Langkau ke kandungan utama

#SBB2014 Saloma Bistro Kini Bermula..

Berada di Saloma Bistro bersama puluh...ratus blogger memang amat mengujakan. Ada yang baru, ada yang lama, ada yang dulu, ada yang kemudian. Masing-masing bawa cerita dan pengalaman sendiri. Saya dalam kesempatan yang ada, cuba dengan kekacakan tak seberapa cuba mahu mengenali sisi luar dunia blog mereka ini. #SBB2014 #SBBYEOS2014 Saloma Bistro kini bermula..... ada cerita menarik dari saya awal perjalanan ke Saloma Bistro ...:)

Pengalaman awal pagi yang menarik, saya bertemu dengan blogger manis dari Universiti Nilai, Ninie Kamaruddin (ninieykamarudin.blogspot.com). Hadir atas ajakan rakan blogger lain Hazanis (hazanis.blogspot.com) yang juga turut serta dalam #SBB2014.

#SBB2014 Saloma Bistro Kini Bermula.

#SBB2014 - Blogger Ninie Kamarudin
Sedikit dialog benar campur rekaan...
"Cik tumpang tanya..mana Jalan Ampang?" Tanya blogger manis dengan senyuman ini.
"Erkkk nak ke mana?" 
"Saloma Bistro, ada event blogger"
"Ohh ye ke?" Hehehe...buat buat tak tahu... 

Tengok muka kasihan, saya pun tak sampai hati nak buat onar kampungan. Ok, saya dan Niniey dengan bantuan Waze dalam hp, menuju ke lokasi. Alhamdulillah, kami berdua sampai dengan selamatnya.

Dari luar dah terasa kemeriahannya #sbb2014 #sbbyeos2014...

Dan ini pula kemeriahan awal bila menjenguk ke dalam Saloma Bistro...

Gambar Kemeriahan Awal #SBB2014 #SBBYEOS2014

Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Cun Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014

p.s: Entri ini ditulis semasa saya berada di dalam dewan Saloma Bistro .... hehehe... 

Komen

  1. mcm best je...nk join tapi mcm xready nk sebaris dgn otai2

    BalasPadam
  2. seronoknya jumpa ramai blogger...update lagi ye HH...heheh

    BalasPadam
  3. meriahnya...nanti update lagi yer...^_^

    BalasPadam
  4. kwnku disitu... berbaju purple.. tertawa riang.. haha

    BalasPadam
  5. Lain kalilah kut...bila lebih berjaya.

    BalasPadam
  6. Kalau pergi ni, mesti terpinga-pinga xtau nak buat apa. Maklumlah xde sorang pun dikenali... Nyorok bawah meja kot, haha!

    BalasPadam
  7. Seronok nyaa... sgt jeles... huhu

    BalasPadam
  8. Akhirnya dpt jgk jumpa dan bercakap dgn tuan HH ni. Yehaaaa :) insyaAllah jumpa lg nanti
    #Sbb2014 terbaik

    BalasPadam
  9. Hehehehe. Nice to meet u bro hh. Bro memang sempoi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah saya ... :) Boni Kacak very talented person ... best lagu Yeos tu ... seriusss ...

      Padam
  10. assalamualaikum hh...wah seronoknya dpt berjumpa semuanya...:)

    BalasPadam
  11. memang tersangat meriah event ni...tak sempat nak bertegur sapa dengan HH hari tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aiseh ... takpe ... lain kali mungkin

      Padam
  12. Memang best dan sangat2 meriah. Berbaloi pergi

    BalasPadam
  13. Gembira dpt bersalam & jumpa dgn HH.. Majlis yg sgt meriah & mmg penuh kenangan manis.. mmg best & berbaloi hehee.. :D

    BalasPadam
  14. Xde pun muka gua dalam nie

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.