Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Bisnes Shopee
Senarai blog (bloglist) Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Saya sedang membuka peluang untuk mana-mana blog atau blogger yang mahu masukkan blog mereka dalam bloglist blog ini, sempena ketibaan Ramadan 1437H. Jika berminat untuk mungkin mendapat tempias daripada trafik blog ini, saya alu-alukan semua penyertaan dari rakan blogger. Namun, ia terhad untuk 50 blog terawal sahaja.

Untuk membolehkan blog anda disenaraikan di dalam bloglist tersebut, beberapa syarat perlu dipenuhi sebagai token kesungguhan anda. Ia perlu agar saya boleh membuat pilihan dengan mudah bagi memilih 50 blog terawal.

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Maka, sila ikuti syarat di bawah ini terlebih dahulu sebelum memberikan link atau URL blog anda untuk dimasukkan ke dalam bloglist.
  1. Wajib menjadi ahli Kelab Blogger Belia (https://www.facebook.com/groups/kelabbloggerbelia)
  2. Mesti jadi rakan saya di FB atau Google Profile ... barulah kita boleh jadi mesra .. ye tak? (https://www.facebook.com/blogger.hasrulhassan) atau  (https://plus.google.com/+HasrulHassanBlog)
  3. Like FB page ini - Himpunan Ayat-Ayat Indah kerana ia akan sumber untuk aura positif di bulan Ramadan
  4. Print Screen blog ini dan tulis satu blog post ringkas kurang lebih 100 patah perkataan untuk nyatakan kenapa anda suka blog anda dimasukkan ke dalam bloglist blog saya. Tajuk blog post anda bebas, tetapi di dalam blog post itu perlu ada backlink ke mana-mana bahagian blog ini, samada terus ke paparan utama (hasrulhassan.com) atau ke tajuk entri blog ini yang anda fikir baik untuk dikongsikan.
  5. Selepas penuhi syarat di atas, tinggalkan URL blog post tersebut di ruangan komen, anda perlu login ke Google Profile anda terlebih dahulu untuk tinggalkan komen, supaya nanti saya boleh follow Google Profile anda pula.

Ok? Hanya untuk 50 blog terawal yang penuhi syarat di atas sahaja. Jadi, peluang terbuka untuk semua walaupun anda nampak jumlah URL yang telah diberikan lebih 50 .. :).

Good Luck untuk semua.



Post a Comment

64 Comments

  1. http://umiwish.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok .. saya dah masukkan .. :) in Sha Allah

      Delete
  2. Saya dah lama follow HH di Fb :)

    Saya joim. Moga ada rezeki masuk bloglist HH :D
    kimchaa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah .. blog tuan saya masukkan dalam bloglist Ramadan

      Delete
  3. Saya join. Just try my luck =)

    http://azyyatiliah.blogspot.my/2016/05/tumpang-tempias-trafik-blogger-hasrul.html

    ReplyDelete
  4. wawa join..")

    http://vitaminwawa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  5. salam abang hasrul hassan,
    saya join,

    http://spitoutkata.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-oleh-seo-guru-hasrul.html

    ReplyDelete
  6. semua syarat done.. tq in advance.

    http://www.shamieraosment.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...
    saya setai ye :)

    http://www.kelakar.my/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan/

    ReplyDelete
  8. Salam join hh...
    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  9. Sebenarnya baru je kenal-kenal dengan blog best ni 2 bulan lepas. Semoga ada rezeki =)

    ReplyDelete
  10. Assalaamualaikum En Hasrul,
    Saya nak join ye..

    http://www.qasehsu.com/2016/05/kenapa-bloglist-blogger-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  11. Assalam.. Reen join..

    http://www.mreena.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  12. Ciktie join

    colouroflifek.blogspot.my/2016/05/kenapa-ciktie-join-segmen-hasrul-hassan.html?m=1

    ReplyDelete
  13. Kenapa ekkk den kena gam dengan HH ni.. santau ehhh.. hahahaha..

    Oklah den join..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum cik ash Join...

    http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  15. http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/05/awesome-bloglist-ramadhan-1437h.html

    ReplyDelete
  16. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  17. wah

    http://www.infopelajar2u.com/

    ReplyDelete
  18. saya join...hopefully terpilih..hihi.
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  19. masih ada peluangkah untuk saya berada dalam bloglist sifu?

    http://www.ceritaejoy.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  20. Bismillah... Alhamdulillah... Siap akhirnya... http://www.blogieta.com/2016/05/kenapa-blog-ini-perlu-berada-dalam.html Moga layak. Aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak .. saya dah masukkan dalam bloglist .. moga niat saya akan termakbul. In Sha Allah.

      Delete
  21. okk...daa join..huhuu...

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  22. ena join ye


    http://www.aeinnamusa.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-sifu.html

    ReplyDelete
  23. join jugak :)

    http://www.budakgemuk.net/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  24. nak join jugak bang. http://www.bloggerlelaki.com/2016/06/nak-jadi-bloglist-ramadhan-1437h-di-blog-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  25. Lea join yee.. Salam kenal..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  26. pb join
    https://permatabiru0310.blogspot.my/2016/06/jom-sertai-bloglist-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  27. http://www.sallysamsaiman.com/2016/06/sally-dan-bloglist-ramadan-hasrul-hassan.html

    Ni entry Sally :)

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum...
    Ana join...
    http://nenektanjung.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  29. salam sy join :)
    http://www.sheilainspire.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-bersama-hasrul.html

    ReplyDelete
  30. saya dah buat entri :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/06/siapa-blogger-hasrul-hassan-ni.html

    ReplyDelete
  31. dan kini... YB pun join juga
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  32. Adakah Kami terlewat..harap masih ada kekosongan hahaha
    http://www.fiedaazmi88.com/2016/06/hasrul-hassan-blogger-seo-terbaik.html

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum,

    Harap saya dapat menyertai bloglist Ramadhan. Ini link saya. Tq sgt :)

    http://prettytena.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  34. Nak join jugak. Entri dah siap tulis dan publish.

    http://anarm.net/bloglist-sifu-blogger-pakar-seo-malaysia.html

    ReplyDelete
  35. http://mimbarkata.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  36. saya join ya.

    http://vitamin-cerdik.com/2016/06/kenapa-saya-masuk-bloglist-ramadan.html/

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum Tuan HH...MYiDEAKiNi join juga yer.. :)

    http://www.myideakini.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  38. Alhamdulillah, tanpa prejudis ... saya dah masukkan semua blog yang disenaraikan di atas ini .... kecuali yang tidak memberikan url untuk segmen ini.

    Terima kasih semua.

    ReplyDelete
  39. http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

    ReplyDelete
  40. http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

    terima kasih tuan.

    ReplyDelete
  41. Ada peluang lagi tak bang tak join gak :P

    ReplyDelete
  42. Assalam Bro

    Saya budak baru belajar. Harap-harap permohonan bloglist diperkenan.

    http://benhashimi.blogspot.my/2016/06/cuba-jaya-kembangkan-blog-bloglist.html

    ReplyDelete
  43. http://blogeskey.blogspot.my/2016/06/sebab-saya-nak-masuk-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  44. tq abang hasrul hassan masukkan blog saya dalam senarai, moga2 dapatlah serpihan trafik blog abg..heheh =D

    ReplyDelete
  45. Salam tuan, boleh nak join juga?

    ReplyDelete
  46. Sempat lagi tak? Harap-harap tersenarai.

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/06/peluang-tersenarai-dalam-bloglist.html

    ReplyDelete
  47. dah terlepas rupanya..tapi still nak join jugak!!
    http://www.kisahsidairy.com/2016/06/bloglist-ramadhan-1437h-oleh.html

    ReplyDelete
  48. Semua syarat done. Hopefully tersenarai juga. :)

    http://emalinmohd.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-1437H-oleh-hasrulhassan.html

    ReplyDelete
  49. ini blog saya salam kenal http://www.bisnisborneo.com/

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com