16 Ogos 2011

Kad Raya Buat Followers Bangku Kosong

Salam.
Sebagai tanda penghargaan kepada followers Bangku Kosong, saya jemput andainya sudi untuk menerima kad-kad raya maya (seperti diatas) yang telah saya sediakan di sini [KLIK]. Anda boleh pilih mana satu pilihan hati untuk anda letakkan di blog anda ... itupun sekali lagi saya nyatakan, jika anda sudi ... :)

Tak leh dapat kat mana-mana ni, ia hanya dari blog ini sahaja. Jika anda dah ambil dan letakkan di blog anda, tolong beritahu saya dengan meninggalkan url entri/blog anda di ruangan komen entri ini.

Terima kasih.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

26 Komen Kad Raya Buat Followers Bangku Kosong

dah ambik :D

http://aboooti.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

TQ EN. HASRULHASSAN. SAYA DAH TERIMA 4 SEKALI. SELAMAT HARI RAYA.

http://amyadria.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-1.html

terima kasih encik hasrul. saya ambik no 3 hihuk. ;)

http://ilagula.blogspot.com/2011/08/kad-raya-pertama-encik-hasrul-hassan.html

salam..
saya terima ya...
http://ladyane79.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-dari-blog-bangku-kosong.html

lawa kad tu.. kreatif :)

terima kasih...:)

http://ibusumaiyah.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum.html

zu ambil ye...kreatif betulll...

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-kad-raya-darimu-bk.html

mekasih...

creative..selamat hari raye ye.btw salam ramadhan ye ^_^

saya terima :)

http://alyaafarah.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

en Bangku Kosong..saya dah amik..

http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

Kancil ambil dan telah buat entri...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

Thanks untuk kad raya tu :)

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/edisi-raya-kad-raya-maya-dari-rakan.html

TERIMA KASIH BAGI KAD RAYA....

http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

waahhh...dapat kad raya nih

hahaa.. lawa doe! krtif plak 2.

http://piesdonashiblogtheman.blogspot.com/2011/08/wow-kad-raya-dari-bangku-kosong.html

as salam...

saya dah amek kad raya...
terima kasih...=)

http://shyprincessha.blogspot.com/2011/08/wah-kad-raya-daripada-saudara-hasrul.html

yeh yeh dah ambil terima kasih,tahun depan nak ambil lagi :)

dh ambik dh.....suka...suka....THANKZ BROTHER HH....

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-by-brother-hh.html

Terima kasih... dh pilih yg berkenan dh...

saya ambil kad raya :)

http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/08/kad-raya-cyber.html

kalau tak ada blog tak boleh dapat ke kad raya ni?:(


EmoticonEmoticon