Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (3)

Senarai blogger yang join segmen kendalian saya iaitu Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 semakin bertambah .. alhamdulillah, ramai rakan blogger yang sudi ambil bahagian dan memeriahkan segmen tidak seberapanya ini.

Ini merupakan senarai blogger ketiga untuk segmen ini. Saya sudah pun menyenaraikan 30 blog kesemuanya, 10 di entri Senarai Blogger 1 dan 20 lagi di Senarai Blogger 2. Saya harap rakan-rakan blogger boleh menambah meriahkan lagi segmen ini dengan melakukan blogwalking sambil-sambil follow blog yang disenaraikan. Kita bagi support sesama blogger ye ... tak susah mana pun, satu klik je anda dah boleh jadi follower blog-blog yang disenaraikan.

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (3)

Dan in Sha Allah, daripada blogwalking ini nanti, anda mungkin akan dapat banyak idea untuk perbaiki blog anda sendiri.

Berikut ialah 20 lagi senarai blog yang menyertai segmen ini.
  1. http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://fikiranputih.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html
  6. http://safness.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  7. http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  8. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  9. http://mylifemyprimaryplan.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  10. http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  11. http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  12. http://hannissania.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_2.html
  13. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  14. http://www.mamamyja.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  15. http://www.aimisyahirah.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  16. http://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  17. http://anumkhairil.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  18. http://www.arzmoha.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  19. http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  20. http://ilham5793.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html
Dan untuk senarai kali ini, saya nak hadiahkan wang tunai atau top-up bernilai RM10 bagi blog yang tersenarai di kedudukan 10 dan 20 .....

Tahniah saya ucapkan kepada blogger En Ilham (no 20) dan Abak Lorong Cinta (no 10) kerana menerima hadiah ini. Mohon hubungi saya untuk proses pemberian hadiah menerusi email - blogger.hasrulhassan@gmail.com ye.

Saya akan senaraikan lagi baki blog yang masih tinggal di lain entri, pastikan anda klik Segmen Blogger 2016 untuk lihat semua senarai blog yang telah dipaparkan.


Oh ya, saya sukacita nak maklumkan bahawa ... blog saya akan bertanding untuk MSMW2016 untuk kategori lifestyle dan juga content.... atas sokongan beberapa rakan blogger yang telah mengulas di status FB saya. Saya harap pencalonan akan diterima, dan in Sha Allah, saya akan maklumkan perkembangannya nanti di blog dan juga FB.

Terima kasih sekali lagi kerana menyokong blog ini. Biar saya tidak popular, tetapi blog saya dikenali kerana isi dan ilmunya ... :)


{ 19 comments.. read them below or add one }

BaNu Syah BaNu Syah January 06, 2016
tahniah pada yg menang, blogwaljing di tgh2 mlm :)
PeRdU cINta PeRdU cINta January 06, 2016
Alhamdulillah..tahniah blogger abak dan blogger ilham..

Good luck untuk Bro HH yang menyertai pertandingan MSMW2016 bagi kategori lifestyle dan juga content.

Moga dipermudah setiap urusan ya..
Keladi Ubi Keladi Ubi January 06, 2016
WAHHH....tahnia..HH, gud luck keladi ucpkan ya....
calrase patrick calrase patrick January 06, 2016
Tahniah kepada yang menang :)..
Meow Nia Meow Nia January 06, 2016
nak juga, boleh promote blog saya supaya ramai follower tak?

https://lemonteaicenia.blogspot.my
Meow Nia Meow Nia January 06, 2016
nak juga, boleh promote blog saya supaya ramai follower tak?

https://lemonteaicenia.blogspot.my
T-J-11 T-J-11 January 07, 2016
xnk join ker.. maari lh lawat blog kite awaa
T-J-11 T-J-11 January 07, 2016
yuk lawat blog saya http://penaklukopera.blogspot.my/
Norazlina Razali Norazlina Razali January 07, 2016
As salam nak jugak joint..mcm best ajer http://sazlin118128.blogspot.my/
Norazlina Razali Norazlina Razali January 07, 2016
As salam nak jugak joint..mcm best ajer http://sazlin118128.blogspot.my/
En iLHAM En iLHAM January 08, 2016
Terima kasih atas hadiah ini. First time dapat hadiah dari blogger dan segmen. terima kasih banyak-banyak bro
Zie Azi Zie Azi January 08, 2016
waw,meriahnya sini.tahniah yg berjaya
husna zahidi husna zahidi January 08, 2016
tahniah utk yg terpilih.. syok ler..hehehe..
dah settle blogwalking dan follow mereka..;)
sya mimie sya mimie January 08, 2016
Alhamdulillah.. Disenaraikan pd no.13.. :)
ana halim ana halim January 09, 2016
all the best HH , done senarai #3 singgah dan follow semua :)

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.