#SBB2014 Saloma Bistro Kini Bermula..

Berada di Saloma Bistro bersama puluh...ratus blogger memang amat mengujakan. Ada yang baru, ada yang lama, ada yang dulu, ada yang kemudian. Masing-masing bawa cerita dan pengalaman sendiri. Saya dalam kesempatan yang ada, cuba dengan kekacakan tak seberapa cuba mahu mengenali sisi luar dunia blog mereka ini. #SBB2014 #SBBYEOS2014 Saloma Bistro kini bermula..... ada cerita menarik dari saya awal perjalanan ke Saloma Bistro ...:)

Pengalaman awal pagi yang menarik, saya bertemu dengan blogger manis dari Universiti Nilai, Ninie Kamaruddin (ninieykamarudin.blogspot.com). Hadir atas ajakan rakan blogger lain Hazanis (hazanis.blogspot.com) yang juga turut serta dalam #SBB2014.

#SBB2014 Saloma Bistro Kini Bermula.

#SBB2014 - Blogger Ninie Kamarudin
Sedikit dialog benar campur rekaan...
"Cik tumpang tanya..mana Jalan Ampang?" Tanya blogger manis dengan senyuman ini.
"Erkkk nak ke mana?" 
"Saloma Bistro, ada event blogger"
"Ohh ye ke?" Hehehe...buat buat tak tahu... 

Tengok muka kasihan, saya pun tak sampai hati nak buat onar kampungan. Ok, saya dan Niniey dengan bantuan Waze dalam hp, menuju ke lokasi. Alhamdulillah, kami berdua sampai dengan selamatnya.

Dari luar dah terasa kemeriahannya #sbb2014 #sbbyeos2014...

Dan ini pula kemeriahan awal bila menjenguk ke dalam Saloma Bistro...

Gambar Kemeriahan Awal #SBB2014 #SBBYEOS2014

Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Cun Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014

p.s: Entri ini ditulis semasa saya berada di dalam dewan Saloma Bistro .... hehehe... 

{ 21 comments.. read them below or add one }

Budak Kampung Budak Kampung March 08, 2014
mcm best je...nk join tapi mcm xready nk sebaris dgn otai2
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy March 08, 2014
seronoknya jumpa ramai blogger...update lagi ye HH...heheh
mama amir mama amir March 08, 2014
meriahnya...nanti update lagi yer...^_^
Leen Pingu Leen Pingu March 08, 2014
kwnku disitu... berbaju purple.. tertawa riang.. haha
Wafa Cw Wafa Cw March 08, 2014
sama la ... malu... :D
Wafi Remli Wafi Remli March 08, 2014
Lain kalilah kut...bila lebih berjaya.
Bin Muhammad Bin Muhammad March 08, 2014
Kalau pergi ni, mesti terpinga-pinga xtau nak buat apa. Maklumlah xde sorang pun dikenali... Nyorok bawah meja kot, haha!
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah March 08, 2014
Seronok nyaa... sgt jeles... huhu
baby comel baby comel March 09, 2014
Akhirnya dpt jgk jumpa dan bercakap dgn tuan HH ni. Yehaaaa :) insyaAllah jumpa lg nanti
#Sbb2014 terbaik
boni kacak boni kacak March 09, 2014
Hehehehe. Nice to meet u bro hh. Bro memang sempoi :)
Mas Zull Mas Zull March 09, 2014
assalamualaikum hh...wah seronoknya dpt berjumpa semuanya...:)
Ezad Skytech Ezad Skytech March 09, 2014
memang tersangat meriah event ni...tak sempat nak bertegur sapa dengan HH hari tu...
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad March 10, 2014
Memang best dan sangat2 meriah. Berbaloi pergi
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 10, 2014
Samalah saya ... :) Boni Kacak very talented person ... best lagu Yeos tu ... seriusss ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 10, 2014
Aiseh ... takpe ... lain kali mungkin
Khir Khalid Khir Khalid March 10, 2014
Gembira dpt bersalam & jumpa dgn HH.. Majlis yg sgt meriah & mmg penuh kenangan manis.. mmg best & berbaloi hehee.. :D
Bro Framestone Bro Framestone March 10, 2014
Xde pun muka gua dalam nie

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.