Langkau ke kandungan utama

Miliki Album Anuar Zain 2016 Terbaru, Berautograf Eksklusif

Adakah anda salah seorang peminat setia penyanyi popular Anuar Zain? Jika ya, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan album terbaru eksklusif beserta autograf Anuar Zain ini yang boleh ditempah secara online.

Saya ada menyediakan pautan untuk memudahkan anda menempak album eksklusif Anuar Zain ini. Namun, tempahan eksklusif ini adalah terhad untuk 200 tempahan terawal sahaja. Jadi, jika anda benar-benar mahu dengari suara lunak Anuar Zain menerusi lagu-lagu terbaru 2016 beliau, maka jangan lepaskan peluang yang telah tersedia.

Album Anuar Zain Terbaru, Berautograf Eksklusif Menerusi Lazada Malaysia


Apa perlu anda buat ialah, hanya klik pada pautan di bawah ini:
[+] Klik Sini - Jadilah 200 Terawal Memiliki Album Anuar Zain 2016
Selepas anda klik ... anda akan dibawa ke laman di bawah ini.... klik pada Buy Now atau Add To Cart untuk meneruskan tempahan.
Kemudian, anda terus ke bahagian check-out, dan boleh bayar menggunakan cara-cara berikut:
  1. HelloPay - Bayar tunai di kedai 7-11 seluruh Malaysia
  2. Online Banking - Maybank, CIMB, Hong Leong, Public Bank, Ambank dan RHB
  3. Kad Kredit

Jika anda mahu menggunakan baucer diskaun, boleh masukkan kod berikut untuk diskaun 25%: 25lapcyber25

Album terbaru Anuar Zain akan diedarkan kepada anda bermula bulan Oktober 2016. Album dalam bentuk CD ini akan disertakan sekali dengan tandatangan eksklusif dari Anuar Zain sendiri. Jadi, ia pasti sesuatu yang berikan nilai terbaik dan sentimental untuk anda sebagai peminat Anuar Zain.

Album Anuar Zain 2016 ini adalah istimewa kerana ia merupakan album kelima daripada beliau, dan mengambil masa sehingga 5 tahun untuk dihasilkan dengan penuh teliti.

Video Muzik 'Andainya Takdir' - Single Terbaru Anuar Zain 2016

Antara lagu terbaik yang dimuatkan dalam album terbaru 2016 Anuar Zain ini ialah lagu single terbarunya bertajuk 'Andainya Takdir'.
[+] Klik Sini - Jadilah 200 Terawal Memiliki Album Anuar Zain 2016
Di bawah adalah video muzik untuk single pertama Anuar Zain 2016 - Andainya Takdir ... menampilkan sebuah kisah yang sayu hati .. tontonlah ye...Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…