28 Jun 2018

7 Gambar Deko Ruang Dalaman Mengagumkan Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti

Kerja Kosong Sambilan
HASRUL HASSAN Online Blog

Perghh ... memang cantiklah hiasan dalaman rumah Jep Sepahtu dan Sari Yanti. Sebelum ni, pasti ramai yang tak tahu pun bagaimana rupa ruang dan hiasan dalaman rumah buat pasangan ini yang baru sahaja menimang cahayamata baru. Setelah ia menjadi viral di media sosial, ramai yang rasakan hiasan dalaman rumah pasangan ini memang mengagumkan.

7 Gambar Deko Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti

Gambar Deko Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti Mengagumkan
Anda dah tengok ke gambar-gambar yang tular menunjukkan ruang dalaman rumah pasangan ini? Kalau belum, saya sudi kongsikan kepada anda .. hehe .. ada beberapa gambar yang menunjukkan ruang dan hiasan dalaman mengagumkan rumah Jep Sepahtu dan Sari Yanti ini, diambil dengan izin komen di Instagram kedua-dua selebriti Malaysia ini.
Gambar Deko Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti
Dekorasi Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti
Dekorasi Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti


Dekorasi Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti
Dekorasi Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti
Dekorasi Ruang Dalaman Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti
Sebenarnya simple je, tak adalah nampak sarat. Kalau tengok pada dinding pun, tak banyak hiasan berbentuk frame gambar digantung atau diletakkan.

Lepas tu, frame gambar pula diletakkan bukan gambar pasangan ini atau keluarga mereka. Ia lebih kepada gambar-gambar pemandangan berbentuk lukisan. Agak berbeza dengan kebanyakan rumah dari kita yang suka letakkan gambar keluarga, dan juga seni khat.

[Baca] 3 Tips Simple Gantung Hiasan Dinding di Belakang Sofa

Yang saya suka mengenai deko hiasan dalama rumah pasangan selebriti ini ialah ia menampilkan suasana kehijaun, malah nampak ada pokok hijau yang diletakkan di dalam rumah sebagai sebahagian daripada deko yang cantik.

Memang menarik.

Mungkin selepas ini, ia boleh berikan idea dekorasi untuk rumah anda pula.

Hiasan dalaman yang baik sebenarnya boleh menunjukkan lifestyle keluarga kita. Apa komen anda ya?

7 Gambar Deko Ruang Dalaman Mengagumkan Rumah Jep Sepahtu - Sari Yanti Hasrul Hassan 4.5 of 5
Perghh ... memang cantiklah hiasan dalaman rumah Jep Sepahtu dan Sari Yanti. Sebelum ni, pasti ramai yang tak tahu pun bagaimana rupa ruang ...

Artikel Terkait

6 Komen

memang cantik. mcm resort gitu.
ada duit,memang boleh jadik semua plan kan.
rumah baru aida, pun sedang dlm proses nak penuhkan dan hiaskan.
tapi bajet ciput lah :)

Menarik dan cantik sangat...

Ada teknik bajet untuk deko rumah... gi DIY pun banyak hiasan leh buat utk deko. Murah2 je

cantaik dengan pokok-pokok hijau dlm rumah

Tenang j tgk hiasan dlm rumahnya

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon