Friday, March 13, 2015

Contoh Surat Jawapan Permohonan Poligami Daripada Isteri


Contoh surat jawapan permohonan poligami daripada isteri. Jika tempoh hari, saya ada kongsikan satu surat permohonan seorang suami untuk beristeri lagi, yang ditujukan kepada isterinya, maka kali ini saya nak kongsikan pula surat jawapan balas dari si isteri untuk suaminya berkaitan permohonan untuk berpoligami.

Jika anda nak baca contoh surat jawapan permohonan poligami daripada si isteri ini, anda perlu terlebih dahulu baca surat permohonan dari si suami untuk berpoligami. Jika tak baca, nanti anda akan lost .. hoho .. dah baca surat permohonan poligami, barulah akan faham surat balasan yang diberikan oleh si isteri ...
Contoh Surat Jawapan Permohonan Poligami Daripada Isteri

Contoh Surat Jawapan Permohonan Poligami Daripada IsteriHaha .. adeh. Satu tamparan hebat untuk si suami yang hantar surat permohonan kepada isterinya bila dapat surat balasan si isteri. Perghh ayat ada makan dalam punya ..

Bukan main garang lagi surat balasan si isteri ni ye .. hoho ..
Dapatkan panduan untuk cara mudah berpoligami - Rahsia Mudah Poligami


Contoh Surat Jawapan Permohonan Poligami Daripada Isteri
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

4 komen

Tulis komen
avatar
13 March, 2015 10:07 delete

Haha, memang nak tergelak bila Mek ila baca. Apa pun poligami sesuatu yang diharuskan, cuma terpulanglah kepada pasangan suami isteri untuk menentukan. Bukan semua orang mampu berpoligami dengan jayanya. Ada yang hancur di tengah jalan.

Reply
avatar
13 March, 2015 10:11 delete

Suami lupa sertakan surat sokongan tu.

Reply
avatar
13 March, 2015 10:34 delete

Hahaha...terbaik lah surat jawapan ni. Kalau tak cukup lagi iman didada. Belum cukup ilmu agama. Belum penuh duit dipoket, lupakan lah pasal POLIGAMI yerp.

Reply
avatar
13 March, 2015 15:58 delete

Hehehe.
Mungkin buku bertemu ruas.
Hahaha.

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive