Klik Sini Untuk Tempahan Rujukan
As-Salam. Adakah anda punyai Fan Page untuk blog? Adakah anda teringin atau mahu menambahkan jumlah LIKE pada Fan Page anda? Adakah anda mahu hanya orang-orang yang benar-benar berminat dengan blog anda untuk LIKE FB Fan Page anda? Jika ya, anda perlu dapatkan Panduan Pemasangan FB Page Tab ini yang diberikan secara PERCUMA!

Apakah dia FB Page Tab ini? Ok, saya tak nak bercerita sebab saya dah bercerita mengenainya di entri-entri lepas. Cuma tengok contoh ringkas yang saya dah buat ini selepas saya mendapatkan secara percuma Panduan Pemasangan FB Page Tab ini.

Salah Satu Cara FB Page Dapat Banyak LIKE!
Apa kesannya dengan adanya Page Tab ini ehh? Ok, meh saya tunjukkan satu lagi contoh kegunaannya, dan di bawah ini saya buat berdasarkan panduan yang telah saya baca.

Macamana? Nampak menarik tak bila orang nak LIKE page anda? Anda promosi, dan kalau benar mereka mahu tahu apa yang anda promosikan, mereka akan LIKE page anda tu. Nak lebih LIKE lagi, letakkan gambar comel cun kacak anda, sure akan lebih menarik untuk orang LIKE!

Ok. Ini satu lagi contoh yang saya buat menggunakan Panduan Pemasangan Facebook Page Tab tu:
Salah Satu Cara FB Page Dapat Banyak LIKE!
Dan apabila pengunjung atau sesiapa sahaja LIKE ... mereka akan terus ke laman ini:
Salah Satu Cara FB Page Dapat Banyak LIKE!
Dengan mengisi butiran yang disediakan, mereka yang mahukan Rahsia Google Pagerank Percuma ini akan dibawa ke satu pautan untuk mengetahui rahsia yang tersembunyi itu, yang lebih kurang seperti dibawah ini .... ehemm .. di mana anda boleh save dan simpan atau berikan pada orang lain.
Salah Satu Cara FB Page Dapat Banyak LIKE!

Salah Satu Cara FB Page Dapat Banyak LIKE!
Jadi, macamana nak buat macam yang saya buat di atas ni? Untuk itu, anda perlu download panduan percuma ini di sini: http://bit.ly/10U2QVv

Isi butiran yang dikehendaki, dan klik butang yang disediakan di bawah butiran itu. Dan tunggu menerusi email anda untuk langkah seterusnya.

Saya boleh buat, takkan anda tak boleh? Saya buat benda ni pun dalam masa kurang dari sejam ... selepas ikut step by step langkah yang diberikan dalam panduan percuma tersebut.



2 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. assalamualaikum hh...macam menarik jer ni...:)

    ReplyDelete
  2. wah! saya seakan berminat mahu memiliki informasi ini.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement