Menang Cabutan Bertuah Dari Serverfreak

Memang keramat la meja yang saya duduk bersama blogger yang cun, kacak dan macho. #SBB2014 #SBBYEOS2014, pihak penganjur terima kasih meletakkan saya bersama rakan lain di meja 23. Boleh dikatakan yang duduk meja tersebut menang sesuatu pada Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014.

Menang Cabutan Bertuah Dari Serverfreak Pakej Hosting Elite

Saya ....fuhhh fuhhh..hampir nak dapat iPhone 5S dari Denaihati (tuan Amir Hasan). Dah berjaya naik ke pentas menjadi orang pertama.... Tetapi gagal sediakan sejumlah kad nama peserta lain untuk menang hadiah tersebut. Berlari weihhh....kira punya kira hanya ada 30 kad nama. Mula nak bagi kat sohoque.com menang, kasi top up saya punya, tapi rezeki berpihak pada rakan blogger yang ramah sangat mesra yeop Khairilmazril.com - Ceritaku Dimana-mana Sahaja. Haha...lepas ni meletup la dia sebab memang cerita dia di mana-mana sahaja nanti. Hehhe..hanya mereka yang hadir sahaja yang tahu.... :)

Ohh terima kasih kepada Serverfreak. Saya dapat juga hadiah cabutan bertuah, cuma silap sikit ...saya guna nama dalam kad pengenalan... Hehehe...jadi blogger lain macam blur je siapakah lelaki yang telah menang hadiah tersebut.

Meja 23 Menang Banyak Hadiah #SBB2014 #SBBYEOS2014

Tengok meja 23 penuh hadiah weihhhh...
Blogger menang cabutan bertuah #SBB2014 #SBBYEOS2014
Dua blogger cantik di #SBB2014 #SBBYEOS2014
Alamak ..tak dak pula gambar hadiah...masing-masing dapat terus simpan...bukan apa nak elak daripada kejelesan orang lain. Tengok..ada je mengendeng memujuk peserta meja no 23 untuk seraahkan hadiah.

Hehehe...ok, layan gambar yang ada ...nak ambik letak dalam blog anda pun boleh. Tak dak hal punya.
Boni Kacak buat persembahan di #SBB2014 #SBBYEOS2014
Antara blogger hadir Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014
Blogger Mawardi Yunus dan Yuyu Atika
p.s: Entri ditulis dengan iPad Mini .... menerusi aplikasi Blogger

Bisnes Kambing

Post a Comment

42 Comments

  1. hanya blogger shark kay yang saya kenal ... heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh ... keperluan itu perlu dibuat dengan hadir event camni ... :)

      Delete
  2. MAsih tak faham cara pemilihan yang dilakukan untuk menang Iphone 5S

    ReplyDelete
    Replies
    1. iPhone 5s ada banyak .... :) salah satu menang ialah dengan game camni ... tuan Denaihati.com umum siapa ada kad bisnes berlainan sebanyak 45 keping, tunjukkan .... dan dialah menang. Kad bisnes penting untuk luaskan network blogging

      Delete
    2. caranya begini, sesiapa yang kutip kad bisnes atau blog yang berlainan sebanyak 45 keping dikira menang.

      Delete
  3. Tahniah kerana berjaya membawa pulang hadiah.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada mereka yg hadir..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum hh...bestnya semuanya dpt hadiah terbaik la...;)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh ... yang sipu2 malu bila saya tegur tu ... menang lak derang berdua ...

      Delete
  7. memang rezeki bertingket-tingket HH ke sini..tahniah.

    ReplyDelete
  8. bestnyer..teringin nak gi event tu..:)

    ReplyDelete
  9. best best plak gambar ko tangkap..ahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh... belajar dari orang ... mestilah best, kalau tak belajar camner nak ambil gambar best bro .... kalau bawak DSLR .... sure lagi best ni ..leh jum jum ... hehehehe

      Delete
  10. Tahniah menang jugak. Saya tak menang tapi dapat bawa balik ayak kotak dan ilmu... Jadila kan... :D

    ReplyDelete
  11. wahhhh.. dah up ya... terbaik...

    ReplyDelete
  12. Asalam abg HH, sabtu haritu xnampak abg. just perasan mase naik pentas. ehehe. ape2 pun mmg best event tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa ... awat tak tegur .... huhuhu... eceeh ... saya segan nak tegur awek cun .. lalalala

      Delete
  13. tahniah bro..memang rezeki bro la..takpe2..next year ble menang iphone 7 pulak...

    ReplyDelete
  14. HH ni... salah link.

    www.khairilmazri.com

    ReplyDelete
  15. tahniah! seronok dapat jumpa walaupun sekejap.. :)

    ReplyDelete
  16. tahniah bro HH... dapat juga sangkut satu hadiah kan.. sempat juga bertukar2 kad hari tu... hehe....

    ReplyDelete
  17. tahniah bro... moga murah rezeki selalu.. :)

    ReplyDelete
  18. Dekat sini pun sama.. xde muka gua

    ReplyDelete
  19. Ramai betul blogger yang berkumpul..

    ReplyDelete
  20. sy dapat hadiah anjungjelita... xsaba nk mnjakn diri

    ReplyDelete
  21. Tahniah HH..Tak ada rezeki nak menang Iphone ya...cabutan bertuah pun ok gak kan...

    ReplyDelete
  22. tahniah HH dapat menang cabutan bertuah tu...bukan senang nama nak naik kat screen tu..hee

    ReplyDelete
  23. Apesal cerita pasal abe mat takde? Hahaha... taknak hadiah tu bagi kat gua.. gua tadah ngan dulang !

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com