Senarai blog (bloglist) Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Saya sedang membuka peluang untuk mana-mana blog atau blogger yang mahu masukkan blog mereka dalam bloglist blog ini, sempena ketibaan Ramadan 1437H. Jika berminat untuk mungkin mendapat tempias daripada trafik blog ini, saya alu-alukan semua penyertaan dari rakan blogger. Namun, ia terhad untuk 50 blog terawal sahaja.

Untuk membolehkan blog anda disenaraikan di dalam bloglist tersebut, beberapa syarat perlu dipenuhi sebagai token kesungguhan anda. Ia perlu agar saya boleh membuat pilihan dengan mudah bagi memilih 50 blog terawal.

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Maka, sila ikuti syarat di bawah ini terlebih dahulu sebelum memberikan link atau URL blog anda untuk dimasukkan ke dalam bloglist.
  1. Wajib menjadi ahli Kelab Blogger Belia (https://www.facebook.com/groups/kelabbloggerbelia)
  2. Mesti jadi rakan saya di FB atau Google Profile ... barulah kita boleh jadi mesra .. ye tak? (https://www.facebook.com/blogger.hasrulhassan) atau  (https://plus.google.com/+HasrulHassanBlog)
  3. Like FB page ini - Himpunan Ayat-Ayat Indah kerana ia akan sumber untuk aura positif di bulan Ramadan
  4. Print Screen blog ini dan tulis satu blog post ringkas kurang lebih 100 patah perkataan untuk nyatakan kenapa anda suka blog anda dimasukkan ke dalam bloglist blog saya. Tajuk blog post anda bebas, tetapi di dalam blog post itu perlu ada backlink ke mana-mana bahagian blog ini, samada terus ke paparan utama (hasrulhassan.com) atau ke tajuk entri blog ini yang anda fikir baik untuk dikongsikan.
  5. Selepas penuhi syarat di atas, tinggalkan URL blog post tersebut di ruangan komen, anda perlu login ke Google Profile anda terlebih dahulu untuk tinggalkan komen, supaya nanti saya boleh follow Google Profile anda pula.

Ok? Hanya untuk 50 blog terawal yang penuhi syarat di atas sahaja. Jadi, peluang terbuka untuk semua walaupun anda nampak jumlah URL yang telah diberikan lebih 50 .. :).

Good Luck untuk semua.


64 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. http://umiwish.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok .. saya dah masukkan .. :) in Sha Allah

      Padam
  2. Saya dah lama follow HH di Fb :)

    Saya joim. Moga ada rezeki masuk bloglist HH :D
    kimchaa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah .. blog tuan saya masukkan dalam bloglist Ramadan

      Padam
  3. Saya join. Just try my luck =)

    http://azyyatiliah.blogspot.my/2016/05/tumpang-tempias-trafik-blogger-hasrul.html

    BalasPadam
  4. wawa join..")

    http://vitaminwawa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  5. salam abang hasrul hassan,
    saya join,

    http://spitoutkata.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-oleh-seo-guru-hasrul.html

    BalasPadam
  6. semua syarat done.. tq in advance.

    http://www.shamieraosment.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum...
    saya setai ye :)

    http://www.kelakar.my/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan/

    BalasPadam
  8. Salam join hh...
    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  9. Sebenarnya baru je kenal-kenal dengan blog best ni 2 bulan lepas. Semoga ada rezeki =)

    BalasPadam
  10. Assalaamualaikum En Hasrul,
    Saya nak join ye..

    http://www.qasehsu.com/2016/05/kenapa-bloglist-blogger-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  11. Assalam.. Reen join..

    http://www.mreena.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  12. Ciktie join

    colouroflifek.blogspot.my/2016/05/kenapa-ciktie-join-segmen-hasrul-hassan.html?m=1

    BalasPadam
  13. Kenapa ekkk den kena gam dengan HH ni.. santau ehhh.. hahahaha..

    Oklah den join..

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum cik ash Join...

    http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  15. http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/05/awesome-bloglist-ramadhan-1437h.html

    BalasPadam
  16. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  17. wah

    http://www.infopelajar2u.com/

    BalasPadam
  18. saya join...hopefully terpilih..hihi.
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  19. masih ada peluangkah untuk saya berada dalam bloglist sifu?

    http://www.ceritaejoy.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  20. Bismillah... Alhamdulillah... Siap akhirnya... http://www.blogieta.com/2016/05/kenapa-blog-ini-perlu-berada-dalam.html Moga layak. Aamiin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak .. saya dah masukkan dalam bloglist .. moga niat saya akan termakbul. In Sha Allah.

      Padam
  21. okk...daa join..huhuu...

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  22. ena join ye


    http://www.aeinnamusa.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-sifu.html

    BalasPadam
  23. join jugak :)

    http://www.budakgemuk.net/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  24. nak join jugak bang. http://www.bloggerlelaki.com/2016/06/nak-jadi-bloglist-ramadhan-1437h-di-blog-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  25. Lea join yee.. Salam kenal..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  26. pb join
    https://permatabiru0310.blogspot.my/2016/06/jom-sertai-bloglist-hasrulhassancom.html

    BalasPadam
  27. http://www.sallysamsaiman.com/2016/06/sally-dan-bloglist-ramadan-hasrul-hassan.html

    Ni entry Sally :)

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum...
    Ana join...
    http://nenektanjung.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  29. salam sy join :)
    http://www.sheilainspire.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-bersama-hasrul.html

    BalasPadam
  30. saya dah buat entri :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/06/siapa-blogger-hasrul-hassan-ni.html

    BalasPadam
  31. dan kini... YB pun join juga
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  32. Adakah Kami terlewat..harap masih ada kekosongan hahaha
    http://www.fiedaazmi88.com/2016/06/hasrul-hassan-blogger-seo-terbaik.html

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum,

    Harap saya dapat menyertai bloglist Ramadhan. Ini link saya. Tq sgt :)

    http://prettytena.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  34. Nak join jugak. Entri dah siap tulis dan publish.

    http://anarm.net/bloglist-sifu-blogger-pakar-seo-malaysia.html

    BalasPadam
  35. http://mimbarkata.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  36. saya join ya.

    http://vitamin-cerdik.com/2016/06/kenapa-saya-masuk-bloglist-ramadan.html/

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum Tuan HH...MYiDEAKiNi join juga yer.. :)

    http://www.myideakini.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  38. Alhamdulillah, tanpa prejudis ... saya dah masukkan semua blog yang disenaraikan di atas ini .... kecuali yang tidak memberikan url untuk segmen ini.

    Terima kasih semua.

    BalasPadam
  39. http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

    BalasPadam
  40. http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

    terima kasih tuan.

    BalasPadam
  41. Ada peluang lagi tak bang tak join gak :P

    BalasPadam
  42. Assalam Bro

    Saya budak baru belajar. Harap-harap permohonan bloglist diperkenan.

    http://benhashimi.blogspot.my/2016/06/cuba-jaya-kembangkan-blog-bloglist.html

    BalasPadam
  43. http://blogeskey.blogspot.my/2016/06/sebab-saya-nak-masuk-bloglist-ramadhan.html

    BalasPadam
  44. tq abang hasrul hassan masukkan blog saya dalam senarai, moga2 dapatlah serpihan trafik blog abg..heheh =D

    BalasPadam
  45. Salam tuan, boleh nak join juga?

    BalasPadam
  46. Sempat lagi tak? Harap-harap tersenarai.

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/06/peluang-tersenarai-dalam-bloglist.html

    BalasPadam
  47. dah terlepas rupanya..tapi still nak join jugak!!
    http://www.kisahsidairy.com/2016/06/bloglist-ramadhan-1437h-oleh.html

    BalasPadam
  48. Semua syarat done. Hopefully tersenarai juga. :)

    http://emalinmohd.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-1437H-oleh-hasrulhassan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done .. terima kasih kerana menulis entri

      Padam
  49. ini blog saya salam kenal http://www.bisnisborneo.com/

    BalasPadam

Catat Komen

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Dropship USD
Terbaru Lebih lama
Rahsia Shopee