Klik Sini Untuk Tempahan Rujukan
As-Salam. Kalau anda seorang blogger yang mungkin sukar nak ketawa di alam realiti, maka mungkin anda boleh cuba belajar untuk gelak dengan baca entri2 unsur lawak jenaka yang ada di dalam dunia blog Malaysia ni. Entri jenaka memang boleh buat orang lain ceria, malah tuan punya blog pun boleh jadi ceria mesra ...

HH ada banyak entri jenaka, dah lama tak buat ... sbb kini lebih terarah untuk memperkemaskan blog ini bagi dijadikan sebagai blog panduang untuk blogger mencari ilmu berblogging. Tapi dulu .... ada beberapa entri jenaka mendapat ribuan pageviews ....

Entri lawak jenaka serikan blog

Jika nak baca entri-entri jenaka lawak yang pernah HH terbitkan di blog ini satu masa dahulu, boleh jenguk kata kunci ini: Lawak Sekejap (klik).

Entri paling disukai ramai adalah entri jenaka ini: Peribahasa Diubahsuai

Kalau rasa boring nak baca pasal dunia blog, pasal panduan menulis blog, jenguk-jenguklah entri-entri lama blog ini yang lain dari yang biasa .... buat cerah bijik mata, buat lidah basah seketika, buat diri tambah ceria, buat hati berdebar gelora ...ewaahhhh ....

7 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Bersatu kita teguh, bercerai kita kahwin lain.. yang ni memang kelakar.. haha.. Terus ketawa baca ayat ini

    ReplyDelete
  2. betul2 tak kelakar tak ceria....

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-kehamilan-shaklee-cantik-sihat-dan.html

    ReplyDelete
  3. nice words...mmg kdg2 kene letak entri jenaka...

    ReplyDelete
  4. Ya.. kadangkala .. ... tapi kalau dah blog memang jenis gitu ... hari2 la buat .. hehehehe

    ReplyDelete
  5. betul..betul..betul. sesekali nak gak release tension~

    ReplyDelete
  6. Hehehee... seronok ehhh .. lelaki memang seronok baca entri tu .. hahahaha

    ReplyDelete
  7. hhahahhaha betul jadi blogger serious jer tension jgk kan ..jenaka itu perlu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement