Langkau ke kandungan utama

Tawaran Nexus 6P Dari Lazada Malaysia

Dapatkan Nexus 6P Eksklusif menerusi Lazada Malaysia. Jadi pemilik terawal telefon Nexus 6P keluaran Huawei daripada Lazada Malaysia. Ia merupakan sebuah telefon pintar yang berkuasa dengan ciri-ciri terkini seperti fingerprint sensor yang semakin menjadi kegilaan ramai.

Lazada Malaysia menawarkan harga RM2,698 untuk Huawei Nexus 6P secara eksklusif untuk pelanggannya. Dan dalam masa terhad ini, setiap pembelian Nexus 6P menerusi laman web Lazada akan menerima secara percuma Cromecast bernilai RM149.

Tawaran Nexus 6P Dari Lazada Malaysia

Lazada Malaysia

Ia merupakan tawaran terbaik dari Lazada untuk memiliki telefon Nexus 6P yang mendapat review yang sangat baik di Amerika Syarikat. Malah, ia dianggap antara telefon pintar yang patut dimiliki di sebalik harganya.

[+] Klik sini untuk tawaran istimewa memiliki Nexus 6P 64GB dari Lazada.

Huawei bukanlah jenama cikai dari China, tetapi merupan antara jenama dipercayai dalam perhubungan mobiliti. Jadi, tidak hairanlah mengapa telefon keluaran Huawei mudah mendapat tempat di kalangan pengguna. Saya sendiri baru sahaja mendapatkan telefon Huawei Honor 7 menerusi Lazada Malaysia, dan saya membayar RM100 lebih murah dari harga pasaran semasa, selain mendapat hadiah percuma dari Lazada Malaysia!

Saya sudah lebih 2 bulan menggunakan telefon pintar jenama Huawei, dan amat berpuas hati dengan apa yang boleh dilakukan oleh telefon ini. Anda boleh baca 7 Sebab Berbaloi Memiliki Honor 7

Spesifikasi Nexus 6P Lazada Malaysia

Dan untuk Nexus 6P ini, anda bakal menggunakan sistem OS terbaru dari Android iaitu Marshmallow, dengan kapasiti 64GB memori beserta 3GB RAM. Diakui sistem Marshmallow adalah OS Android yang terpantas setakat ini, malah ia berupaya menjalankan banyak tugasan serentak dalam peranti mudah alih.
Spesifikasi Nexus 6P Lazada Malaysia

Nexus 6P mempunyai skrin paparan 5.7" Amoled HD dengan kekuatan bateri yang boleh bertahan lama. Jika bateri sudah hampir kehilangan kuasa, anda boleh berpuas hati dengan sistem pengecas terpantas yang dimiliki oleh Nexus 6P ini.

Saya sangat syorkan telefon ini kepada mereka yang berkemampuan, memandangkan ciri-ciri unik yang ada:

  1. Nexus 6 membawa dua generasi OS Android dalam dua peranti berbeza.
  2. Telefon Nexus mempunyai sejarah antara pertama menggunakan Google Android OS.
  3. Telefon ini dibuat dengan ciri standard; tetapi boleh membawa OS terbaru ke tahap keupayaan maksima dan kapasiti.
  4. Ciri yang ada adalah berguna dan bersifat premium. Ia menjadi antara pilihan terbaik telefon pintar untuk bisnes dan perniagaan; terutama sekali perniagaan online.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. HUAWEI bakal menjadi kegilaan ni Bro HH..

    BalasPadam
  2. tak sempat nak ikut perkembangan smartphone ni, but nice info... sejak hilang smartphone guna telefon blh call n sms sj... bila nak beli baru pun tahu.... hukhuk

    BalasPadam
  3. Salam singgah sini HH....menarik Huawei Nexus 6P ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang menarik .. :) body metal tu .. bukan plastik

      Padam
  4. Tawran menarik macam ni bukan selalu datang.Kena dapatkan satu ni.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…