Langkau ke kandungan utama

Kad Raya Buat Followers Bangku Kosong

Salam.
Sebagai tanda penghargaan kepada followers Bangku Kosong, saya jemput andainya sudi untuk menerima kad-kad raya maya (seperti diatas) yang telah saya sediakan di sini [KLIK]. Anda boleh pilih mana satu pilihan hati untuk anda letakkan di blog anda ... itupun sekali lagi saya nyatakan, jika anda sudi ... :)

Tak leh dapat kat mana-mana ni, ia hanya dari blog ini sahaja. Jika anda dah ambil dan letakkan di blog anda, tolong beritahu saya dengan meninggalkan url entri/blog anda di ruangan komen entri ini.

Terima kasih.
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. dah ambik :D

    http://aboooti.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  2. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  3. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  4. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  5. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  6. TQ EN. HASRULHASSAN. SAYA DAH TERIMA 4 SEKALI. SELAMAT HARI RAYA.

    http://amyadria.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-1.html

    BalasPadam
  7. terima kasih encik hasrul. saya ambik no 3 hihuk. ;)

    http://ilagula.blogspot.com/2011/08/kad-raya-pertama-encik-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  8. salam..
    saya terima ya...
    http://ladyane79.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-dari-blog-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  9. lawa kad tu.. kreatif :)

    BalasPadam
  10. terima kasih...:)

    http://ibusumaiyah.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum.html

    BalasPadam
  11. zu ambil ye...kreatif betulll...

    http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-kad-raya-darimu-bk.html

    mekasih...

    BalasPadam
  12. creative..selamat hari raye ye.btw salam ramadhan ye ^_^

    BalasPadam
  13. saya terima :)

    http://alyaafarah.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  14. en Bangku Kosong..saya dah amik..

    http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  15. Kancil ambil dan telah buat entri...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  16. Thanks untuk kad raya tu :)

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/edisi-raya-kad-raya-maya-dari-rakan.html

    BalasPadam
  17. TERIMA KASIH BAGI KAD RAYA....

    http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  18. waahhh...dapat kad raya nih

    BalasPadam
  19. hahaa.. lawa doe! krtif plak 2.

    http://piesdonashiblogtheman.blogspot.com/2011/08/wow-kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  20. as salam...

    saya dah amek kad raya...
    terima kasih...=)

    http://shyprincessha.blogspot.com/2011/08/wah-kad-raya-daripada-saudara-hasrul.html

    BalasPadam
  21. yeh yeh dah ambil terima kasih,tahun depan nak ambil lagi :)

    BalasPadam
  22. dh ambik dh.....suka...suka....THANKZ BROTHER HH....

    http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-by-brother-hh.html

    BalasPadam
  23. Terima kasih... dh pilih yg berkenan dh...

    BalasPadam
  24. saya ambil kad raya :)

    http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/08/kad-raya-cyber.html

    BalasPadam
  25. kalau tak ada blog tak boleh dapat ke kad raya ni?:(

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.