Adakah anda sedang merancang percutian dengan bajet ketat tahun ini? Jika ya, anda mungkin tidak mahu lepaskan tawaran separuh harga penginapan dengan Agoda. Tawaran harga penginapan separuh harga ini adalah sempena musim cuti sekolah di Malaysia.

Tawaran separuh harga oleh Agoda tidak selalu ada. Jadi, inilah masa sesuai untuk anda longgarkan jari jemari, mencari destinasi terbaik untuk cuti akhir tahun 2015 dan cuti awal tahun 2016. Saya sendiri dah gunakan servis yang ada di Agoda, dan jujur saya katakan, Agoda memberikan harga terbaik setakat ini dari mana-mana laman web sepertinya.

Tawaran Separuh Harga Agoda Sempena Cuti Sekolah

Anda mungkin mahu merasai suasana penginapan eksklusif di hotel bertaraf 4 bintang di Penang, sepertimana saya dan keluarga tempoh hari, iaitu di Golden Sands Resort by Shangri-La, Penang. Serius, jika anda menginap di hotel ini, anda akan berpuas hati 99% ... malah anak-anak anda akan turut seronok kerana adanya aktiviti di Cool Zone Kids Club, Golden Sands Resort.

[Tempah] Dapatkan tawaran separuh harga penginapan di Golden Sands Resort menerusi Agoda.com 

Tawaran Separuh Harga Agoda Sempena Cuti Sekolah
Atau mungkin anda mahu habiskan masa bersama keluarga dengan aktiviti memancing di Rockbund Fishing Chalet, Lumut, Perak sambil menikmati keindahan waktu matahari terbenam.
Tawaran Separuh Harga Agoda Sempena Cuti Sekolah
Jika hati sedang memberontak untuk legakan stress dalam diri, selain mencari lokasi yang sesuai untuk bermesraan bersama keluarga, mungkin anda boleh menggunakan khidmat carian hotel dan tempat penginapan terbaik dengan tawaran separuh harga oleh Agoda.

Lakukan carian anda sekarang di Agoda - Agoda Half Price Deals

Kekosongan adalah terhad, jadi pastikan anda lakukan tempahan terawal sekarang sebelum melepas .. hoho...


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

12 Komen

dah beli untuk bulan 12 ni..jom bercuti!!

Reply

Murah lagi heh agoda nie...saya ingat booking.com dah murah...ada lagi murah...kalo expedia, hotelscombined, trivago agak2 macam mana tuan HH? tunjuk ajar ku sifu!

Reply

wah ibu bapa boleh manfaatkan peluang ni untuk bawa anak anak berjalan jalan..

Reply

Hujung tahun kena merancang percutian sebaik mungkin memandangkan faktor cuaca yang tak menentu sekarang ini.
Sedang menunggu anak menduduki SPM, lepas tu baru boleh bercuti...Selamat bercuti untuk semua

Reply

Selalu memang kalau booking hotel akan gune Agoda. Setakat ni tak pernah lagi kecewa dengan perkhidmatan diorang ;-) Jom habiskan cuti hujung tahun :-)

Reply

Tak berpeluanguntuk bershopping, kena pula musim cuti sekolah.

Reply

Saya pun baru tempah ... untuk bulan 12 .. huhuhu .. best dapat harga murah dengan sebelum ni ..

Reply

Saya buat semua perbandingan .. kdg kena buat perbanding sendiri secara manual dari automatik guna aplikasi ni .. sbb biasanya derang ada margin keuntungan sendiri

Reply

Yeap, kadang leh dapat diskaun khas yang tak ada dalam laman web . khas untuk ahli .. :)

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.