Tawaran Menarik iPhone 7 dan iPhone 7 Plus di Lazada Malaysia

Lazada Malaysia, salah satu tempat shopping online yang saya suka. Dah banyak produk saya beli secara online di Lazada, terbaru jam SmartWatch untuk anak saya, selain Selfie Stick yang dijual bundle bersama dua lens untuk kamera handphone. Dua-dua produk ini saya beli dengan harga diskaun menggunakan kod baucer yang disediakan di blog ini semasa Unity Sale 2016.

Memang seronok kalau shopping dapat harga murah ni. Dah la dapat harga menarik semasa sale, lepas tu boleh pula tebus lagi diskaun dengan kod baucer yang disediakan. Kira double jimat, kos penghantaran pula percuma ... nak lagi best, saya tak perlu bayar apa-apa pun semasa check-out dari laman web Lazada... huhu...
Tawaran Menarik iPhone 7 Lazada Malaysia
Kali ini, Lazada Malaysia akan bawakan telefon iPhone 7 yang ramai peminatnya di Malaysia. Harga jualan Apple iPhone 7 di Lazada masih lagi belum diketahui, tetapi sudah ada teaser khas untuk mereka yang mahu jadi yang terawal dan pertama memiliki iPhone 7 yang dikatakan kalis air dan kalis debu ini.

Pelancaran iPhone 7 telah pun dibuat pada 7 September 2016, dan telah banyak review awal dibuat untuk telefon pintar terbaru daripada Apple ini. Spesifikasi iPhone 7 juga hebat dan mengagumkan. Malah, telefon Apple iPhone 7 didatangkan dengan dua variasi untuk memuaskan hati para peminatnya iaitu iPhone 7 dan iPhone 7 Plus.

Saya pasti Lazada Malaysia akan berikan tawaran menarik untuk jualan iPhone 7 nanti. Pelanggan dan pengguna kad debit/kredit Maybank, CIMB, HSBC, UOB, RHB pasti akan dapat juga baucer potongan tambahan. Begitu juga dengan pelanggan-pelanggan baru Lazada. Nak pastikan dapat lebih lagi diskaun khas, muat turun aplikasi Lazada App ...
[Baca] Diskaun Khas Setiap Hari Lazada Malaysia Menerusi Lazada App
Di bawah ini adalah beberapa info fakta mengenai Apple iPhone 7 yang bakal memasuki pasaran Malaysia dua tiga hari lagi ... huhu....
Spesifikasi iPhone 7 - iPhone 7 Plus Baru
Aspek paling best sekali pada iPhone 7 dan iPhone 7 Plus ini pastilah kamera. Ada cirian terbaru diberikan dengan dual kamera pada iPhone 7 Plus untuk gambar yang lebih cantik. Berikut adalah antara ciri hebat pada kamera terbaru iPhone 7 ...
Spesifikasi kamera iPhone 7
Gambar iPhone 7
Hmm .. fuh ... memang best bila boleh lihat spec penuh iPhone 7 dan iPhone 7 Plus.... tu belum lagi dapat rasa dan pegang, mencuba aplikasi dalam telefon pintar terbaru 2016 daripada Apple.


Jika anda peminat Apple iPhone, pastikan anda beli dengan harga menarik di Lazada Malaysia.