Langkau ke kandungan utama

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (3)

Senarai blogger yang join segmen kendalian saya iaitu Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 semakin bertambah .. alhamdulillah, ramai rakan blogger yang sudi ambil bahagian dan memeriahkan segmen tidak seberapanya ini.

Ini merupakan senarai blogger ketiga untuk segmen ini. Saya sudah pun menyenaraikan 30 blog kesemuanya, 10 di entri Senarai Blogger 1 dan 20 lagi di Senarai Blogger 2. Saya harap rakan-rakan blogger boleh menambah meriahkan lagi segmen ini dengan melakukan blogwalking sambil-sambil follow blog yang disenaraikan. Kita bagi support sesama blogger ye ... tak susah mana pun, satu klik je anda dah boleh jadi follower blog-blog yang disenaraikan.

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (3)

Dan in Sha Allah, daripada blogwalking ini nanti, anda mungkin akan dapat banyak idea untuk perbaiki blog anda sendiri.

Berikut ialah 20 lagi senarai blog yang menyertai segmen ini.
  1. http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://fikiranputih.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html
  6. http://safness.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  7. http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  8. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  9. http://mylifemyprimaryplan.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  10. http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  11. http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  12. http://hannissania.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_2.html
  13. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  14. http://www.mamamyja.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  15. http://www.aimisyahirah.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  16. http://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  17. http://anumkhairil.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  18. http://www.arzmoha.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  19. http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  20. http://ilham5793.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html
Dan untuk senarai kali ini, saya nak hadiahkan wang tunai atau top-up bernilai RM10 bagi blog yang tersenarai di kedudukan 10 dan 20 .....

Tahniah saya ucapkan kepada blogger En Ilham (no 20) dan Abak Lorong Cinta (no 10) kerana menerima hadiah ini. Mohon hubungi saya untuk proses pemberian hadiah menerusi email - blogger.hasrulhassan@gmail.com ye.

Saya akan senaraikan lagi baki blog yang masih tinggal di lain entri, pastikan anda klik Segmen Blogger 2016 untuk lihat semua senarai blog yang telah dipaparkan.


Oh ya, saya sukacita nak maklumkan bahawa ... blog saya akan bertanding untuk MSMW2016 untuk kategori lifestyle dan juga content.... atas sokongan beberapa rakan blogger yang telah mengulas di status FB saya. Saya harap pencalonan akan diterima, dan in Sha Allah, saya akan maklumkan perkembangannya nanti di blog dan juga FB.

Terima kasih sekali lagi kerana menyokong blog ini. Biar saya tidak popular, tetapi blog saya dikenali kerana isi dan ilmunya ... :)



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. tahniah pada yg menang, blogwaljing di tgh2 mlm :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..tahniah blogger abak dan blogger ilham..

    Good luck untuk Bro HH yang menyertai pertandingan MSMW2016 bagi kategori lifestyle dan juga content.

    Moga dipermudah setiap urusan ya..

    BalasPadam
  3. WAHHH....tahnia..HH, gud luck keladi ucpkan ya....

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada yang menang :)..

    BalasPadam
  5. nak juga, boleh promote blog saya supaya ramai follower tak?

    https://lemonteaicenia.blogspot.my

    BalasPadam
  6. nak juga, boleh promote blog saya supaya ramai follower tak?

    https://lemonteaicenia.blogspot.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. yuk lawat blog saya http://penaklukopera.blogspot.my/

      Padam
  7. Balasan
    1. xnk join ker.. maari lh lawat blog kite awaa

      Padam
  8. As salam nak jugak joint..mcm best ajer http://sazlin118128.blogspot.my/

    BalasPadam
  9. As salam nak jugak joint..mcm best ajer http://sazlin118128.blogspot.my/

    BalasPadam
  10. Terima kasih atas hadiah ini. First time dapat hadiah dari blogger dan segmen. terima kasih banyak-banyak bro

    BalasPadam
  11. waw,meriahnya sini.tahniah yg berjaya

    BalasPadam
  12. tahniah utk yg terpilih.. syok ler..hehehe..
    dah settle blogwalking dan follow mereka..;)

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah.. Disenaraikan pd no.13.. :)

    BalasPadam
  14. all the best HH , done senarai #3 singgah dan follow semua :)

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…