Berada di Saloma Bistro bersama puluh...ratus blogger memang amat mengujakan. Ada yang baru, ada yang lama, ada yang dulu, ada yang kemudian. Masing-masing bawa cerita dan pengalaman sendiri. Saya dalam kesempatan yang ada, cuba dengan kekacakan tak seberapa cuba mahu mengenali sisi luar dunia blog mereka ini. #SBB2014 #SBBYEOS2014 Saloma Bistro kini bermula..... ada cerita menarik dari saya awal perjalanan ke Saloma Bistro ...:)

Pengalaman awal pagi yang menarik, saya bertemu dengan blogger manis dari Universiti Nilai, Ninie Kamaruddin (ninieykamarudin.blogspot.com). Hadir atas ajakan rakan blogger lain Hazanis (hazanis.blogspot.com) yang juga turut serta dalam #SBB2014.

#SBB2014 Saloma Bistro Kini Bermula.

#SBB2014 - Blogger Ninie Kamarudin
Sedikit dialog benar campur rekaan...
"Cik tumpang tanya..mana Jalan Ampang?" Tanya blogger manis dengan senyuman ini.
"Erkkk nak ke mana?" 
"Saloma Bistro, ada event blogger"
"Ohh ye ke?" Hehehe...buat buat tak tahu... 

Tengok muka kasihan, saya pun tak sampai hati nak buat onar kampungan. Ok, saya dan Niniey dengan bantuan Waze dalam hp, menuju ke lokasi. Alhamdulillah, kami berdua sampai dengan selamatnya.

Dari luar dah terasa kemeriahannya #sbb2014 #sbbyeos2014...

Dan ini pula kemeriahan awal bila menjenguk ke dalam Saloma Bistro...

Gambar Kemeriahan Awal #SBB2014 #SBBYEOS2014

Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014
Gambar Cun Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014

p.s: Entri ini ditulis semasa saya berada di dalam dewan Saloma Bistro .... hehehe... 

21 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. mcm best je...nk join tapi mcm xready nk sebaris dgn otai2

    ReplyDelete
  2. seronoknya jumpa ramai blogger...update lagi ye HH...heheh

    ReplyDelete
  3. meriahnya...nanti update lagi yer...^_^

    ReplyDelete
  4. kwnku disitu... berbaju purple.. tertawa riang.. haha

    ReplyDelete
  5. Lain kalilah kut...bila lebih berjaya.

    ReplyDelete
  6. Kalau pergi ni, mesti terpinga-pinga xtau nak buat apa. Maklumlah xde sorang pun dikenali... Nyorok bawah meja kot, haha!

    ReplyDelete
  7. Seronok nyaa... sgt jeles... huhu

    ReplyDelete
  8. Akhirnya dpt jgk jumpa dan bercakap dgn tuan HH ni. Yehaaaa :) insyaAllah jumpa lg nanti
    #Sbb2014 terbaik

    ReplyDelete
  9. Hehehehe. Nice to meet u bro hh. Bro memang sempoi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah saya ... :) Boni Kacak very talented person ... best lagu Yeos tu ... seriusss ...

      Delete
  10. assalamualaikum hh...wah seronoknya dpt berjumpa semuanya...:)

    ReplyDelete
  11. memang tersangat meriah event ni...tak sempat nak bertegur sapa dengan HH hari tu...

    ReplyDelete
  12. Gembira dpt bersalam & jumpa dgn HH.. Majlis yg sgt meriah & mmg penuh kenangan manis.. mmg best & berbaloi hehee.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Tips Lulus Temuduga

Advertisement


Lubuk Bundle

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Kerja di Singapura