Menang Cabutan Bertuah Dari Serverfreak

Memang keramat la meja yang saya duduk bersama blogger yang cun, kacak dan macho. #SBB2014 #SBBYEOS2014, pihak penganjur terima kasih meletakkan saya bersama rakan lain di meja 23. Boleh dikatakan yang duduk meja tersebut menang sesuatu pada Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014.

Menang Cabutan Bertuah Dari Serverfreak Pakej Hosting Elite

Saya ....fuhhh fuhhh..hampir nak dapat iPhone 5S dari Denaihati (tuan Amir Hasan). Dah berjaya naik ke pentas menjadi orang pertama.... Tetapi gagal sediakan sejumlah kad nama peserta lain untuk menang hadiah tersebut. Berlari weihhh....kira punya kira hanya ada 30 kad nama. Mula nak bagi kat sohoque.com menang, kasi top up saya punya, tapi rezeki berpihak pada rakan blogger yang ramah sangat mesra yeop Khairilmazril.com - Ceritaku Dimana-mana Sahaja. Haha...lepas ni meletup la dia sebab memang cerita dia di mana-mana sahaja nanti. Hehhe..hanya mereka yang hadir sahaja yang tahu.... :)

Ohh terima kasih kepada Serverfreak. Saya dapat juga hadiah cabutan bertuah, cuma silap sikit ...saya guna nama dalam kad pengenalan... Hehehe...jadi blogger lain macam blur je siapakah lelaki yang telah menang hadiah tersebut.

Meja 23 Menang Banyak Hadiah #SBB2014 #SBBYEOS2014

Tengok meja 23 penuh hadiah weihhhh...
Blogger menang cabutan bertuah #SBB2014 #SBBYEOS2014
Dua blogger cantik di #SBB2014 #SBBYEOS2014
Alamak ..tak dak pula gambar hadiah...masing-masing dapat terus simpan...bukan apa nak elak daripada kejelesan orang lain. Tengok..ada je mengendeng memujuk peserta meja no 23 untuk seraahkan hadiah.

Hehehe...ok, layan gambar yang ada ...nak ambik letak dalam blog anda pun boleh. Tak dak hal punya.
Boni Kacak buat persembahan di #SBB2014 #SBBYEOS2014
Antara blogger hadir Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014
Blogger Mawardi Yunus dan Yuyu Atika
p.s: Entri ditulis dengan iPad Mini .... menerusi aplikasi Blogger

{ 42 comments.. read them below or add one }

Wafa Cw Wafa Cw March 08, 2014
Waaa... best nya :D..
Vee Sandi Vee Sandi March 08, 2014
hanya blogger shark kay yang saya kenal ... heee
Wafi Remli Wafi Remli March 09, 2014
MAsih tak faham cara pemilihan yang dilakukan untuk menang Iphone 5S
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan March 09, 2014
Tahniah kerana berjaya membawa pulang hadiah.
Hairul Hafiz Hairul Hafiz March 09, 2014
Tahniah kepada mereka yg hadir..
Mas Zull Mas Zull March 09, 2014
assalamualaikum hh...bestnya semuanya dpt hadiah terbaik la...;)
Khairul Asrol Khairul Asrol March 09, 2014
This comment has been removed by a blog administrator.
anajingga anajingga March 09, 2014
memang rezeki bertingket-tingket HH ke sini..tahniah.
Niniey ainiey Niniey ainiey March 09, 2014
bestnyer..teringin nak gi event tu..:)
reezluv reezluv March 09, 2014
best best plak gambar ko tangkap..ahha
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad March 10, 2014
Tahniah menang jugak. Saya tak menang tapi dapat bawa balik ayak kotak dan ilmu... Jadila kan... :D
Mia Liana Mia Liana March 10, 2014
wahhhh.. dah up ya... terbaik...
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy March 10, 2014
untungla...jeles nih..huhu
bella luna bella luna March 10, 2014
Asalam abg HH, sabtu haritu xnampak abg. just perasan mase naik pentas. ehehe. ape2 pun mmg best event tu =)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 10, 2014
Heh ... keperluan itu perlu dibuat dengan hadir event camni ... :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 10, 2014
iPhone 5s ada banyak .... :) salah satu menang ialah dengan game camni ... tuan Denaihati.com umum siapa ada kad bisnes berlainan sebanyak 45 keping, tunjukkan .... dan dialah menang. Kad bisnes penting untuk luaskan network blogging
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 10, 2014
Ohhh ... yang sipu2 malu bila saya tegur tu ... menang lak derang berdua ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 10, 2014
Heh... belajar dari orang ... mestilah best, kalau tak belajar camner nak ambil gambar best bro .... kalau bawak DSLR .... sure lagi best ni ..leh jum jum ... hehehehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 10, 2014
Laa ... awat tak tegur .... huhuhu... eceeh ... saya segan nak tegur awek cun .. lalalala
Khairil Mazri Khairil Mazri March 10, 2014
caranya begini, sesiapa yang kutip kad bisnes atau blog yang berlainan sebanyak 45 keping dikira menang.
eyriqazz eyriqazz March 10, 2014
tahniah bro..memang rezeki bro la..takpe2..next year ble menang iphone 7 pulak...
Khairil Mazri Khairil Mazri March 10, 2014
HH ni... salah link.

www.khairilmazri.com
Syuhada Baharudin Syuhada Baharudin March 10, 2014
tahniah! seronok dapat jumpa walaupun sekejap.. :)
Cheq Eem Cheq Eem March 10, 2014
tahniah bro HH... dapat juga sangkut satu hadiah kan.. sempat juga bertukar2 kad hari tu... hehe....
ctfand ctfand March 10, 2014
tahniah bro... moga murah rezeki selalu.. :)
Bro Framestone Bro Framestone March 10, 2014
Dekat sini pun sama.. xde muka gua
Eraz Fadli Eraz Fadli March 10, 2014
Ramai betul blogger yang berkumpul..
iu-hazirah iu-hazirah March 10, 2014
sy dapat hadiah anjungjelita... xsaba nk mnjakn diri
RDZ Z RDZ Z March 10, 2014
Tahniah HH..Tak ada rezeki nak menang Iphone ya...cabutan bertuah pun ok gak kan...
Hakim Mahmud Hakim Mahmud March 10, 2014
wah seronok betul nampak...
Khir Khalid Khir Khalid March 10, 2014
Tahniah.. tahniah HH.. :)
Ezad Skytech Ezad Skytech March 11, 2014
tahniah HH dapat menang cabutan bertuah tu...bukan senang nama nak naik kat screen tu..hee
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda March 11, 2014
Apesal cerita pasal abe mat takde? Hahaha... taknak hadiah tu bagi kat gua.. gua tadah ngan dulang !

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.