Langkau ke kandungan utama

Pemasaran Online di Instagram Lebih Mudah Dengan Autoinsta

Siapa sini buat bisnes dan jual produk menggunakan laman sosial Instagram? Hmm agak-agak anda puas hati tak dengan jumlah jualan produk menerusi Instagram? Bagaimana pula dengan jumlah follower di akaun Instagram anda? Adakah jumlah follower yang ada boleh bantu anda melariskan jualan produk dan promosikan bisnes anda secara automatik? Kenapa tak mencuba menggunakan Autoinsta? Autoinsta adalah satu sistem yang akan bantu anda dalam pemasaran di Instagram!

Sistem ini masih baru untuk pengguna Instagram di Malaysia. Malah, setakat post ini ditulis, baru ada lebih kurang 65 orang pengguna sistem Autoinsta ini. Walaupun ianya masih baru, tapi ia telah memberikan impak sangat memuaskan kepada yang terawal menggunakan sistem pemasaran Instagram ini untuk buat duit online.

Pemasaran Instagram Secara Automatik Dengan Autoinsta

Sistem ini baru sahaja dilancarkan untuk pelancaran kali kedua dengan versi updated, dan ia sedang membuka peluang untuk mana-mana usahawan online untuk mencuba sistem Autoinsta ini.

Saya diberikan amanah untuk mempromosikan sistem ini kepada mereka yang berminat memandangkan ramai golongan usahawan online yang membaca blog saya .. eceh ... Jika anda berminat, boleh baca dulu apa yang Autoinsta ini boleh lakukan ...

Apa Autoinsta Ini Lakukan?

Autoinsta akan mengAUTOMATIKkan segala aktiviti anda di laman sosial Instagram anda hanya menerusi satu dashboard. Anda tidak perlu pun login ke akaun sosial Instagram anda .. malah, anda tidak perlu berada di 'depan' akaun Instagram anda untuk melakukan promosi dan pemasaran .. semuanya akan dibuat secara automatik menerusi sistem Autoinsta.
  • Tak perlu lagi mengadap instagram berjam-jam setiap hari
  • Tak perlu susah payah follow unfollow sendiri dah
  • Tak perlu susah payah nak skrol instagram untuk like & komen gambar satu per satu
  • Tak perlu buat post secara manual, nak fikir ayat, fikir hashtag apa bagai.
Mudah je semua ni kalau anda gunakan Autoinsta ... anda setkan menerusi dashboard sistem Autoinsta, dan biarkan ia berjalan secara automatik.

Apa sistem Autoinsta ini boleh lakukan?
  1. Auto Likes - Pilih feed yang anda mahu dan like semuanya dengan satu klik.
  2. Auto Direct Message - Hantar mesej kepada semua follower anda untuk promosi produk & bonus dengan satu klik.
  3. Auto Comment - Pilih dan tulis komen anda pada gambar yang anda mahukan dengan satu klik
  4. Auto Follow - Anda boleh follow akaun instagram berdasarkan hashtag. Hanya perlu tulis hashtag dan biarkan sistem follow dengan sendiri.
  5. Auto Unfollow - Anda boleh kurangkan jumlah following dengan fungsi ini secara automatik. Hanya perlu set, sistem akan jalankan urusan unfollow.
  6. Auto Follow Back - Hantar direct message kepada akaun yang baru follow IG anda. Berikan special price kepada mereka dan buat jualan sejurus mereka follow anda.
  7. Auto Post - Anda boleh upload gambar dan post di Instagram terus dari dalam dashboard
  8. Schedule Post - Anda boleh schedule post dan ulang post yang sama berulang kali dengan sekali setting.
  9. Hashtag Search - Anda boleh mencari hashtag yang popular seluruh dunia dari dalam dashboard.
  10. Auto Delay - Tak perlu takut akaun diblock. AutoInsta mempunyai setting untuk jarakkan semua aktiviti mengikut masa yang anda inginkan.
  11. Analytic Report - Semak analisis aktiviti yang anda jalankan setiap hari dari dalam dashboard.
Menarik tak? Jika anda seorang usahawan dan penjual produk menerusi Instagram, saya pasti semua benda di atas itu sangat mengujakan, jimat masa, dan paling best .. perkataan AUTO tu ... jadi, tak perlu lagi buat kerja manual ... yelah, bukan semua peniaga kat Instagram tu ada staff sendiri .. huhu.. banyaknya peniaga solo .. kan kan?

Video Testimoni Pengguna Sistem Autoinsta (Pengguna Terawal Fasa Pertama)

Untuk pelancaran fasa kedua ini, sistem Autoinsta memberikan tawaran untuk akses seumur hidup (lifetime) kepada mereka yang mendapatkan sistem ini menerusi kuota yang telah disediakan. Satu harga sahaja.

Ia satu penjimatan dan tawaran yang memang sangat awesome! Kalau ikutkan, anda perlu bayar akses ikut bulanan, tapi untuk masa terhad dan dalam kuota tertentu, anda kini hanya bayar sekali sahaja untuk akses LIFETIME kepada sistem Autoinsta. Jika anda berminat, boleh terus ke pautan berikut:
[+] Tawaran Sulit - Akses Life Autoinsta
Oh Ya, pastikan juga anda dapat 3 bonus hebat secara percuma bernilai RM450 yang diberikan.

Update versi akan datang akan diberikan percuma dan ada group support menerusi email dan juga telegram untuk bantu anda melakukan pemasaran Instagram dengan Autoinsta ini.

Orait.

Harap sistem ini akan bantu lebih ramai usahawan online yang gunakan Instagram untuk buat sales, dapat banyak follower dan lebih lagi, in Sha Allah. Meh lihat beberapa lagi info serta testimonial lain .. klik pautan di bawah ini ye.
[+] Tawaran Sulit - Akses Life Autoinsta
Sila warkan kepada rakan usahawan online yang lain.

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …