Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium

Nak hadiah wang tunai dan peluang untuk berada dalam bloglist hasrulhassan.com tak? Kalau nak, boleh terus baca post ini sehingga habis ya. Saya nak anjurkan satu giveaway mudah untuk semua rakan blogger dan pembaca yang sudi menjadi pengikut blog ini.

Rezeki tahun 2019 agak baik. Alhamdulillah. Jadi, saya gunakan kesempatan untuk anjurkan satu giveaway sebagai tanda penghargaan dan berkongsi rezeki yang saya dapat. Banyak tu tidaklah, tapi mengikut kemampuan yang ada.

Giveaway Wang Tunai dan Template Blogger Premium

Giveaway Wang Tunai dan Template Blogger Premium

Giveaway ini mudah. Buat mereka yang berminat, anda hanya perlu memenuhi syarat yang dinyatakan dan lakukan langkah-langkah diberikan untuk layak dalam giveaway ini. Selain hadiah wang tunai yang disediakan, saya juga akan tawarkan hadiah template blogspot premium berharga RM50 dalam giveaway ini.

Syarat nak sertai giveaway ini adalah seperti berikut:
  1. Wajib menjadi followers blog ini. Jika belum atau tidak pasti, anda boleh klik pautan ini - FOLLOW untuk follow/ikuti blog ini dengan menggunakan id Google. 
  2. Dah menjadi sebahagian fans di FB fanpage hasrulhassan.com
  3. Letakkan banner giveaway disediakan di atas dalam satu post baharu di blog anda, dan link kepada blog atau blog post ini.
  4. ATAU jika anda tidak mempunyai blog, boleh share post ini di Facebook anda kemudian TAG FB HasrulHassan.com.
  5. Anda dikehendaki membuat komen mengenai blog ini, atau berkongsi pendapat mengenai diri saya sebagai seorang penulis blog aktif sepenuh masa sejak 2010. Contohnya, sejak bila kenal, macamana boleh kenal, kenal sebab apa atau kenapa anda suka baca blog ini, atau apa keistimewaan blog ini pada pandangan anda dalam post anda tersebut.
  6. Bila dah siap, tinggalkan url post blog atau facebook tersebut sebagai bukti penyertaan di FB HasrulHassan.com di sini - Senarai Penyertaan
  7. Kongsikan url blog atau status FB anda di media sosial supaya lebih ramai rakan blogger mahupun pembaca blog Malaysia menyertai giveaway ini.

Itu sahaja.

Ada sesiapa yang sudi join tak? Komenlah di bawah ini ya.

Oh ya, sebelum terlupa, beberapa perkara lain mengenai Giveaway Akhir Tahun ini:
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 30 hb November 2019 sebelum jam 11:59 malam.
  • Pemilihan pemenang adalah secara rawak menerusi Random.org.
  • Senarai peserta dengan nombor penyertaan akan diletakkan dalam fanpage blog ini nanti.
  • Pengumuman pemenang akan dibuat pada minggu pertama bulan Disember 2019.
  • Untuk penyenaraian dalam bloglist, hanya 30 blog terawal yang memenuhi syarat di atas sahaja akan dimasukkan.

Kepada yang nak tahu template premium apa yang saya tawarkan tu, anda boleh baca di sini - https://themeforest.net/item/flexnews-responsive-blog-magazine-blogger-template/23952222

Selamat mencuba.

Post a Comment

45 Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. https://seindahcerita.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  3. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  6. https://hawahassan.com/giveaway-hasrulhassan-com-wang-tunai-dan-premium-blogger-template/

    ReplyDelete
  7. https://kalsium2u.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hassulhassan-com/

    ReplyDelete
  8. saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  9. done join!

    https://messarah.blogspot.com/2019/11/blog-hasrul-hassan-anjurkan-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. nanti mama join ye.. best ni

    ReplyDelete
  11. sy join juga ^^

    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  12. Cikdue sudah Join :)
    https://cikdue.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  13. nak join.

    http://www.mrspip.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  14. saya join !

    https://mrspuex.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  15. done join :)

    https://aerillhassan.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  16. TB join yea Sifu HH :

    https://www.tengkubutang.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrul-hassancom.html

    ReplyDelete
  17. saya join ye Sifu ..

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html

    ReplyDelete
  18. Join jugak 😄😄

    https://www.ciktie.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html?m=1

    ReplyDelete
  19. As salam. Abam Kie pun turut serta.

    http://www.zukidin.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

    ReplyDelete
  20. Join juga ...

    https://www.sislin76.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-blog-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  21. Salam saya turut serta

    https://www.safirulamar.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassan.html?m=1

    ReplyDelete
  22. Salam... Done Join
    https://www.mariafirdz.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template-premium.html

    ReplyDelete
  23. Salam HH

    Sy join https://www.bondezaidalifah.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

    ReplyDelete
  24. Saya join
    http://azlanbahar.com/contest/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan-template-blogger-premium/

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum HH,
    Fiza pun nak sertai jugak...
    https://www.fizacrochet.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum. Rose join juga.

    https://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

    ReplyDelete
  27. Mama join ye.. harapnya mama sempat join lagi

    http://www.mamapipie.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf blog mama kena block kat FB so gak boleh nak tinggal link kat FB page HH. So mama.tinggalkn kat sini la ye

      Delete
  28. nak joinnnnn https://www.farhanajafri.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

    ReplyDelete
  29. nak join

    https://cikaddacomel79.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhasssancom.html

    ReplyDelete
  30. Saya mencuba untuk join ye... kalau masih belum terlewat??? hi...hi...

    https://akupakarblog.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete
  31. Saya join ye, sifu! ;)

    https://sheayang.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-by-hasrulhassancom.html


    ReplyDelete
  32. bismillah.
    saya join.

    http://www.adianiez.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

    ReplyDelete
  33. Mrs A pun join done link di FB

    ReplyDelete
  34. saya join
    https://anumkhairil.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html


    ReplyDelete
  35. Saya joined dan submit link kat page tuan :)
    https://www.anajingga.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete
  36. Good luck to all participants :)
    Hadiah yang menarik!

    ReplyDelete
  37. SA join ye...

    http://www.suriaamanda.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete
  38. Cik Ash join

    https://www.cikash.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan-template-blogger-premium.html

    ReplyDelete
  39. Alhamdulillah, dah join. Moga ada rezeki kami sekeluarga. Ameennnnn

    https://www.azlindaalin.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-blogger-hasrul-hassan.html?m=1

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum bro.. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

    ReplyDelete
  41. Saya join
    https://www.aynorablogs.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hasrulhassancom.html?m=1

    ReplyDelete
  42. saya dah join sir:) done share link kat fb tuan:)
    https://cikmatahariku.blogspot.com/2019/11/jom-join-giveaway-akhir-tahun-daripada.html

    ReplyDelete