Cara Nak Beli Ebook Rahsia Taobao Full Pakej

Borong Online dari China
Ramai yang nak tahu cara nak beli dan borong barang secara online menerusi laman web TaoBao. Sebelum ini, saya dah kongsikan satu video yang tunjukkan cara nak beli dari laman web TaoBao, tanpa perlu menggunakan orang tengah. Sekarang ni dah banyak laman web orang tengah macam Lazada dan 11th Street yang turut tawarkan produk dari TaoBao ini.

Cara Nak Beli Ebook Rahsia Taobao Full Pakej

Cara Nak Beli Ebook Rahsia Taobao Full Pakej
Sebenarnya, tak susah pun nak borong barang dari China secara online ini, lagi-lagi kalau tahu cara nak gunakan laman web TaoBao. Laman web ini memang banyak produk yang dijual dengan harga murah.

Kalau anda nak tahu, ramai usahawan yang buat bisnes dropship turut gunakan laman web TaoBao ini untuk dapatkan stok produk mereka. Bukan setakat dijual secara offline, ada juga yang dijual secara online menerusi laman web shopping online yang lain, contohnya seperti Lazada, Shopee, 11th Street malah di Mudah.my.

Mereka yang berniaga di Facebook pun ramai yang gunakan TaoBao ni untuk cari barang hot yang senang nak dijual.

Ebook Rahsia TaoBao

Orait, kalau video sebelum INI, anda tak dapat nak catch-up untuk tengok bagaimana nak membeli di laman web TaoBao ini. Mungkin ebook Rahsia TaoBao boleh membantu.
Ebook Rahsia TaoBao
Ebook Rahsia TaoBao adalah merupakan sebuah ebook panduan yang menjadi best seller di KlikJer.com. Ianya ditulis oleh Tuan Nigel Ong yang memang punyai pengalaman buat bisnes online ini, termasuklah bisnes drosphip. Beliau menggunakan laman web TaoBao dan juga satu lagi laman web China iaitu 1688.com.

Menerusi ebook Rahsia TaoBao, Tuan Nigel berkongsi ilmu pengetahuan serta tips yang dapat bantu anda bukan setakat beli borong online terus dari China, tetapi juga bagaimana nak buat duit dengan menjual produk dari China ini.

Full pakej ebook Rahsia TaoBao berikan anda kelebihan berikut:

  • Ebook Rahsia Taobao
  • Bonus 1 : Ebook Panduan Meledakkan Jualan Menggunakan Fanpage
  • Bonus 2 : Kajian Kes - Produk Sold Out 3 Jam!
  • Bonus 3 : 8 Tips Emas Kejayaan Bisnes Borong Orang Cina
  • Bonus 4 : Rahsia 1688
  • 14 Siri Video Tutorial Rahsia Taobao
  • GROUP FB VIP - Platinum Circles

Wow, cukup menarik kan? Ada bonus-bonus best dalam pakej full ebook Rahsia TaoBao ini. Paling best ialah, ada 14 siri video tutorial tentang rahsia-rahsia TaoBao yang ramai pakar dropship produk dari China tak dedahkan.

Nak tahu apa 14 video tu?

Tajuk 14 Video Rahsia TaoBao Full Pakej

Tajuk 14 Video Rahsia TaoBao
Di dalam video ini anda akan dapat melihat secara live bagaimana Tuan Nigel mendaftar di web Taobao, membuat pesanan, membuat bayaran dan sebagainya. Ianya akan dapat membantu anda mempelajari langkah demi langkah cara memborong di Taobao dengan lebih jelas lagi!

Berikut adalah isi kandungan bagi 14 Video tersebut.

  • Video 1 – Pengenalan
  • Video 2 – Mendaftar Di Taobao
  • Video 3 – Teknik Search Product Dalam Bahasa Mandarin & Kriteria Memilih Produk
  • Video 4 – Teknik Menentukan Harga Dan Menilai Potensi Produk - 100% Profit
  • Video 5 – Teknik Menilai Reputasi Dan Lokasi Taobao Seller
  • Video 6 – Perbincangan 2 Cara Memborong
  • Video 7 – Tempah Guna Agent: Daftar Di XXXXXX
  • Video 8 – Tempah Guna Agent: Menempah Di XXXXXX
  • Video 9 – Tempah Sendiri #1: Order & Bayar
  • Video 10 – Tempah Sendiri: Tempah Sendiri #2: Track Pergerakkan Produk
  • Video 11 – Tempah Sendiri #3: Combine & Pos Ke Malaysia
  • Video 12 – Tempah Dari 1688.com menggunakan XXXXXX
  • Video 13 – Teknik Ninja Chat Dengan Seller Walupun Tak Pandai Bahasa Cina!
  • Video 14 – Panduan Refund

Dengan video-video ini, anda boleh lihat ulang ulang dan ulang banyak kali sampai anda mahir. Malah, anda boleh on video ni semasa anda mula-mula nak login dan gunakan laman web TaoBao.

Weihhhh ... tak ke memudahkan tu? Ikut step-by-step.


Dan ...

Group VIP Rahsia TaoBao - Eksklusif Full Pakej

Jika beli ebook Rahsia TaoBao full pakej ini, boleh dapat akses kepada group FB VIP dikendalikan oleh Tuan Nigel ini. Dalam tu ada ramai kawan-kawan yang akan bantu anda dari segala sudut, termasuklah bagaimana nak berniaga secara online, dengan jual produk dari TaoBao.

Apa ada dalam group FB VIP Rahsia Taobao?
Group VIP Rahsia TaoBao - Eksklusif Full Pakej
Memang banyak testimonial daripada mereka yang dah dapatkan ebook Rahsia TaoBao ini. Ia sebuah ebook yang bagus, dan kerana itulah ia menjadi ebook best-seller di KlikJer.com.

Nak tengok testimonial yang dah baca ebook ini? Terus ke SINI.

Ebook Lengkap Cara Nak Beli Borong dari China Secara Online

Anda tak perlu nak pergi ke seminar, bayar ribu-ribu. Anda tak perlu pun nak daftar join group untuk pergi ke negara China. Semua benda yang berkaitan cara-cara nak memborong produk dari China telah lengkap diceritakan dalam ebook ini.

Ok.

Kalau anda nak dapat manfaat penuh dari pembelian ebook Rahsia TaoBao ini, saya syorkan anda ambil pakej penuh (full package) yang merangkumi:
  • Ebook Rahsia Taobao 
    • Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku
    • Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!
    • Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com
    • Rahsia 4 : Barang Kena Tahan Kastam? Atau.. Barang Tak Sampai? Apa Nak Buat? 
    • Rahsia 5 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!
    • Rahsia 6 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"
  • Bonus 1 : Ebook Panduan Meledakkan Jualan Menggunakan Fanpage
  • Bonus 2 : Kajian Kes - Produk Sold Out 3 Jam!
  • Bonus 3 : 8 Tips Emas Kejayaan Bisnes Borong Orang Cina
  • Bonus 4 : Rahsia 1688
  • 14 Siri Video Tutorial Rahsia Taobao
  • GROUP FB VIP - Platinum Circles
 

Bagaimana Nak Beli Full Pakej Rahsia TaoBao

Bagaimana nak beli panduan ini, ebook Rahsia TaoBao full pakej?

  1. Anda perlu ke link berikut - KlikJer Untuk Tempahan Ebook Rahsia Taobao
  2. Klik pada butang tempahan
  3. Pilih pakej B, klik butang 'Dapatkan Sekarang'.
  4. Kemudian anda pilih pakej C, dan klik butang 'Dapatkan Sekarang'

Sekarang, anda dah dapat full pakej ebook Rahsia Taobao.

Harganya RM170.

Dengan pakej penuh ini, anda akan dapat semua yang telah saya terangkan. Pastikan anda klik 'Dapatkan Sekarang' bila paparan pakej C tertera seperti di bawah ini.
Bagaimana Nak Beli Full Pakej Rahsia TaoBao

Ingat ni, anda bayar untuk ilmu mahal yang susah nak dapat, dikongsikan oleh Tuan Nigel yang dah berpengalaman berurusniaga di laman web TaoBao. Anda tak perlu hadiri seminar, bayar ratusan ringgit. Anda tak perlu nak ke China untuk memborong.

Dengan ebook ini, anda boleh tahu selok-belok dan rahsia-rahsia yang didedahkan oleh Tuan Nigel mengenai TaoBao. Dan paling best, anda akan ada ramai kawan-kawan yang bakal membantu anda untuk memborong dari China.

Tuan Nigel pun akan bantu anda sehingga barang anda beli di TaoBao tu sampai ke depan pintu rumah anda.

Kalau tak ada Tuan Nigel pun, dengan ebook ini, anda dah boleh buat sendirian, seperti salah seorang pembeli ebook ini ....
Ebook dah ada, video dah ada, dan ada group rahsia pulak ... uhh ... group FB yang bukan saja nak seronok-seronok nak promote barang atau iklan, tetapi group yang akan bantu anda yang baru nak kenal dengan TaoBao.

Mereka akan kongsi ilmu sebenar, yang dipraktikkan dari panduan ebook, dan kemudian akan bantu newbie untuk memborong barang terus dari China menerusi TaoBao.

Bukan setakat tolong memborong, tetapi juga akan bantu dari segi cara nak buat untung dan jual produk-produk hot yang mendapat permintaan tinggi. Macam-macam lagilah. Kalau ada apa-apa masalah, boleh diajukan dalam group FB tu, in Sha Allah .. anda tak rasa apa-apa kerugian pun dengan harag pakej penuh Rahsia TaoBao ini ... cuma RM170.

Nak dapatkan segala kelebihan dari ebook ini, pastikan anda pilih pakej C.

Borong dari China menerusi TaoBao, gunakan panduan full pakej ebook Rahsia Taobao. Bukan setakat anda akan tahu cara nak borong terus tapi juga ilmu cara nak jual produk-produk dari China ini secara online.

Siapa nak mula buat bisnes, siapa yang nak cari stok, siapa yang nak jimat ... gunakan panduan dalam ebook ini!


Terus - KlikJer Untuk Tempahan Ebook Rahsia Taobao



Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

0 Comments