Langkau ke kandungan utama

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Senarai blog (bloglist) Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Saya sedang membuka peluang untuk mana-mana blog atau blogger yang mahu masukkan blog mereka dalam bloglist blog ini, sempena ketibaan Ramadan 1437H. Jika berminat untuk mungkin mendapat tempias daripada trafik blog ini, saya alu-alukan semua penyertaan dari rakan blogger. Namun, ia terhad untuk 50 blog terawal sahaja.

Untuk membolehkan blog anda disenaraikan di dalam bloglist tersebut, beberapa syarat perlu dipenuhi sebagai token kesungguhan anda. Ia perlu agar saya boleh membuat pilihan dengan mudah bagi memilih 50 blog terawal.

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Maka, sila ikuti syarat di bawah ini terlebih dahulu sebelum memberikan link atau URL blog anda untuk dimasukkan ke dalam bloglist.
  1. Wajib menjadi ahli Kelab Blogger Belia (https://www.facebook.com/groups/kelabbloggerbelia)
  2. Mesti jadi rakan saya di FB atau Google Profile ... barulah kita boleh jadi mesra .. ye tak? (https://www.facebook.com/blogger.hasrulhassan) atau  (https://plus.google.com/+HasrulHassanBlog)
  3. Like FB page ini - Himpunan Ayat-Ayat Indah kerana ia akan sumber untuk aura positif di bulan Ramadan
  4. Print Screen blog ini dan tulis satu blog post ringkas kurang lebih 100 patah perkataan untuk nyatakan kenapa anda suka blog anda dimasukkan ke dalam bloglist blog saya. Tajuk blog post anda bebas, tetapi di dalam blog post itu perlu ada backlink ke mana-mana bahagian blog ini, samada terus ke paparan utama (hasrulhassan.com) atau ke tajuk entri blog ini yang anda fikir baik untuk dikongsikan.
  5. Selepas penuhi syarat di atas, tinggalkan URL blog post tersebut di ruangan komen, anda perlu login ke Google Profile anda terlebih dahulu untuk tinggalkan komen, supaya nanti saya boleh follow Google Profile anda pula.

Ok? Hanya untuk 50 blog terawal yang penuhi syarat di atas sahaja. Jadi, peluang terbuka untuk semua walaupun anda nampak jumlah URL yang telah diberikan lebih 50 .. :).

Good Luck untuk semua.


Komen

  1. http://umiwish.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok .. saya dah masukkan .. :) in Sha Allah

      Padam
  2. Saya dah lama follow HH di Fb :)

    Saya joim. Moga ada rezeki masuk bloglist HH :D
    kimchaa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah .. blog tuan saya masukkan dalam bloglist Ramadan

      Padam
  3. Saya join. Just try my luck =)

    http://azyyatiliah.blogspot.my/2016/05/tumpang-tempias-trafik-blogger-hasrul.html

    BalasPadam
  4. wawa join..")

    http://vitaminwawa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  5. salam abang hasrul hassan,
    saya join,

    http://spitoutkata.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-oleh-seo-guru-hasrul.html

    BalasPadam
  6. semua syarat done.. tq in advance.

    http://www.shamieraosment.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum...
    saya setai ye :)

    http://www.kelakar.my/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan/

    BalasPadam
  8. Salam join hh...
    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  9. Sebenarnya baru je kenal-kenal dengan blog best ni 2 bulan lepas. Semoga ada rezeki =)

    BalasPadam
  10. Assalaamualaikum En Hasrul,
    Saya nak join ye..

    http://www.qasehsu.com/2016/05/kenapa-bloglist-blogger-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  11. Assalam.. Reen join..

    http://www.mreena.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  12. Ciktie join

    colouroflifek.blogspot.my/2016/05/kenapa-ciktie-join-segmen-hasrul-hassan.html?m=1

    BalasPadam
  13. Kenapa ekkk den kena gam dengan HH ni.. santau ehhh.. hahahaha..

    Oklah den join..

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum cik ash Join...

    http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  15. http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/05/awesome-bloglist-ramadhan-1437h.html

    BalasPadam
  16. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  17. wah

    http://www.infopelajar2u.com/

    BalasPadam
  18. saya join...hopefully terpilih..hihi.
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  19. masih ada peluangkah untuk saya berada dalam bloglist sifu?

    http://www.ceritaejoy.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  20. Syarat 1 hingga 3 dah sedia buat. Jap ya nak buat entrinya.

    BalasPadam
  21. Bismillah... Alhamdulillah... Siap akhirnya... http://www.blogieta.com/2016/05/kenapa-blog-ini-perlu-berada-dalam.html Moga layak. Aamiin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak .. saya dah masukkan dalam bloglist .. moga niat saya akan termakbul. In Sha Allah.

      Padam
    2. Alhamdulillah... Terima kasih Sifu. Aamiin...

      Padam
  22. okk...daa join..huhuu...

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  23. ena join ye


    http://www.aeinnamusa.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-sifu.html

    BalasPadam
  24. join jugak :)

    http://www.budakgemuk.net/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  25. nak join jugak bang. http://www.bloggerlelaki.com/2016/06/nak-jadi-bloglist-ramadhan-1437h-di-blog-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  26. Lea join yee.. Salam kenal..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  27. pb join
    https://permatabiru0310.blogspot.my/2016/06/jom-sertai-bloglist-hasrulhassancom.html

    BalasPadam
  28. http://www.sallysamsaiman.com/2016/06/sally-dan-bloglist-ramadan-hasrul-hassan.html

    Ni entry Sally :)

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum...
    Ana join...
    http://nenektanjung.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  30. salam sy join :)
    http://www.sheilainspire.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-bersama-hasrul.html

    BalasPadam
  31. saya dah buat entri :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/06/siapa-blogger-hasrul-hassan-ni.html

    BalasPadam
  32. dan kini... YB pun join juga
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  33. Adakah Kami terlewat..harap masih ada kekosongan hahaha
    http://www.fiedaazmi88.com/2016/06/hasrul-hassan-blogger-seo-terbaik.html

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum,

    Harap saya dapat menyertai bloglist Ramadhan. Ini link saya. Tq sgt :)

    http://prettytena.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  35. Nak join jugak. Entri dah siap tulis dan publish.

    http://anarm.net/bloglist-sifu-blogger-pakar-seo-malaysia.html

    BalasPadam
  36. http://mimbarkata.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  37. saya join ya.

    http://vitamin-cerdik.com/2016/06/kenapa-saya-masuk-bloglist-ramadan.html/

    BalasPadam
  38. Assalamualaikum Tuan HH...MYiDEAKiNi join juga yer.. :)

    http://www.myideakini.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  39. Alhamdulillah, tanpa prejudis ... saya dah masukkan semua blog yang disenaraikan di atas ini .... kecuali yang tidak memberikan url untuk segmen ini.

    Terima kasih semua.

    BalasPadam
  40. http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

    BalasPadam
  41. http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

    terima kasih tuan.

    BalasPadam
  42. Ada peluang lagi tak bang tak join gak :P

    BalasPadam
  43. Assalam Bro

    Saya budak baru belajar. Harap-harap permohonan bloglist diperkenan.

    http://benhashimi.blogspot.my/2016/06/cuba-jaya-kembangkan-blog-bloglist.html

    BalasPadam
  44. http://blogeskey.blogspot.my/2016/06/sebab-saya-nak-masuk-bloglist-ramadhan.html

    BalasPadam
  45. tq abang hasrul hassan masukkan blog saya dalam senarai, moga2 dapatlah serpihan trafik blog abg..heheh =D

    BalasPadam
  46. Salam tuan, boleh nak join juga?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh... :) buatlah entri tu

      Padam
  47. Sempat lagi tak? Harap-harap tersenarai.

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/06/peluang-tersenarai-dalam-bloglist.html

    BalasPadam
  48. dah terlepas rupanya..tapi still nak join jugak!!
    http://www.kisahsidairy.com/2016/06/bloglist-ramadhan-1437h-oleh.html

    BalasPadam
  49. Semua syarat done. Hopefully tersenarai juga. :)

    http://emalinmohd.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-1437H-oleh-hasrulhassan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done .. terima kasih kerana menulis entri

      Padam
  50. ini blog saya salam kenal http://www.bisnisborneo.com/

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.