Salam.
Sebagai tanda penghargaan kepada followers Bangku Kosong, saya jemput andainya sudi untuk menerima kad-kad raya maya (seperti diatas) yang telah saya sediakan di sini [KLIK]. Anda boleh pilih mana satu pilihan hati untuk anda letakkan di blog anda ... itupun sekali lagi saya nyatakan, jika anda sudi ... :)

Tak leh dapat kat mana-mana ni, ia hanya dari blog ini sahaja. Jika anda dah ambil dan letakkan di blog anda, tolong beritahu saya dengan meninggalkan url entri/blog anda di ruangan komen entri ini.

Terima kasih.
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

26 Komen

dah ambik :D

http://aboooti.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

Reply

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

Reply

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

Reply

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

Reply

saya terima yer..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
tq

Reply

TQ EN. HASRULHASSAN. SAYA DAH TERIMA 4 SEKALI. SELAMAT HARI RAYA.

http://amyadria.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-1.html

Reply

terima kasih encik hasrul. saya ambik no 3 hihuk. ;)

http://ilagula.blogspot.com/2011/08/kad-raya-pertama-encik-hasrul-hassan.html

Reply

salam..
saya terima ya...
http://ladyane79.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-dari-blog-bangku-kosong.html

Reply

terima kasih...:)

http://ibusumaiyah.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum.html

Reply

zu ambil ye...kreatif betulll...

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-kad-raya-darimu-bk.html

mekasih...

Reply

creative..selamat hari raye ye.btw salam ramadhan ye ^_^

Reply

saya terima :)

http://alyaafarah.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

Reply

en Bangku Kosong..saya dah amik..

http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

Reply

Kancil ambil dan telah buat entri...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

Reply

Thanks untuk kad raya tu :)

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/edisi-raya-kad-raya-maya-dari-rakan.html

Reply

TERIMA KASIH BAGI KAD RAYA....

http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

Reply

waahhh...dapat kad raya nih

Reply

hahaa.. lawa doe! krtif plak 2.

http://piesdonashiblogtheman.blogspot.com/2011/08/wow-kad-raya-dari-bangku-kosong.html

Reply

as salam...

saya dah amek kad raya...
terima kasih...=)

http://shyprincessha.blogspot.com/2011/08/wah-kad-raya-daripada-saudara-hasrul.html

Reply

yeh yeh dah ambil terima kasih,tahun depan nak ambil lagi :)

Reply

dh ambik dh.....suka...suka....THANKZ BROTHER HH....

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-by-brother-hh.html

Reply

Terima kasih... dh pilih yg berkenan dh...

Reply

saya ambil kad raya :)

http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/08/kad-raya-cyber.html

Reply

kalau tak ada blog tak boleh dapat ke kad raya ni?:(

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.