Klik Sini Untuk Tempahan
Antara iklan raya ditunggu-tunggu saban tahun ialah iklan raya dari Tenaga Nasional Berhad (TNB). Pada tahun ini (2016), TNB mula mengusik-ngusik dengan teaser iklan raya TNB 2016 bertajuk '#lepastu'. Iklan raya 2016 dari TNB untuk versi penuh dijangka akan mula dimuat naik pada 26hb June 2016 nanti.

Iklan raya TNB 2016 kali ini mengisahkan mengenai seorang budak lelaki bernama Din. Din mula mengira-ngira kesalahan yang telah dilakukan selama ini dalam hidupnya. Video iklan ini akan membuatkan anda tertanya-tanya apakah kejadian #lepastu yang akan terjadi pada Din. Apa yang Din akan buat #lepastu?

Iklan Raya TNB 2016 - #Lepastu Teaser

Iklan Raya TNB 2016 - #Lepastu Teaser
Setakat post ini ditulis, ada dua teaser untuk iklan raya TNB 2016 yang telah dimuat-naik di YouTube Tenaga Nasional Berhad. Dua teaser tersebut bertajuk - 'Ter...' dan 'Marah Ke .. Tak?'

Apa agaknya yang telah dilakukan oleh Din ni ye? Huhuhu.. tak sabar lak nak tunggu 26hb ni .. dan dengarnya ada beberapa teaser lain untuk iklan raya TNB 2016 akan dimuat-naik dan dikongsikan kepada orang ramai .. huhu.

Iklan Raya TNB 2016 - Teaser 1 "Marah Ke... Tak?"Iklan Raya TNB 2016 - Teaser 2 "Ter ...."
Camner? Menarik? Boleh tonton versi penuh HD #lepastu - Iklan Raya #lepastu TNB 2016


1 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Haha..byk dia buat salah kat bapak dia..mnarik video ni..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement