15 Tips Best Menggunakan iPhone Yang Mungkin Anda Tak Sedar

15 Tips Best Menggunakan iPhone Yang Mungkin Anda Tak Sedar

Saya tak berapa pasti berapa ramai antara pengunjung blog ini merupakan pengguna Apple iPhone. Namun, saya tetap teruja untuk berkongsi satu video yang best tentang tips menggunakan fungsi-fungsi tertentu di dalam iPhone. Saya dapat rasakan ramai juga pengguna iPhone yang tidak mengetahui akan tips ini.

iPhone memang merupakan satu telefon pintar yang hebat. Sejak ia diperkenalkan, iPhone berjaya mewujudkan satu fenomena setiap kali model baharu dikeluarkan. Ia ada ramai pengikut, dan seperti jenama terkenal yang lain, iPhone mempunyai jutaan peminat fanatik.

Tips Best Menggunakan iPhone

Tips Best Guna iPhone
Tips yang ingin saya kongsikan ini adalah daripada video saluran IDB. Ia memang tips yang bagus untuk pengguna-pengguna iPhone, terutama sekali mereka yang mungkin baru pertama kali menjadi pengguna iPhone.

Yang menariknya ialah, semua tips ini tidak diajar pun dalam manual pengguna iPhone. Jadi, memang kena rajin explore.

iPhone adalah satu gajet yang cukup powerful serta meriangkan kalau tahu pelbagai fungsi menarik di sebalik paparan yang ada.

[Dah Baca?] Servis Repair iPhone Sungai Buloh - Murah dan Pantas

Nak ketahui segala tips best menggunakan iPhone? Meh layan video di bawah ini.

Video 15 Tips Berguna untuk iPhone Yang Mungkin Anda Tak Sedar


Dah tonton sampai habis? Saya harap ia memberikan sesuatu manfaat kepada anda.

Oh ya, jika anda berada di Langkawi, ingin tukar iPhone model terbaharu atau mendapatkan iPhone 'terpakai' yang berkualiti baharu, boleh baca post ini - Kedai di Langkawi Jual iPhone Secondhand dan Baharu - Harga Terbaik

Bisnes Kambing

Post a Comment

3 Comments

  1. Sangut bagus info dan tipsnya sebab saya pengguna iphone...makaseh Tuan ...

    ReplyDelete
  2. yang mama tau gambar yg diambil guna iphone mmg sama mcm yg sebenar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ye ke? Hurmmm kalau cam tu .. maknanya ... gambar iphone tidak berbohong?

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com