Langkau ke kandungan utama

Pakej Percutian Bajet Murah ke Krabi 3H2M, 4H3M

Mencari Pakej Percutian Bajet Murah ke Krabi untuk 3 hari 2 malam atau 4 hari 3 malam? Mungkin blog post ini akan dapat bantu anda membuat pilihan terbaik. Bukan sahaja percutian ke Krabi, malah anda boleh mendapat pakej percutian yang sesuai dengan bajet untuk ke Phuket, Thailand.

Saya tak mahu meleret-leret sembang, biar blog post ini padat informasi berkenaan pakej percutian bajet yang ada. Apa yang akan saya kongsikan adalah merupakan pakej percutian yang mampu anda tanggung, dan pastinya dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti dan pengalaman menyeronokkan.

Pakej Cuti Bajet Murah Krabi 3H2M, 4H3M

Pakej Cuti Bajet Murah Krabi 3 hari 2 malam
Pakej yang disediakan pada saya adalah antara yang terbaik kerana menawarkan harga mampu, sesuai dengan bajet malah lebih murah jika dibandingkan dengan beberapa pakej percutian ke Krabi dan Phuket yang ada diiklankan. Tambahan lagi, ianya dikelolakan oleh syarikat yang berdaftar dan ramai pelanggan sebelum ini yang memberikan rating yang sangat baik untuk servis yang diberikan.

Berikut adalah pakej percutian bajet murah yang disediakan:

Krabi 3 Hari 2 Malam

Pakej Percutian Bajet Murah ke Krabi

  • Harga - RM 349 Dewasa / RM 299 Kanak-kanak
  • Harga termasuk van komuter dari Bukit Kayu Hitam - Krabi - Bukit Kayu Hitam, penginapan di hotel (1bilik 2 orang), peralatan untuk aktiviti snorkeling, makan tengahari (1x), Island Hopping (Pulau Poda, Pulau Tub, Pulau Ayam, dan Railay Beach), berkayak di Phranang Cave beach, Krabi City Tour (Night Market, Elephant Trekking, Black Crab, Aonang Walking Street, Nok Awk, Shell Fossil,) serta melawat Pasar Terapung Hatyai.
  • Booking - RM50 seorang
Kekosongan:
  • Trip Mac : Penuh
  • Trip April : 1hb, 15hb, 22hb
  • Trip Mei : 6hb, 27hb
  • Trip Jun : 3hb
  • Trip Julai : 15hb, 22hb, 29hb
  • Trip Ogos : 5hb, 19hb, 26hb
  • Trip September : 2hb, 16hb, 23hb, 30hb
  • Trip Oktober : 14hb, 21hb
  • Trip November : 4hb, 18hb, 25hb
  • Trip Disember : 2hb, 9hb, 16hb 

Krabi 4 hari 3 Malam

Pakej Cuti Bajet Murah Krabi 3H2M, 4H3M
  • Harga - RM 499 Dewasa / RM 449 Kanak-kanak
  • Harga termasuk van komuter dari Bukit Kayu Hitam - Krabi - Bukit Kayu Hitam, penginapan di hotel (1bilik 2 orang), peralatan untuk aktiviti snorkeling, makan tengahari (1x), Island Hopping (Pulau Poda, Pulau Tub, Pulau Ayam, dan Railay Beach), berkayak di Phranang Cave beach, Krabi City Tour (Night Market, Elephant Trekking, Black Crab, Aonang Walking Street, Nok Awk, Shell Fossil,) serta melawat Pasar Terapung Hatyai.
  • Istimewa - Trip ke Amerald Pool dan 7 Heaven.
  • Booking - RM100 seorang
Terdapat juga pakej untuk 4 hari 3 malam Phuket - Krabi jika anda berminat.
Pakej Percutian Bajet Murah ke Krabi 2016
 Pakej Cuti Bajet Murah Krabi 3H2M, 4H3M
Pakej Cuti Bajet Murah Krabi 3H2M, 4H3M
Pakej Cuti Bajet Murah Krabi 3H2M, 4H3M
Semua pakej percutian bajet yang ditawarkan ini bersifat mix dan private group. Jika mahukan private group contohnya group sekolah, IPT, pejabat ... anda boleh berbincang dan tetapkan tarikh yang sesuai. Minima untuk satu-satu group dalam 11-13 orang dalam satu van, atau 22-26 orang dalam dua van dan seterusnya.

Untuk booking selain pertanyaan berkaitan pakej percutian Krabi 2016, anda boleh hubungi:

[Hubungi] Izzat - WhatsApp 019 5665937

Untuk melihat banyak gambar selain review yang diberikan oleh mereka yang telah mendapatkan pakej ini, maka boleh rujuk:

[LIKE] Facebook Pakej CutiCuti Bajet Murah
[Review] IG Pakej Percutian Murah

Cepat buat booking sebab apa yang saya dapat tahu bahawa pakej ini sangat laris, malah untuk booking bulan Mac 2016 dah pun penuh ... uhh baru 1 Mac (hari ni) dah kena buat tempahan untuk bulan akan datang.


Komen

  1. Macam menarik juga ni. Nak kena rancang cuti macam ni.

    BalasPadam
  2. Boleh nak try juga pakej ni. Murah ni.

    BalasPadam
  3. kalau dapat pakej percuma lagi best... hehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Jualan Big Baby Fair - Diskaun 80% Pelbagai Jenama Terkemuka

Jualan Big Baby Fair - Diskaun sehingga 80% pelbagai jenama terkemuka. Wow .. tawaran cukup menarik yang sememangnya mendapat perhatian saya. Dengan penantian kelahiran baby baru, saya anggap kempen jualan Big Baby Fair ini bagai 'pucuk dicita ulam mendatang'.

Saya juga pasti, para ibu bapa yang mempunyai anak kecil akan tertarik dengan pelbagai tawaran menarik dan diskaun yang diberikan oleh Lazada - salah satu gedung beli-belah online yang popular dan terbesar di rantau ini.
Big Baby Fair oleh Lazada Malaysia - Peluang Jimat Banyak Untuk Produk Bayi Sebagai seorang bapa yang setuju dengan gaya hidup yang mementingkan penjimatan dan perbelanjaan secara berhemah, saya sangat mengalu-alukan kempen ini. Anda bagaimana? Takkan tak teruja kot?

Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Saya dapat lihat matlamat ini cuba dijayakan oleh Lazada menerusi kempen ini. Ia satu kempen menarik dari Lazada khas buat ibu b…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Tukar Password Streamyx dan TM WiFi Secara Online

Cara tukar password Streamyx dan Wifi secara online. Saya sebenarnya dah lama nak kongsikan mengenai tatacara untuk tukar kata laluan (password) streamyx serta TM Wifi secara online. Sebelum ini, saya tercari juga tutorial mengenai cara nak gantikan password lama servis internet Streamyx ini, tapi susah nak jumpa. Jadi, untuk memudahkan saya di kemudian hari, maka saya sediakan panduan ringkas ini. In Sha Allah, ia mungkin berguna untuk panduan rakan-rakan pengunjung dan pembaca budiman yang lain.

Mengapa perlu tukar? Selalunya saya akan tukar password Streamyx dan TM Wifi apabila saya merasakan ada seseorang sudah tahu kata laluan yang saya gunakan untuk akses internet menerusi akaun Streamyx, sama juga dengan TM Wifi. Ia juga adalah langkah saya untuk had capaian internet untuk anak-anak saya apabila nampak lambang TM Wifi yang disediakan di sesetengah lokasi. Al maklumlah, anak-anak sekarang dah pandai guna gajet sendiri. Bila tahu ada lokasi akses TM Wifi, mulalah mereka berdampin…