27 Mei 2016

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Senarai blog (bloglist) Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Saya sedang membuka peluang untuk mana-mana blog atau blogger yang mahu masukkan blog mereka dalam bloglist blog ini, sempena ketibaan Ramadan 1437H. Jika berminat untuk mungkin mendapat tempias daripada trafik blog ini, saya alu-alukan semua penyertaan dari rakan blogger. Namun, ia terhad untuk 50 blog terawal sahaja.

Untuk membolehkan blog anda disenaraikan di dalam bloglist tersebut, beberapa syarat perlu dipenuhi sebagai token kesungguhan anda. Ia perlu agar saya boleh membuat pilihan dengan mudah bagi memilih 50 blog terawal.

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Maka, sila ikuti syarat di bawah ini terlebih dahulu sebelum memberikan link atau URL blog anda untuk dimasukkan ke dalam bloglist.
  1. Wajib menjadi ahli Kelab Blogger Belia (https://www.facebook.com/groups/kelabbloggerbelia)
  2. Mesti jadi rakan saya di FB atau Google Profile ... barulah kita boleh jadi mesra .. ye tak? (https://www.facebook.com/blogger.hasrulhassan) atau  (https://plus.google.com/+HasrulHassanBlog)
  3. Like FB page ini - Himpunan Ayat-Ayat Indah kerana ia akan sumber untuk aura positif di bulan Ramadan
  4. Print Screen blog ini dan tulis satu blog post ringkas kurang lebih 100 patah perkataan untuk nyatakan kenapa anda suka blog anda dimasukkan ke dalam bloglist blog saya. Tajuk blog post anda bebas, tetapi di dalam blog post itu perlu ada backlink ke mana-mana bahagian blog ini, samada terus ke paparan utama (hasrulhassan.com) atau ke tajuk entri blog ini yang anda fikir baik untuk dikongsikan.
  5. Selepas penuhi syarat di atas, tinggalkan URL blog post tersebut di ruangan komen, anda perlu login ke Google Profile anda terlebih dahulu untuk tinggalkan komen, supaya nanti saya boleh follow Google Profile anda pula.

Ok? Hanya untuk 50 blog terawal yang penuhi syarat di atas sahaja. Jadi, peluang terbuka untuk semua walaupun anda nampak jumlah URL yang telah diberikan lebih 50 .. :).

Good Luck untuk semua.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

64 Komen

http://umiwish.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

Saya dah lama follow HH di Fb :)

Saya joim. Moga ada rezeki masuk bloglist HH :D
kimchaa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

Saya join. Just try my luck =)

http://azyyatiliah.blogspot.my/2016/05/tumpang-tempias-trafik-blogger-hasrul.html

wawa join..")

http://vitaminwawa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

salam abang hasrul hassan,
saya join,

http://spitoutkata.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-oleh-seo-guru-hasrul.html

semua syarat done.. tq in advance.

http://www.shamieraosment.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

Assalamualaikum...
saya setai ye :)

http://www.kelakar.my/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan/

Salam join hh...
http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html

Sebenarnya baru je kenal-kenal dengan blog best ni 2 bulan lepas. Semoga ada rezeki =)

Assalaamualaikum En Hasrul,
Saya nak join ye..

http://www.qasehsu.com/2016/05/kenapa-bloglist-blogger-hasrul-hassan.html

Assalam.. Reen join..

http://www.mreena.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

Ciktie join

colouroflifek.blogspot.my/2016/05/kenapa-ciktie-join-segmen-hasrul-hassan.html?m=1

Kenapa ekkk den kena gam dengan HH ni.. santau ehhh.. hahahaha..

Oklah den join..

Assalamualaikum cik ash Join...

http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/05/awesome-bloglist-ramadhan-1437h.html

join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html

wah

http://www.infopelajar2u.com/

saya join...hopefully terpilih..hihi.
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

masih ada peluangkah untuk saya berada dalam bloglist sifu?

http://www.ceritaejoy.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

Syarat 1 hingga 3 dah sedia buat. Jap ya nak buat entrinya.

Bismillah... Alhamdulillah... Siap akhirnya... http://www.blogieta.com/2016/05/kenapa-blog-ini-perlu-berada-dalam.html Moga layak. Aamiin...

Ok .. saya dah masukkan .. :) in Sha Allah

In Sha Allah .. blog tuan saya masukkan dalam bloglist Ramadan

Terima kasih atas sokongan

Terima kasih kerana sudi join.

Terima kasih kak .. saya dah masukkan dalam bloglist .. moga niat saya akan termakbul. In Sha Allah.

okk...daa join..huhuu...

http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

ena join ye


http://www.aeinnamusa.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-sifu.html

join jugak :)

http://www.budakgemuk.net/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

nak join jugak bang. http://www.bloggerlelaki.com/2016/06/nak-jadi-bloglist-ramadhan-1437h-di-blog-hasrul-hassan.html

Lea join yee.. Salam kenal..

http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

pb join
https://permatabiru0310.blogspot.my/2016/06/jom-sertai-bloglist-hasrulhassancom.html

http://www.sallysamsaiman.com/2016/06/sally-dan-bloglist-ramadan-hasrul-hassan.html

Ni entry Sally :)

Assalamualaikum...
Ana join...
http://nenektanjung.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

salam sy join :)
http://www.sheilainspire.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-bersama-hasrul.html

saya dah buat entri :)

http://www.kasihjuju.com/2016/06/siapa-blogger-hasrul-hassan-ni.html

dan kini... YB pun join juga
http://yangbaik.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

Adakah Kami terlewat..harap masih ada kekosongan hahaha
http://www.fiedaazmi88.com/2016/06/hasrul-hassan-blogger-seo-terbaik.html

Assalamualaikum,

Harap saya dapat menyertai bloglist Ramadhan. Ini link saya. Tq sgt :)

http://prettytena.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html

Nak join jugak. Entri dah siap tulis dan publish.

http://anarm.net/bloglist-sifu-blogger-pakar-seo-malaysia.html

http://mimbarkata.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

saya join ya.

http://vitamin-cerdik.com/2016/06/kenapa-saya-masuk-bloglist-ramadan.html/

Assalamualaikum Tuan HH...MYiDEAKiNi join juga yer.. :)

http://www.myideakini.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

Alhamdulillah, tanpa prejudis ... saya dah masukkan semua blog yang disenaraikan di atas ini .... kecuali yang tidak memberikan url untuk segmen ini.

Terima kasih semua.

http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

terima kasih tuan.

Alhamdulillah... Terima kasih Sifu. Aamiin...

Ada peluang lagi tak bang tak join gak :P

Assalam Bro

Saya budak baru belajar. Harap-harap permohonan bloglist diperkenan.

http://benhashimi.blogspot.my/2016/06/cuba-jaya-kembangkan-blog-bloglist.html

http://blogeskey.blogspot.my/2016/06/sebab-saya-nak-masuk-bloglist-ramadhan.html

tq abang hasrul hassan masukkan blog saya dalam senarai, moga2 dapatlah serpihan trafik blog abg..heheh =D

Salam tuan, boleh nak join juga?

Boleh... :) buatlah entri tu

Sempat lagi tak? Harap-harap tersenarai.

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/06/peluang-tersenarai-dalam-bloglist.html

dah terlepas rupanya..tapi still nak join jugak!!
http://www.kisahsidairy.com/2016/06/bloglist-ramadhan-1437h-oleh.html

Semua syarat done. Hopefully tersenarai juga. :)

http://emalinmohd.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-1437H-oleh-hasrulhassan.html

Done .. terima kasih kerana menulis entri

ini blog saya salam kenal http://www.bisnisborneo.com/


EmoticonEmoticon