Berada di Saloma Bistro bersama puluh...ratus blogger memang amat mengujakan. Ada yang baru, ada yang lama, ada yang dulu, ada yang kemudian. Masing-masing bawa cerita dan pengalaman sendiri. Saya dalam kesempatan yang ada, cuba dengan kekacakan tak seberapa cuba mahu mengenali sisi luar dunia blog mereka ini. #SBB2014 #SBBYEOS2014 Saloma Bistro kini bermula..... ada cerita menarik dari saya awal perjalanan ke Saloma Bistro ...:)

Pengalaman awal pagi yang menarik, saya bertemu dengan blogger manis dari Universiti Nilai, Ninie Kamaruddin (ninieykamarudin.blogspot.com). Hadir atas ajakan rakan blogger lain Hazanis (hazanis.blogspot.com) yang juga turut serta dalam #SBB2014.

#SBB2014 Saloma Bistro Kini Bermula.

#SBB2014 - Blogger Ninie Kamarudin
Sedikit dialog benar campur rekaan...
"Cik tumpang tanya..mana Jalan Ampang?" Tanya blogger manis dengan senyuman ini.
"Erkkk nak ke mana?" 
"Saloma Bistro, ada event blogger"
"Ohh ye ke?" Hehehe...buat buat tak tahu... 

Tengok muka kasihan, saya pun tak sampai hati nak buat onar kampungan. Ok, saya dan Niniey dengan bantuan Waze dalam hp, menuju ke lokasi. Alhamdulillah, kami berdua sampai dengan selamatnya.

Dari luar dah terasa kemeriahannya #sbb2014 #sbbyeos2014...

Dan ini pula kemeriahan awal bila menjenguk ke dalam Saloma Bistro...

Gambar Kemeriahan Awal #SBB2014 #SBBYEOS2014

Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Cun Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014

p.s: Entri ini ditulis semasa saya berada di dalam dewan Saloma Bistro .... hehehe... 

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

21 Komen

mcm best je...nk join tapi mcm xready nk sebaris dgn otai2

Reply

seronoknya jumpa ramai blogger...update lagi ye HH...heheh

Reply

meriahnya...nanti update lagi yer...^_^

Reply

kwnku disitu... berbaju purple.. tertawa riang.. haha

Reply

Lain kalilah kut...bila lebih berjaya.

Reply

Kalau pergi ni, mesti terpinga-pinga xtau nak buat apa. Maklumlah xde sorang pun dikenali... Nyorok bawah meja kot, haha!

Reply

Seronok nyaa... sgt jeles... huhu

Reply

Akhirnya dpt jgk jumpa dan bercakap dgn tuan HH ni. Yehaaaa :) insyaAllah jumpa lg nanti
#Sbb2014 terbaik

Reply

Hehehehe. Nice to meet u bro hh. Bro memang sempoi :)

Reply

assalamualaikum hh...wah seronoknya dpt berjumpa semuanya...:)

Reply

memang tersangat meriah event ni...tak sempat nak bertegur sapa dengan HH hari tu...

Reply

Memang best dan sangat2 meriah. Berbaloi pergi

Reply

Samalah saya ... :) Boni Kacak very talented person ... best lagu Yeos tu ... seriusss ...

Reply

Aiseh ... takpe ... lain kali mungkin

Reply

Gembira dpt bersalam & jumpa dgn HH.. Majlis yg sgt meriah & mmg penuh kenangan manis.. mmg best & berbaloi hehee.. :D

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.