21 Julai 2014

Ini Baru Raya TVC Hari Raya 2014 RTM

Kerja Kosong Sambilan
HASRUL HASSAN Online Blog

Ini Baru Raya! Itulah tajuk TVC iklan Raya 2014 daripada RTM. Semua iklan Hari Raya 2014 yang nampak relevan dengan situasi semasa. Dalam video tersebut, boleh nampak bagaimana teknologi telah merenggangkan hubungan dan menjadikan kehadiran hari raya menjadi suram. Tapi pandai si ayah..... :)

Pengakhiran TVC iklan Raya 2014 daripada RTM ini, ialah akhirnya semua ahli keluarga dapat merasa suasana raya yang dah lama tak dirasai. Hoho .. siap akhirnya si ayah wefie satu family, post kat Facebook dan dapat ribuan likes .. hoho ... mungkin ini kot trend raya nanti.

 Ini Baru Raya TVC Hari Raya 2014 RTM

Ini Baru Raya - TVC Iklan Raya 2014 RTM


Ini Baru Raya TVC Hari Raya 2014 RTM Hasrul Hassan 4.5 of 5
Ini Baru Raya! Itulah tajuk TVC iklan Raya 2014 daripada RTM. Semua iklan Hari Raya 2014 yang nampak relevan dengan situasi semasa. Dalam ...

Artikel Terkait

5 Komen

great piece of sharing abang HH...

"balik kampung ni, kita gunakan masa dengan sepenuhnya!"
ewah, gunakan masa nak main gajet rupanya. hehehee...

Ini baru raya! Sebak pulak tengok video ni. Raya kali ni tak beraya dengan mak abah..beraya dengan keluarga mentua.. irrayyan.com

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon