Salam.
Sebagai tanda penghargaan kepada followers Bangku Kosong, saya jemput andainya sudi untuk menerima kad-kad raya maya (seperti diatas) yang telah saya sediakan di sini [KLIK]. Anda boleh pilih mana satu pilihan hati untuk anda letakkan di blog anda ... itupun sekali lagi saya nyatakan, jika anda sudi ... :)

Tak leh dapat kat mana-mana ni, ia hanya dari blog ini sahaja. Jika anda dah ambil dan letakkan di blog anda, tolong beritahu saya dengan meninggalkan url entri/blog anda di ruangan komen entri ini.

Terima kasih.

26 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. dah ambik :D

    http://aboooti.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  2. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  3. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  4. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  5. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    BalasPadam
  6. TQ EN. HASRULHASSAN. SAYA DAH TERIMA 4 SEKALI. SELAMAT HARI RAYA.

    http://amyadria.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-1.html

    BalasPadam
  7. terima kasih encik hasrul. saya ambik no 3 hihuk. ;)

    http://ilagula.blogspot.com/2011/08/kad-raya-pertama-encik-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  8. salam..
    saya terima ya...
    http://ladyane79.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-dari-blog-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  9. terima kasih...:)

    http://ibusumaiyah.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum.html

    BalasPadam
  10. zu ambil ye...kreatif betulll...

    http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-kad-raya-darimu-bk.html

    mekasih...

    BalasPadam
  11. creative..selamat hari raye ye.btw salam ramadhan ye ^_^

    BalasPadam
  12. saya terima :)

    http://alyaafarah.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  13. en Bangku Kosong..saya dah amik..

    http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  14. Kancil ambil dan telah buat entri...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  15. Thanks untuk kad raya tu :)

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/edisi-raya-kad-raya-maya-dari-rakan.html

    BalasPadam
  16. TERIMA KASIH BAGI KAD RAYA....

    http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  17. waahhh...dapat kad raya nih

    BalasPadam
  18. hahaa.. lawa doe! krtif plak 2.

    http://piesdonashiblogtheman.blogspot.com/2011/08/wow-kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    BalasPadam
  19. as salam...

    saya dah amek kad raya...
    terima kasih...=)

    http://shyprincessha.blogspot.com/2011/08/wah-kad-raya-daripada-saudara-hasrul.html

    BalasPadam
  20. yeh yeh dah ambil terima kasih,tahun depan nak ambil lagi :)

    BalasPadam
  21. dh ambik dh.....suka...suka....THANKZ BROTHER HH....

    http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-by-brother-hh.html

    BalasPadam
  22. Terima kasih... dh pilih yg berkenan dh...

    BalasPadam
  23. saya ambil kad raya :)

    http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/08/kad-raya-cyber.html

    BalasPadam
  24. kalau tak ada blog tak boleh dapat ke kad raya ni?:(

    BalasPadam

Catat Komen

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Dropship USD
Terbaru Lebih lama
Rahsia Shopee