4 May 2018

Azam Hebat Rakan Blogger Dalam Blogwalking Ramadan-Raya

Alhamdulillah, dapat juga saya kemaskini segmen yang dianjurkan ini. Saya baru je pulih dari keracunan makanan. Entah apa yang silap makan, saya dan isteri dua-dua terlepek di dalam rumah. Badan rasa tak bermaya seharian, sampaikan isteri saya terpaksa ambil cuti.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang mendoakan pemulihan. Hmm ni ada gagah sikit, saya ambil peluang untuk terbitkan satu post berkaitan segmen Blogwalking Ramadan-Raya yang dibuat baru-baru ini; iaitu sebelum saya dan keluarga bercuti ke Pulau Perhentian .. oppss .. hehe.

Senarai Peserta Segmen Ramadan-Raya 2018 - Ketahui Azam Mereka Untuk Ramadan

Segmen Blogger Pilihan Blogwalking Ramadan-Raya 2018
Okeh. Berikut adalah rakan-rakan blogger yang telah menghantar penyertaan untuk segmen ini. In Sha Allah, setiap peserta yang saya terjah kemudiannya akan dimasukkan ke dalam satu bloglist khas di sidebar blog ini menggantikan bloglist sebelum ini dari senarai 100 blog pilihan 2018. In Sha Allah juga, blog yang menyertai segmen ini juga akan dimasukkan ke dalam senarai tu kelak.

Jom tengok blog yang telah menyertai segmen ini, dan menariknya ialah .. anda akan dapat lihat dan baca apa azam mereka untuk Ramadan dan Raya tahun ini. Bolehlah nanti bila terjah, kita sama-sama berikan support serta doa agar azam mereka untuk Ramadan akan termakbul.
  1. sislin76.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadhan-raya-2018.html
  2. umifuzy.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  3. ceritamak.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  4. belogsjm.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html (tak jumpa entri)
  5. rasadantips.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  6. kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  7. kickstory.net/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  8. mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  9. azlanrumadi.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadhan-raya-2018.html
  10. farhanajafri.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  11. adianiez.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  12. sayidahnapisah.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  13. kasihjuju.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  14. husnahusainin.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  15. cikmasland.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018-cm.html
  16. mrsablogstori.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  17. huhahuhajerr.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  18. sayazarulfarhana.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  19. ciktie.com/2018/04/segmen-hasrulhassancom-blogwalking.html
  20. leaazleeya.com/2018/04/segmen-hasrulhassancom-blogwalking.html
  21. sishawa.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  22. bondezaidalifah.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  23. fizacrochet.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  24. ceritaita.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  25. mamapipie.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  26. sheilainspire.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  27. aerillhassan.blogspot.com/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  28. stnrsyfh.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  29. darihatimissmulan.blogspot.my/2018/04/segmen-blogwalking-ramadan-raya-2018.html
  30. ehbelogaku.com/2018/04/segmen-hasrulhassan-ramadan-raya-2018.html
Terima kasih buat semua rakan blogger yang sudi join segmen saya ini. Moga ada manfaat yang baik secara tak langsung.

Moga apa yang telah dikongsikan sebagai azam untuk Ramadan tahun ini akan berjaya dicapai untuk menjadikan kita manusia lebih baik.. in Sha Allah.

Penulis blog freelance sejak 2010. Berkeluarga dan bekerja di rumah sebagai house husband.  Lulusan Ijazah. Menetap di Penang. Mesra dipanggil HH. Untuk berhubungan atau pertanyaan - klik looket.me/hasrulhassan

3 Komen

kesiannya suami isteri sakit. Semoga cepat sembuh ye. Peserta no 10 datang terjah sini :)

tak sempat nak join segmen blogger ni

Alhamdulilah..

Aamiinn..untuk semua kawan-kawan punya azam..
Terima kasih Tuan...

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon