Ini Baru Raya TVC Hari Raya 2014 RTM

Ini Baru Raya! Itulah tajuk TVC iklan Raya 2014 daripada RTM. Semua iklan Hari Raya 2014 yang nampak relevan dengan situasi semasa. Dalam video tersebut, boleh nampak bagaimana teknologi telah merenggangkan hubungan dan menjadikan kehadiran hari raya menjadi suram. Tapi pandai si ayah..... :)

Pengakhiran TVC iklan Raya 2014 daripada RTM ini, ialah akhirnya semua ahli keluarga dapat merasa suasana raya yang dah lama tak dirasai. Hoho .. siap akhirnya si ayah wefie satu family, post kat Facebook dan dapat ribuan likes .. hoho ... mungkin ini kot trend raya nanti.
 Ini Baru Raya TVC Hari Raya 2014 RTM

Ini Baru Raya - TVC Iklan Raya 2014 RTM


5 comments.. read them below or add one

Nurzakiah Hanum Nurzakiah Hanum July 21, 2014
ala kena block x dapat tgk
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid July 21, 2014
great piece of sharing abang HH...
smbotak smbotak July 21, 2014
"balik kampung ni, kita gunakan masa dengan sepenuhnya!"
ewah, gunakan masa nak main gajet rupanya. hehehee...
irrayyan irrayyan July 22, 2014
Ini baru raya! Sebak pulak tengok video ni. Raya kali ni tak beraya dengan mak abah..beraya dengan keluarga mentua.. irrayyan.com

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.