Teh O Segelas?

Kena Perli Teh O Segelas?

Uhh .. mungkin juga sebab penduduk Morib dari kalangan mereka yang bermurah-hati, jadi pemilik kedai makan yang saya singgah ni tak kisah untuk berikan satu uncang teh kepada saya.

Nikmat sungguh dapat minum Teh O panas ketika hujan renyai-renyai ....

{ 9 comments.. read them below or add one }

idzwa kamaruddin idzwa kamaruddin December 04, 2015
comfirm pekat likat kalau tak keluarkan cecepat.
Emjay Redha Emjay Redha December 04, 2015
Ada semelit apa ka lepas tu.
Ruzana Ibs Ruzana Ibs December 04, 2015
Semoga murah rezeki beliau.
Junaidy Jaimi Junaidy Jaimi December 05, 2015
secawan teh o panas ni berapa harga sekarang di sana bro HH :) ?
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
Uhh mesti, tapi saya suka .. hahaha
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
In Sha Allah ... doakan juga untuk saya ye .. :)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 08, 2015
Alamak.. ntah la pulak .. hahaha.. tak tgk pun, main bayar je.
reezluv reezluv December 08, 2015
time hujan memang layan..ohoh
BuJaLBuJaL December 09, 2015
agaknya nak habiskan stok uncang. esok uncang tu dah expired :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.