Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

Borong Online dari China
Alhamdulillah. Akhirnya teka teki mengenai kesihatan blogger dan juga bekas wartawan 999 ini terjawab. Mazidul Akmal tampak sihat dan kelihatan semakin pulih selepas dimasukkan ke Pusat Perubatan Pantai tahun 2014. Saya sebelum ini tertanya-tanya juga dimanakah Mazidul Akmal Sidik selepas kurangnya pendedahan dan laporan mengenai tahap kesihatannya.

Sebelum ini, diberitakan bahawa blogger yang terkenal dengan penyampaian fakta berada di dalam koma. Saya pernah berkongsi cerita blogger wartawan terkenal Mazidul Akmal koma sebelum ini, yang kemudiannya dinafikan oleh isteri dan keluarganya.

Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih

Saya telah mendapatkan foto Mazidul Akmal Sidik menerusi facebook Penyingkap Fakta yang menunjukkan keadaan terkini Mazidul yang kelihatan sihat semasa menghadiri sebuah majlis perkahwinan.

Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih
Blogger dan juga wartawan ini adalah antara orang yang bertanggungjawab mendedahkan kewujudan blog ini (www.hasrulhassan.com) ke lebih ribuan pengikut blognya. Saya sangat berterima kasih kepada beliau kerana pernah menjadikan blog ini sebagai rujukan dan panduan blogger.

Foto terkini Mazidul Akmal yang kelihatan semakin sihat dan pulih ini dirakamkan sekitar Januari 2015.
Foto Terkini Mazidul Akmal Pulih




Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

17 Comments

  1. Nice information bro!! thanks..btw visit my blog on shukranzahari.blogspot.com.. Happy Blogging

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillaj, dah sihat dah dia.. happy

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah, beliau semakin sihat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Doakan kebaikan buat dirinya ... walaupun kadangkala ada kata2 faktanya pedih di telinga ...

      Delete
  4. alhamdulillah...semoga beliau sihat seperti sedia kala....saya suka baca blog beliau...tq jugak pada HH coz sudi singgah blog sy...hihihihi

    ReplyDelete
  5. semoga Mazidul Akmal semakin sihat..dan pulih 100%

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh seperti sedia kala..Amiin

    ReplyDelete
  7. Lahhh...kurusnye.
    Harap dilindungi Allah dari segala malapetaka & bencana di langit & di bumi.

    ReplyDelete
  8. mudah2an semakin sihat hendaknya... sakit apa yer dia? harap2 bukan terkena buatan orang...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Sebenarnya sedikit sebak melihat gambar ni..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah ..Moga2 akan terus sihat seperti sediakala..Aaamin aamin

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, mudahan beliau cepat sembuh macam biasa.

    ReplyDelete
  12. mudah2an beliau semakin sihat..risau sebenarnya risiko strok nie. siapa2 pun boleh kena, unless kita usahakan utk jaga kesihatan sejak muda. >_<

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah... gembira tgk dia makin sembuh..pernah tgur sapa kt fb sebelum dia skit dlu..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..semoga beliau pulih sepenuhnya soon

    ReplyDelete
  15. semoga semakin pulih..patut dah lama tak nampak kat tv

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.