As-Salam. Alhamdulillah, semakin ramai yang ambil kesempatan dan peluang ini untuk dimasukkan ke dalam bloglist yang HH sediakan. Masih banyak lagi tempat kosong ... belum pun capai 100 blog ... kepada sesiapa yang masih lagi ingin merebut peluang ini, sila berbuat sekarang.

Di bawah adalah senarai terkini, bermula dari 46 adalah blog-blog yang baru ditambah. Cer tengok adakah blog anda dah ada - untuk mereka yang join.

Senarai Terkini Blog Disenaraikan Untuk Bloglist

  1. http://abuhanif186.blogspot.com
  2. http://akuwanblur90.blogspot.com
  3. http://applehijaulife.blogspot.com
  4. http://asmarpunyablog.blogspot.com
  5. http://bareessence.blogspot.com
  6. http://bird7842.blogspot.com
  7. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com
  8. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/
  9. http://duniabawahtempurung.blogspot.com
  10. http://errahnajwa.blogspot.com/
  11. http://eryati.blogspot.com
  12. http://farra-izzaty.blogspot.com
  13. http://fatinmonster.blogspot.com
  14. http://fizah-sukhri.blogspot.com
  15. http://gadisbiasebiase.blogspot.com
  16. http://itsmetira.blogspot.com
  17. http://itsmeyaya.blogspot.com
  18. http://iznawzi.blogspot.com/
  19. http://jeyadanielz.blogspot.com/
  20. http://kertaswarnamerah.blogspot.com
  21. http://labyrinthandherworld.blogspot.com
  22. http://lokmanramli.blogspot.com
  23. http://maszull.blogspot.com
  24. http://mulan-sahbanu.blogspot.com
  25. http://mymatatajam.blogspot.com
  26. http://nanabeez89.blogspot.com
  27. http://norzillasensei.com
  28. http://pseudosupra.blogspot.com
  29. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com
  30. http://supercontestblog.blogspot.com/
  31. http://suzlinazreena.blogspot.com/
  32. http://syarafina85.blogspot.com/
  33. http://therainbowjourney.blogspot.com
  34. http://watdehack9.blogspot.com
  35. http://www.akumad.com
  36. http://www.dkna.my
  37. http://www.ecadwinkyasha.com
  38. http://www.erazfadli.com
  39. http://www.hainomokje.blogspot.com/
  40. http://www.khairilmazri.com
  41. http://www.kisahsigemok.com
  42. http://www.mialiana.com
  43. http://zafirahzarrae.blogspot.com
  44. http://zamani84.blogspot.com
  45. http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com **
  46. http://nurulfaizzahrahimi.blogspot.com
  47. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com
  48. http://menujusyurgamu.blogspot.com
  49. http://cmratu.blogspot.com
  50. http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com
  51. http://dayahsanif.blogspot.com
  52. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com
  53. http://www.aynoranur.com
  54. http://tidakkalah.blogspot.com
  55. http://myblogsantai.blogspot.com
  56. http://nazlyizan.blogspot.com


9 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Saya pon nak masuk jugak, ini link saya, sejak bertukar ke wordpress link saya Kene tulis mcm ni, klu x nnti entry terkini tak update di bloglist kengkawan

    http://ajumohit.com/feed

    Tq

    ReplyDelete
  2. Jom tukar link dlm bloglist..http://www.kembaraminda7.com

    ReplyDelete
  3. No.56.... TQ. Jom sggh blog yana

    ReplyDelete
  4. Tq HH kerana memberi peluang OKje join....@ 39

    ReplyDelete
  5. jemputlah singgah ke blog saya yang tak seberapa tu di no 7. Salam kenal semua...

    ReplyDelete
  6. dhhhhhhhhhhh joinnnnnn

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  7. Nape link blog saya takde? Huu sedey tak terpilih oleh HH. Ahakss..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement




CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung