Antara iklan raya ditunggu-tunggu saban tahun ialah iklan raya dari Tenaga Nasional Berhad (TNB). Pada tahun ini (2016), TNB mula mengusik-ngusik dengan teaser iklan raya TNB 2016 bertajuk '#lepastu'. Iklan raya 2016 dari TNB untuk versi penuh dijangka akan mula dimuat naik pada 26hb June 2016 nanti.

Iklan raya TNB 2016 kali ini mengisahkan mengenai seorang budak lelaki bernama Din. Din mula mengira-ngira kesalahan yang telah dilakukan selama ini dalam hidupnya. Video iklan ini akan membuatkan anda tertanya-tanya apakah kejadian #lepastu yang akan terjadi pada Din. Apa yang Din akan buat #lepastu?

Iklan Raya TNB 2016 - #Lepastu Teaser

Iklan Raya TNB 2016 - #Lepastu Teaser
Setakat post ini ditulis, ada dua teaser untuk iklan raya TNB 2016 yang telah dimuat-naik di YouTube Tenaga Nasional Berhad. Dua teaser tersebut bertajuk - 'Ter...' dan 'Marah Ke .. Tak?'

Apa agaknya yang telah dilakukan oleh Din ni ye? Huhuhu.. tak sabar lak nak tunggu 26hb ni .. dan dengarnya ada beberapa teaser lain untuk iklan raya TNB 2016 akan dimuat-naik dan dikongsikan kepada orang ramai .. huhu.

Iklan Raya TNB 2016 - Teaser 1 "Marah Ke... Tak?"Iklan Raya TNB 2016 - Teaser 2 "Ter ...."
Camner? Menarik? Boleh tonton versi penuh HD #lepastu - Iklan Raya #lepastu TNB 2016


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

1 Komen :

Haha..byk dia buat salah kat bapak dia..mnarik video ni..

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.