Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Senarai blog (bloglist) Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Saya sedang membuka peluang untuk mana-mana blog atau blogger yang mahu masukkan blog mereka dalam bloglist blog ini, sempena ketibaan Ramadan 1437H. Jika berminat untuk mungkin mendapat tempias daripada trafik blog ini, saya alu-alukan semua penyertaan dari rakan blogger. Namun, ia terhad untuk 50 blog terawal sahaja.

Untuk membolehkan blog anda disenaraikan di dalam bloglist tersebut, beberapa syarat perlu dipenuhi sebagai token kesungguhan anda. Ia perlu agar saya boleh membuat pilihan dengan mudah bagi memilih 50 blog terawal.

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Maka, sila ikuti syarat di bawah ini terlebih dahulu sebelum memberikan link atau URL blog anda untuk dimasukkan ke dalam bloglist.
  1. Wajib menjadi ahli Kelab Blogger Belia (https://www.facebook.com/groups/kelabbloggerbelia)
  2. Mesti jadi rakan saya di FB atau Google Profile ... barulah kita boleh jadi mesra .. ye tak? (https://www.facebook.com/blogger.hasrulhassan) atau  (https://plus.google.com/+HasrulHassanBlog)
  3. Like FB page ini - Himpunan Ayat-Ayat Indah kerana ia akan sumber untuk aura positif di bulan Ramadan
  4. Print Screen blog ini dan tulis satu blog post ringkas kurang lebih 100 patah perkataan untuk nyatakan kenapa anda suka blog anda dimasukkan ke dalam bloglist blog saya. Tajuk blog post anda bebas, tetapi di dalam blog post itu perlu ada backlink ke mana-mana bahagian blog ini, samada terus ke paparan utama (hasrulhassan.com) atau ke tajuk entri blog ini yang anda fikir baik untuk dikongsikan.
  5. Selepas penuhi syarat di atas, tinggalkan URL blog post tersebut di ruangan komen, anda perlu login ke Google Profile anda terlebih dahulu untuk tinggalkan komen, supaya nanti saya boleh follow Google Profile anda pula.

Ok? Hanya untuk 50 blog terawal yang penuhi syarat di atas sahaja. Jadi, peluang terbuka untuk semua walaupun anda nampak jumlah URL yang telah diberikan lebih 50 .. :).

Good Luck untuk semua.


{ 64 comments.. read them below or add one }

Umi Wish Umi Wish May 27, 2016
http://umiwish.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Kim Chaa Kim Chaa May 27, 2016
Saya dah lama follow HH di Fb :)

Saya joim. Moga ada rezeki masuk bloglist HH :D
kimchaa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html
Azyyati Liah Azyyati Liah May 27, 2016
Saya join. Just try my luck =)

http://azyyatiliah.blogspot.my/2016/05/tumpang-tempias-trafik-blogger-hasrul.html
Puan Wawa Puan Wawa May 27, 2016
wawa join..")

http://vitaminwawa.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
zaitie hasnan zaitie hasnan May 27, 2016
salam abang hasrul hassan,
saya join,

http://spitoutkata.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-oleh-seo-guru-hasrul.html
shamiera osment shamiera osment May 27, 2016
semua syarat done.. tq in advance.

http://www.shamieraosment.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html
Ahmad Hasif Ahmad Hasif May 28, 2016
Assalamualaikum...
saya setai ye :)

http://www.kelakar.my/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan/
lokman amirul lokman amirul May 28, 2016
Salam join hh...
http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-by-hasrul-hassan.html
zulaikha ali zulaikha ali May 28, 2016
Sebenarnya baru je kenal-kenal dengan blog best ni 2 bulan lepas. Semoga ada rezeki =)
qaseh su qaseh su May 28, 2016
Assalaamualaikum En Hasrul,
Saya nak join ye..

http://www.qasehsu.com/2016/05/kenapa-bloglist-blogger-hasrul-hassan.html
Reena Sidek Reena Sidek May 28, 2016
Assalam.. Reen join..

http://www.mreena.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html
Cik Tie Cik Tie May 28, 2016
Ciktie join

colouroflifek.blogspot.my/2016/05/kenapa-ciktie-join-segmen-hasrul-hassan.html?m=1
Nur Misnan Nur Misnan May 28, 2016
Kenapa ekkk den kena gam dengan HH ni.. santau ehhh.. hahahaha..

Oklah den join..
Cik Ash Cik Ash May 28, 2016
Assalamualaikum cik ash Join...

http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Lokman Hakim Lokman Hakim May 28, 2016
http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/05/awesome-bloglist-ramadhan-1437h.html
sayidah napisah sayidah napisah May 29, 2016
join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul-hassan.html
Info Pelajar Info Pelajar May 29, 2016
wah

http://www.infopelajar2u.com/
Yuk Baiq Yuk Baiq May 30, 2016
saya join...hopefully terpilih..hihi.
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Haffizul Iskandar Haffizul Iskandar May 31, 2016
masih ada peluangkah untuk saya berada dalam bloglist sifu?

http://www.ceritaejoy.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Kisah Cikgu ieta Kisah Cikgu ieta May 31, 2016
Syarat 1 hingga 3 dah sedia buat. Jap ya nak buat entrinya.
Kisah Cikgu ieta Kisah Cikgu ieta May 31, 2016
Bismillah... Alhamdulillah... Siap akhirnya... http://www.blogieta.com/2016/05/kenapa-blog-ini-perlu-berada-dalam.html Moga layak. Aamiin...
Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 31, 2016
Ok .. saya dah masukkan .. :) in Sha Allah
Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 31, 2016
In Sha Allah .. blog tuan saya masukkan dalam bloglist Ramadan
Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 31, 2016
Terima kasih atas sokongan
Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 31, 2016
Terima kasih kerana sudi join.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan June 02, 2016
Terima kasih kak .. saya dah masukkan dalam bloglist .. moga niat saya akan termakbul. In Sha Allah.
yaya cendana yaya cendana June 02, 2016
okk...daa join..huhuu...

http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
aeinna Musa aeinna Musa June 02, 2016
ena join ye


http://www.aeinnamusa.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-sifu.html
Budak Gemuk Budak Gemuk June 02, 2016
join jugak :)

http://www.budakgemuk.net/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
kucha lana kucha lana June 02, 2016
nak join jugak bang. http://www.bloggerlelaki.com/2016/06/nak-jadi-bloglist-ramadhan-1437h-di-blog-hasrul-hassan.html
Lea Azleeya Lea Azleeya June 02, 2016
Lea join yee.. Salam kenal..

http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
PERMATABIRU PERMATABIRU June 02, 2016
pb join
https://permatabiru0310.blogspot.my/2016/06/jom-sertai-bloglist-hasrulhassancom.html
Sally Samsaiman Sally Samsaiman June 02, 2016
http://www.sallysamsaiman.com/2016/06/sally-dan-bloglist-ramadan-hasrul-hassan.html

Ni entry Sally :)
Ana Solehah DI Ana Solehah DI June 02, 2016
Assalamualaikum...
Ana join...
http://nenektanjung.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Sheila Adziz Sheila Adziz June 02, 2016
salam sy join :)
http://www.sheilainspire.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-bersama-hasrul.html
julia jamaludin julia jamaludin June 02, 2016
saya dah buat entri :)

http://www.kasihjuju.com/2016/06/siapa-blogger-hasrul-hassan-ni.html
yang baik yang baik June 02, 2016
dan kini... YB pun join juga
http://yangbaik.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Afidah Azmi Afidah Azmi June 02, 2016
Adakah Kami terlewat..harap masih ada kekosongan hahaha
http://www.fiedaazmi88.com/2016/06/hasrul-hassan-blogger-seo-terbaik.html
farenova farenova June 02, 2016
Assalamualaikum,

Harap saya dapat menyertai bloglist Ramadhan. Ini link saya. Tq sgt :)

http://prettytena.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-hasrul-hassan.html
KhaiRul Anam KhaiRul Anam June 02, 2016
Nak join jugak. Entri dah siap tulis dan publish.

http://anarm.net/bloglist-sifu-blogger-pakar-seo-malaysia.html
mimbar kata mimbar kata June 02, 2016
http://mimbarkata.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad June 03, 2016
saya join ya.

http://vitamin-cerdik.com/2016/06/kenapa-saya-masuk-bloglist-ramadan.html/
Nur Khairul Azizi Mohamad Nur Khairul Azizi Mohamad June 03, 2016
Assalamualaikum Tuan HH...MYiDEAKiNi join juga yer.. :)

http://www.myideakini.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
Hasrul Hassan Hasrul Hassan June 04, 2016
Alhamdulillah, tanpa prejudis ... saya dah masukkan semua blog yang disenaraikan di atas ini .... kecuali yang tidak memberikan url untuk segmen ini.

Terima kasih semua.
Gulbudin Hekmatayar Gulbudin Hekmatayar June 04, 2016
http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/
zulaikha ali zulaikha ali June 04, 2016
http://ummuayyash.com/1781/inspirasi-work-at-home-dad-daripada-tuan-hasrul-hassan/

terima kasih tuan.
Kisah Cikgu ieta Kisah Cikgu ieta June 05, 2016
Alhamdulillah... Terima kasih Sifu. Aamiin...
Khairul Anwar Khairul Anwar June 05, 2016
Ada peluang lagi tak bang tak join gak :P
Ben Hashim Ben Hashim June 06, 2016
Assalam Bro

Saya budak baru belajar. Harap-harap permohonan bloglist diperkenan.

http://benhashimi.blogspot.my/2016/06/cuba-jaya-kembangkan-blog-bloglist.html
Siti Khadijah Siti Khadijah June 06, 2016
http://blogeskey.blogspot.my/2016/06/sebab-saya-nak-masuk-bloglist-ramadhan.html
zaitie hasnan zaitie hasnan June 07, 2016
tq abang hasrul hassan masukkan blog saya dalam senarai, moga2 dapatlah serpihan trafik blog abg..heheh =D
Emarieys Emarieys June 08, 2016
Salam tuan, boleh nak join juga?
Hasrul Hassan Hasrul Hassan June 08, 2016
Boleh... :) buatlah entri tu
Azwar Syuhada Azwar Syuhada June 09, 2016
Sempat lagi tak? Harap-harap tersenarai.

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/06/peluang-tersenarai-dalam-bloglist.html
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof June 11, 2016
dah terlepas rupanya..tapi still nak join jugak!!
http://www.kisahsidairy.com/2016/06/bloglist-ramadhan-1437h-oleh.html
emalin mohd emalin mohd June 14, 2016
Semua syarat done. Hopefully tersenarai juga. :)

http://emalinmohd.blogspot.my/2016/06/bloglist-ramadhan-1437H-oleh-hasrulhassan.html
Hasrul Hassan Hasrul Hassan June 16, 2016
Done .. terima kasih kerana menulis entri
Bisnis Borneo Bisnis Borneo July 24, 2016
ini blog saya salam kenal http://www.bisnisborneo.com/

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.