Langkau ke kandungan utama

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (2)

Terima kasih kepada ramai rakan blogger yang sudi memeriahkan segmen Jom Tambah Follower Blog 2016. Ini merupakan entri kedua yang menyenaraikan rakan-rakan blogger yang telah seikhlas hati menyertai segmen ini. Dan dalam entri pertama, rakan blogger Kim Chaa telah berjaya mendapat hadiah khas berupa wang tunai bernilai RM30 kerana menjadi peserta terawal menyertai segmen anjuran saya.

Untuk entri kedua segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 ini, saya akan menyenaraikan sebanyak 20 lagi blogger dan blog yang telah mengambil bahagian.

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (2)

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (2)
  1. http://thefzhmdnr.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://thecinderelladreamland.blogspot.my/2016/01/003-segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://www.sheilainspire.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://www.nurfuzie.com/2015/12/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  6. http://fitri1986.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  7. http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html
  8. http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  9. http://aidanbeauty.my/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016/
  10. http://mairahusna.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html
  11. http://budakgemukberbicara.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-follower-blog-2016.html
  12. http://mamahusna.com/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016/
  13. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  14.  http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  15.  http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  16.  http://www.fadzirazak.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  17. http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  18. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  19. http://akusurirumah.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  20. http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Kepada rakan blogger lain yang mungkin nak bersama memeriahkan segmen ini, anda masih boleh berbuat demikian dengan baca syarat terma disertakan di sini - Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Untuk entri kedua ini, saya sukacita nak maklumkan rakan blogger dari nombor 10 hingga 15 akan dimasukkan ke dalam bloglist 2016 (akan dikemaskini).

Ok ye. Selamat bersegmen dan jangan lupa blogwalking serta bantu rakan blogger lain menambah follower blog mereka di tahun 2016 ini.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah utk yg dpt masuk bloglist

    BalasPadam
  2. yeayy dpt masuk bloglist, TQ HH

    BalasPadam
  3. Best...nyer...harap...keladi juga tersenarai...hihihihi...apa2 pun...dapat roda2 blog mereka....seronok nyer...nk g terjah blog....

    BalasPadam
  4. yeahhh..dapat masuk bloglist la..Terima kasih..

    BalasPadam
  5. Pengen join tapi banyak kerjaan

    BalasPadam
  6. Jom join, moga tersenarai di bloglist blog Hasrul Hassan. ha...ha....

    BalasPadam
  7. tahniah dapat masuk bloglist

    BalasPadam
  8. Terima kasih abg Hasrul Hassan. Saya no 15...alhamdulillah..:)

    BalasPadam
  9. bestnya, dapat masuk bloglist.

    BalasPadam
  10. tahniah buat yg terpilih masuk bloglist..:D

    BalasPadam
  11. Done blogwalking .. yeahhh .. terima kasih semua yang sudi join segmen ni.

    BalasPadam
  12. huhuu,i'am no.8. baru ada masa just now

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …