6 January 2016

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (3)

Senarai blogger yang join segmen kendalian saya iaitu Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 semakin bertambah .. alhamdulillah, ramai rakan blogger yang sudi ambil bahagian dan memeriahkan segmen tidak seberapanya ini.

Ini merupakan senarai blogger ketiga untuk segmen ini. Saya sudah pun menyenaraikan 30 blog kesemuanya, 10 di entri Senarai Blogger 1 dan 20 lagi di Senarai Blogger 2. Saya harap rakan-rakan blogger boleh menambah meriahkan lagi segmen ini dengan melakukan blogwalking sambil-sambil follow blog yang disenaraikan. Kita bagi support sesama blogger ye ... tak susah mana pun, satu klik je anda dah boleh jadi follower blog-blog yang disenaraikan.

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (3)

Dan in Sha Allah, daripada blogwalking ini nanti, anda mungkin akan dapat banyak idea untuk perbaiki blog anda sendiri.

Berikut ialah 20 lagi senarai blog yang menyertai segmen ini.
  1. http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://fikiranputih.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html
  6. http://safness.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  7. http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  8. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  9. http://mylifemyprimaryplan.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  10. http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  11. http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  12. http://hannissania.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_2.html
  13. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  14. http://www.mamamyja.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  15. http://www.aimisyahirah.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  16. http://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  17. http://anumkhairil.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  18. http://www.arzmoha.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  19. http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  20. http://ilham5793.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html
Dan untuk senarai kali ini, saya nak hadiahkan wang tunai atau top-up bernilai RM10 bagi blog yang tersenarai di kedudukan 10 dan 20 .....

Tahniah saya ucapkan kepada blogger En Ilham (no 20) dan Abak Lorong Cinta (no 10) kerana menerima hadiah ini. Mohon hubungi saya untuk proses pemberian hadiah menerusi email - blogger.hasrulhassan@gmail.com ye.

Saya akan senaraikan lagi baki blog yang masih tinggal di lain entri, pastikan anda klik Segmen Blogger 2016 untuk lihat semua senarai blog yang telah dipaparkan.


Oh ya, saya sukacita nak maklumkan bahawa ... blog saya akan bertanding untuk MSMW2016 untuk kategori lifestyle dan juga content.... atas sokongan beberapa rakan blogger yang telah mengulas di status FB saya. Saya harap pencalonan akan diterima, dan in Sha Allah, saya akan maklumkan perkembangannya nanti di blog dan juga FB.

Terima kasih sekali lagi kerana menyokong blog ini. Biar saya tidak popular, tetapi blog saya dikenali kerana isi dan ilmunya ... :)


Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

19 Komen

tahniah pada yg menang, blogwaljing di tgh2 mlm :)

Alhamdulillah..tahniah blogger abak dan blogger ilham..

Good luck untuk Bro HH yang menyertai pertandingan MSMW2016 bagi kategori lifestyle dan juga content.

Moga dipermudah setiap urusan ya..

WAHHH....tahnia..HH, gud luck keladi ucpkan ya....

Tahniah kepada yang menang :)..

nak juga, boleh promote blog saya supaya ramai follower tak?

https://lemonteaicenia.blogspot.my

nak juga, boleh promote blog saya supaya ramai follower tak?

https://lemonteaicenia.blogspot.my

xnk join ker.. maari lh lawat blog kite awaa

yuk lawat blog saya http://penaklukopera.blogspot.my/

As salam nak jugak joint..mcm best ajer http://sazlin118128.blogspot.my/

As salam nak jugak joint..mcm best ajer http://sazlin118128.blogspot.my/

Terima kasih atas hadiah ini. First time dapat hadiah dari blogger dan segmen. terima kasih banyak-banyak bro

waw,meriahnya sini.tahniah yg berjaya

tahniah utk yg terpilih.. syok ler..hehehe..
dah settle blogwalking dan follow mereka..;)

Alhamdulillah.. Disenaraikan pd no.13.. :)

all the best HH , done senarai #3 singgah dan follow semua :)

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon