Salam.
Sebagai tanda penghargaan kepada followers Bangku Kosong, saya jemput andainya sudi untuk menerima kad-kad raya maya (seperti diatas) yang telah saya sediakan di sini [KLIK]. Anda boleh pilih mana satu pilihan hati untuk anda letakkan di blog anda ... itupun sekali lagi saya nyatakan, jika anda sudi ... :)

Tak leh dapat kat mana-mana ni, ia hanya dari blog ini sahaja. Jika anda dah ambil dan letakkan di blog anda, tolong beritahu saya dengan meninggalkan url entri/blog anda di ruangan komen entri ini.

Terima kasih.

26 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. dah ambik :D

    http://aboooti.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    ReplyDelete
  2. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    ReplyDelete
  3. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    ReplyDelete
  4. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    ReplyDelete
  5. saya terima yer..

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/wah-dapat-kad-raya-dari-saudara-bk.html
    tq

    ReplyDelete
  6. TQ EN. HASRULHASSAN. SAYA DAH TERIMA 4 SEKALI. SELAMAT HARI RAYA.

    http://amyadria.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-1.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih encik hasrul. saya ambik no 3 hihuk. ;)

    http://ilagula.blogspot.com/2011/08/kad-raya-pertama-encik-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  8. salam..
    saya terima ya...
    http://ladyane79.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-dari-blog-bangku-kosong.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih...:)

    http://ibusumaiyah.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  10. zu ambil ye...kreatif betulll...

    http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-kad-raya-darimu-bk.html

    mekasih...

    ReplyDelete
  11. creative..selamat hari raye ye.btw salam ramadhan ye ^_^

    ReplyDelete
  12. saya terima :)

    http://alyaafarah.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    ReplyDelete
  13. en Bangku Kosong..saya dah amik..

    http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

    ReplyDelete
  14. Kancil ambil dan telah buat entri...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/kad-raya-buat-follower-bangku-kosong.html

    ReplyDelete
  15. Thanks untuk kad raya tu :)

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/edisi-raya-kad-raya-maya-dari-rakan.html

    ReplyDelete
  16. TERIMA KASIH BAGI KAD RAYA....

    http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    ReplyDelete
  17. hahaa.. lawa doe! krtif plak 2.

    http://piesdonashiblogtheman.blogspot.com/2011/08/wow-kad-raya-dari-bangku-kosong.html

    ReplyDelete
  18. as salam...

    saya dah amek kad raya...
    terima kasih...=)

    http://shyprincessha.blogspot.com/2011/08/wah-kad-raya-daripada-saudara-hasrul.html

    ReplyDelete
  19. yeh yeh dah ambil terima kasih,tahun depan nak ambil lagi :)

    ReplyDelete
  20. dh ambik dh.....suka...suka....THANKZ BROTHER HH....

    http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/08/kad-raya-maya-by-brother-hh.html

    ReplyDelete
  21. Terima kasih... dh pilih yg berkenan dh...

    ReplyDelete
  22. saya ambil kad raya :)

    http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/08/kad-raya-cyber.html

    ReplyDelete
  23. kalau tak ada blog tak boleh dapat ke kad raya ni?:(

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Bisnes Tudung Online
Sebelumnya Seterusnya
Lubuk Bundle Gred AA

Dropship USD