Contoh Surat Jawapan Permohonan Poligami Daripada Isteri

Contoh surat jawapan permohonan poligami daripada isteri. Jika tempoh hari, saya ada kongsikan satu surat permohonan seorang suami untuk beristeri lagi, yang ditujukan kepada isterinya, maka kali ini saya nak kongsikan pula surat jawapan balas dari si isteri untuk suaminya berkaitan permohonan untuk berpoligami.

Jika anda nak baca contoh surat jawapan permohonan poligami daripada si isteri ini, anda perlu terlebih dahulu baca surat permohonan dari si suami untuk berpoligami. Jika tak baca, nanti anda akan lost .. hoho .. dah baca surat permohonan poligami, barulah akan faham surat balasan yang diberikan oleh si isteri ...
Contoh Surat Jawapan Permohonan Poligami Daripada Isteri

Contoh Surat Jawapan Permohonan Poligami Daripada Isteri



Haha .. adeh. Satu tamparan hebat untuk si suami yang hantar surat permohonan kepada isterinya bila dapat surat balasan si isteri. Perghh ayat ada makan dalam punya ..

Bukan main garang lagi surat balasan si isteri ni ye .. hoho ..
Dapatkan panduan untuk cara mudah berpoligami - Rahsia Mudah Poligami

4 comments.. read them below or add one

Mek ila Jual Vitamin Mek ila Jual Vitamin March 13, 2015
Haha, memang nak tergelak bila Mek ila baca. Apa pun poligami sesuatu yang diharuskan, cuma terpulanglah kepada pasangan suami isteri untuk menentukan. Bukan semua orang mampu berpoligami dengan jayanya. Ada yang hancur di tengah jalan.
ekjoz buluh ekjoz buluh March 13, 2015
Suami lupa sertakan surat sokongan tu.
Fiza Rahman Fiza Rahman March 13, 2015
Hahaha...terbaik lah surat jawapan ni. Kalau tak cukup lagi iman didada. Belum cukup ilmu agama. Belum penuh duit dipoket, lupakan lah pasal POLIGAMI yerp.
AZENI AHMAD AZENI AHMAD March 13, 2015
Hehehe.
Mungkin buku bertemu ruas.
Hahaha.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.