Tawaran Separuh Harga Agoda Sempena Cuti Sekolah

Adakah anda sedang merancang percutian dengan bajet ketat tahun ini? Jika ya, anda mungkin tidak mahu lepaskan tawaran separuh harga penginapan dengan Agoda. Tawaran harga penginapan separuh harga ini adalah sempena musim cuti sekolah di Malaysia.

Tawaran separuh harga oleh Agoda tidak selalu ada. Jadi, inilah masa sesuai untuk anda longgarkan jari jemari, mencari destinasi terbaik untuk cuti akhir tahun 2015 dan cuti awal tahun 2016. Saya sendiri dah gunakan servis yang ada di Agoda, dan jujur saya katakan, Agoda memberikan harga terbaik setakat ini dari mana-mana laman web sepertinya.

Tawaran Separuh Harga Agoda Sempena Cuti Sekolah

Anda mungkin mahu merasai suasana penginapan eksklusif di hotel bertaraf 4 bintang di Penang, sepertimana saya dan keluarga tempoh hari, iaitu di Golden Sands Resort by Shangri-La, Penang. Serius, jika anda menginap di hotel ini, anda akan berpuas hati 99% ... malah anak-anak anda akan turut seronok kerana adanya aktiviti di Cool Zone Kids Club, Golden Sands Resort.

[Tempah] Dapatkan tawaran separuh harga penginapan di Golden Sands Resort menerusi Agoda.com 

Tawaran Separuh Harga Agoda Sempena Cuti Sekolah
Atau mungkin anda mahu habiskan masa bersama keluarga dengan aktiviti memancing di Rockbund Fishing Chalet, Lumut, Perak sambil menikmati keindahan waktu matahari terbenam.
Tawaran Separuh Harga Agoda Sempena Cuti Sekolah
Jika hati sedang memberontak untuk legakan stress dalam diri, selain mencari lokasi yang sesuai untuk bermesraan bersama keluarga, mungkin anda boleh menggunakan khidmat carian hotel dan tempat penginapan terbaik dengan tawaran separuh harga oleh Agoda.

Lakukan carian anda sekarang di Agoda - Agoda Half Price Deals

Kekosongan adalah terhad, jadi pastikan anda lakukan tempahan terawal sekarang sebelum melepas .. hoho...


{ 12 comments.. read them below or add one }

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof November 20, 2015
dah beli untuk bulan 12 ni..jom bercuti!!
si bongkok si bongkok November 20, 2015
Murah lagi heh agoda nie...saya ingat booking.com dah murah...ada lagi murah...kalo expedia, hotelscombined, trivago agak2 macam mana tuan HH? tunjuk ajar ku sifu!
PeRdU cINta PeRdU cINta November 20, 2015
wah ibu bapa boleh manfaatkan peluang ni untuk bawa anak anak berjalan jalan..
Afzai Afandi Afzai Afandi November 22, 2015
Hujung tahun kena merancang percutian sebaik mungkin memandangkan faktor cuaca yang tak menentu sekarang ini.
Sedang menunggu anak menduduki SPM, lepas tu baru boleh bercuti...Selamat bercuti untuk semua
Mohd Zahran Mohd Zahran November 22, 2015
Selalu memang kalau booking hotel akan gune Agoda. Setakat ni tak pernah lagi kecewa dengan perkhidmatan diorang ;-) Jom habiskan cuti hujung tahun :-)
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR November 22, 2015
bestnya..dh lama tak g holiday
Top Seo Friendly Top Seo Friendly November 22, 2015
Tak berpeluanguntuk bershopping, kena pula musim cuti sekolah.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 23, 2015
Saya pun baru tempah ... untuk bulan 12 .. huhuhu .. best dapat harga murah dengan sebelum ni ..
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 23, 2015
Saya buat semua perbandingan .. kdg kena buat perbanding sendiri secara manual dari automatik guna aplikasi ni .. sbb biasanya derang ada margin keuntungan sendiri
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 23, 2015
Yeap, kadang leh dapat diskaun khas yang tak ada dalam laman web . khas untuk ahli .. :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.