Langkau ke kandungan utama

Rahsia Dapat Kerja di Singapura Dibongkarkan !

Rahsia untuk mendapat kerja di Singapura kini didedahkan dan dibongkarkan. Alhamdulillah, akhirnya muncul juga satu panduan terbaik untuk pencari kerja yang mahu bekerja di Singapura. Sebenarnya dah lama mencari panduan sebegini, apatah lagi ramai graduan lepasan IPT yang seolah berminat untuk bekerja di Singapura.

Pun begitu, saya difahamkan untuk bekerja di Singapura bukan mudah. Jika tersilap pilih cara, mungkin kerja di Singapura tidak selumayan yang disangka. Nak-nak lagi jika cari kerja di Singapura menggunakan agen, boleh kena tipu kalau silap langkah.

Panduan Mencari Kerja dan Bekerja di Singapura

Rahsia Untuk Mendapatkan Kerja di Singapura Dengan Gaji Lumayan
Sekarang sudah ada panduan untuk mencari kerja di Singapura. Ianya ditulis bersandarkan kepada pengalaman sebenar saudari Haniza Rashid, seorang perunding kerjaya. Pengalaman saudari Haniza bekerja di Singapura dan bekerjasama dengan agensi pekerjaan berdaftar Singapura telah dikongsikan menerusi satu panduan khas untuk bantu khususnya rakyat Malaysia yang mahu bekerja di Singapura.

Dalam panduan tersebut, ia membongkarkan tentang pelbagai isu selain masalah yang dihadapi oleh rakyat Malaysia yang mahu bekerja di Singapura. Banyak persoalan tentang bagaimana untuk bekerja di Singapura didedahkan dalam panduan tersebut.

Panduan yang diterbitkan dalam bentuk ebook (format pdf) ini tidak dijual secara fizikal. Ia hanya dijual (buat masa terdekat) dalam bentuk yang mudah dibaca, dimuat-turun ke dalam peranti mudah alih secara online.

Ramai pencari kerja yang ketika ini memasang impian untuk kerja di Singapura agak was-was dan kurang yakin. Apatah lagi mereka kekurangan sumber untuk ketahui cara terbaik mendapatkan kerja di Singapura.

Apa Ada Dalam Panduan Cari Kerja Singapura?

Di dalam ebook ini, saudari Haniza memberikan panduan yang lengkap dari A to Z.

Dari mula tentang bagaimana mencari kerja? Apakah dokumen-dokumen yang diperlukan? Bagaimana untuk masuk ke Singapura? Nak bawak kereta atau motorsikal? Di mana mahu tidur dan bermalam sebelum dan selepas mendapat kerja? Bagaimana pembayaran gaji? Permit Kerja? Makan macam mana? Solat? Telefon? Bahasa? dan bermacam-macam lagi info yang padat dan penting yang pastinya akan dapat membantu anda mendapatkan gambaran yang lebih jelas tentang bekerja di Singapura!


Ada 5 bab yang ceritakan secara terperinci segala permasalahan tentang kerja di Singapura. Mahu dapatkan segala rahsia yang telah dibongkarkan dan didedahkan? Andai anda berminat mahu tahu atau mahu bantu rakan anda mencari kerja di Singapura, maka disyorkan untuk mendapatkan panduan ini yang dijual secara online dengan harga RM50.

Untuk pembelian cepat, menerusi Online Banking, kad kredit, MolPay, atau PayPal boleh terus ke pautan di bawah ini.

Klik untuk tempahan segera --> Tempah Panduan Kerja di Singapura



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. mcm menarik ja keja di singapura

    BalasPadam
  2. Memang best kalau kerja kat Singpura. Dibayar dollar.

    Cuma kena hati-hati la. Sekarang ni banyak con-man. Kena ada panduan baru la selamat sikit

    BalasPadam
  3. bekerja di Singapura memang menjadi idaman kerana gaji yang lumayan..

    BalasPadam
  4. Terbaik perkongsian ni.. boleh jadi panduan pada saudara mara yang nak kerja di sana nanti..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…