Errr .. rasanya ini kali pertama saya dapat Teh O segelas dengan uncang-uncang sekali. Kejadian ini berlaku semasa saya pergi ke Morib, menginap di Rumah Persekutuan Morib.

Kalau ikutkan ia bukanlah satu perkara yang pelik pun sebab di hotel-hotel, kita selalu sahaja disajikan dengan Teh O dengan uncang tehnya sekali. Cuma, saya fikir agak pelik sebuah kedai makan yang agak terpencil di Morib menyediakan minuman Teh O dengan uncang ... uhh satu uncang boleh dapat satu teko kot ...

Kena Perli Teh O Segelas?

Kena Perli Teh O Segelas?

Uhh .. mungkin juga sebab penduduk Morib dari kalangan mereka yang bermurah-hati, jadi pemilik kedai makan yang saya singgah ni tak kisah untuk berikan satu uncang teh kepada saya.

Nikmat sungguh dapat minum Teh O panas ketika hujan renyai-renyai ....

9 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. comfirm pekat likat kalau tak keluarkan cecepat.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. In Sha Allah ... doakan juga untuk saya ye .. :)

      Delete
  3. secawan teh o panas ni berapa harga sekarang di sana bro HH :) ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. ntah la pulak .. hahaha.. tak tgk pun, main bayar je.

      Delete
  4. agaknya nak habiskan stok uncang. esok uncang tu dah expired :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Bisnes Tudung Online
Sebelumnya Seterusnya
Borong dari Jepun