Langkau ke kandungan utama

Menang Cabutan Bertuah Dari Serverfreak

Memang keramat la meja yang saya duduk bersama blogger yang cun, kacak dan macho. #SBB2014 #SBBYEOS2014, pihak penganjur terima kasih meletakkan saya bersama rakan lain di meja 23. Boleh dikatakan yang duduk meja tersebut menang sesuatu pada Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014.

Menang Cabutan Bertuah Dari Serverfreak Pakej Hosting Elite

Saya ....fuhhh fuhhh..hampir nak dapat iPhone 5S dari Denaihati (tuan Amir Hasan). Dah berjaya naik ke pentas menjadi orang pertama.... Tetapi gagal sediakan sejumlah kad nama peserta lain untuk menang hadiah tersebut. Berlari weihhh....kira punya kira hanya ada 30 kad nama. Mula nak bagi kat sohoque.com menang, kasi top up saya punya, tapi rezeki berpihak pada rakan blogger yang ramah sangat mesra yeop Khairilmazril.com - Ceritaku Dimana-mana Sahaja. Haha...lepas ni meletup la dia sebab memang cerita dia di mana-mana sahaja nanti. Hehhe..hanya mereka yang hadir sahaja yang tahu.... :)

Ohh terima kasih kepada Serverfreak. Saya dapat juga hadiah cabutan bertuah, cuma silap sikit ...saya guna nama dalam kad pengenalan... Hehehe...jadi blogger lain macam blur je siapakah lelaki yang telah menang hadiah tersebut.

Meja 23 Menang Banyak Hadiah #SBB2014 #SBBYEOS2014

Tengok meja 23 penuh hadiah weihhhh...
Blogger menang cabutan bertuah #SBB2014 #SBBYEOS2014
Dua blogger cantik di #SBB2014 #SBBYEOS2014
Alamak ..tak dak pula gambar hadiah...masing-masing dapat terus simpan...bukan apa nak elak daripada kejelesan orang lain. Tengok..ada je mengendeng memujuk peserta meja no 23 untuk seraahkan hadiah.

Hehehe...ok, layan gambar yang ada ...nak ambik letak dalam blog anda pun boleh. Tak dak hal punya.
Boni Kacak buat persembahan di #SBB2014 #SBBYEOS2014
Antara blogger hadir Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014
Blogger Mawardi Yunus dan Yuyu Atika
p.s: Entri ditulis dengan iPad Mini .... menerusi aplikasi Blogger


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Waaa... best nya :D..

    BalasPadam
  2. hanya blogger shark kay yang saya kenal ... heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heh ... keperluan itu perlu dibuat dengan hadir event camni ... :)

      Padam
  3. MAsih tak faham cara pemilihan yang dilakukan untuk menang Iphone 5S

    BalasPadam
    Balasan
    1. iPhone 5s ada banyak .... :) salah satu menang ialah dengan game camni ... tuan Denaihati.com umum siapa ada kad bisnes berlainan sebanyak 45 keping, tunjukkan .... dan dialah menang. Kad bisnes penting untuk luaskan network blogging

      Padam
    2. caranya begini, sesiapa yang kutip kad bisnes atau blog yang berlainan sebanyak 45 keping dikira menang.

      Padam
  4. Tahniah kerana berjaya membawa pulang hadiah.

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada mereka yg hadir..

    BalasPadam
  6. assalamualaikum hh...bestnya semuanya dpt hadiah terbaik la...;)

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhh ... yang sipu2 malu bila saya tegur tu ... menang lak derang berdua ...

      Padam
  8. memang rezeki bertingket-tingket HH ke sini..tahniah.

    BalasPadam
  9. bestnyer..teringin nak gi event tu..:)

    BalasPadam
  10. best best plak gambar ko tangkap..ahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heh... belajar dari orang ... mestilah best, kalau tak belajar camner nak ambil gambar best bro .... kalau bawak DSLR .... sure lagi best ni ..leh jum jum ... hehehehe

      Padam
  11. Tahniah menang jugak. Saya tak menang tapi dapat bawa balik ayak kotak dan ilmu... Jadila kan... :D

    BalasPadam
  12. wahhhh.. dah up ya... terbaik...

    BalasPadam
  13. untungla...jeles nih..huhu

    BalasPadam
  14. Asalam abg HH, sabtu haritu xnampak abg. just perasan mase naik pentas. ehehe. ape2 pun mmg best event tu =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laa ... awat tak tegur .... huhuhu... eceeh ... saya segan nak tegur awek cun .. lalalala

      Padam
  15. tahniah bro..memang rezeki bro la..takpe2..next year ble menang iphone 7 pulak...

    BalasPadam
  16. HH ni... salah link.

    www.khairilmazri.com

    BalasPadam
  17. tahniah! seronok dapat jumpa walaupun sekejap.. :)

    BalasPadam
  18. tahniah bro HH... dapat juga sangkut satu hadiah kan.. sempat juga bertukar2 kad hari tu... hehe....

    BalasPadam
  19. tahniah bro... moga murah rezeki selalu.. :)

    BalasPadam
  20. Dekat sini pun sama.. xde muka gua

    BalasPadam
  21. Ramai betul blogger yang berkumpul..

    BalasPadam
  22. sy dapat hadiah anjungjelita... xsaba nk mnjakn diri

    BalasPadam
  23. Tahniah HH..Tak ada rezeki nak menang Iphone ya...cabutan bertuah pun ok gak kan...

    BalasPadam
  24. wah seronok betul nampak...

    BalasPadam
  25. Tahniah.. tahniah HH.. :)

    BalasPadam
  26. tahniah HH dapat menang cabutan bertuah tu...bukan senang nama nak naik kat screen tu..hee

    BalasPadam
  27. Apesal cerita pasal abe mat takde? Hahaha... taknak hadiah tu bagi kat gua.. gua tadah ngan dulang !

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…