Traveloka Banner

PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan

Lama tak join kontest ni, apatah lagi daripada rakan-rakan blogger yang dah terkenal. Kali ini, saya terbuka hati nak sertai kontest daripada Uzu atau Emas Putih. Uhh takkan tak kenal kot blogger ni? Penyertaan saya juga sebagai tanda sokongan untuk memeriahkan lagi kontest ni, walaupun di hati cukup nak nak sangat untuk menang .. hehehe....

Kontest yang cukup mudah, tak perlu susah payah saya nak mengarang dan menulis blog post, hanya copy-paste sahaja ke dalam editor blogspot ni. Kontest ini menawarkan hadiah yang cukup lumayan, ditaja oleh PolicyStreet. Ohh apa tu PolicyStreet ehh? Nak tahu .. kena bacalah ye.

PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan

PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan
[Siapa Nak Join Contest Ini Sila Tekan Banner Diatas]

PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan | PolicyStreet merupakan syarikat insurans yang menawarkan perkhidmatan insurans untuk sesiapa sahaja yang berkemampuan. Mereka memberikan nama syarikat mereka sebagai PolicyStreet kerana mereka mahu menjadi sebahagian daripada perjalanan hidup anda ketika anda melalui waktu – waktu yang kritikal seperti mendapatkan telefon pintar pertama anda, percutian ke luar negara, gadaian yang pertama, perkahwinan anda dan juga menjadi ibu bapa.
PolicyStreet Menawarkan Insurans Terbaik di Malaysia Serendah RM5/Sebulan
Teknologi telah membantu mereka untuk menjalani komitmen ini tetapi apa yang lebih penting adalah semangat mereka untuk membantu masayarakat telah membuatkan mereka untuk menubuhkan syarikat PolicyStreet ini.

Insurans ini ditubuhkan oleh sekumpulan orang dan mereka mahu meneruskan legasi ini. Mereka juga komited dalam menawarkan insurans untuk orang yang tersayang, untuk benda yang anda hargai serta masyarakat dengan cara yang mudah dan berkemampuan.
Pakej – Pakej Yang Ditawarkan di PolicyStreet Yang Anda Perlu Miliki

Pakej – Pakej Yang Ditawarkan di PolicyStreet Yang Anda Perlu Miliki

1. Manulife ManuProtect Term Life Insurance 

Manulife ManuProtect Term Life Insurance
Ia merupakan pakej insurans yang digelar sebagai insurans yang paling berpatutan di dalam insurance kehidupan di Malaysia. ManuProtect memberikan bayaran penuh pada waktu kematian atau kecacatan yang disebabkan oleh sebab semulajadi ataupun kemalangan, dengan beberapa pilihan untuk liputan untuk sakit yang kritikal.

Antara ciri – ciri dan tawaran yang diberikan oleh Manulife ManuProtect adalah;
ciri – ciri dan tawaran yang diberikan oleh Manulife ManuProtect
  • Insurans Premium yang bermula dari RM5/ Sebulan
  • Amaun keseluruhan yang bermula dari RM 50K – RM 600K
  • Amaun kematian dari kemalangan yang berjumlah 2X ganda dari amaun keseluruhan
  • Penyakit kritikal akan menerima 30% dari amaun keseluruhan
  • Umur kemasukan yang terakhir adalah 60 tahun manakala umur yang ditamatkan adalah 80 tahun
  • Tiada kontrak untuk jangka masa yang panjang dan anda boleh membatalkan pada bila – bila masa
Kelebihan yang disediakan oleh ManuLife ManuProtect adalah;
  • Kematian disebabkan oleh faktor semulajadi
    • Amaun keseluruhan berjumlah RM50K – RM600K
    • Dibayar kepada penama
  • Kecatatan yang disebabkan oleh faktor semulajadi atau kemalangan 
    • Amaun keseluruhan berjumlah RM50K – RM600K
    • Dibayar kepada orang yang membayar insurans
  • Kematian disebabkan oleh kemalangan 
    • 2X ganda daripada amaun keseluruhan
    • Dibayar kepada orang yang membayar insurans ataupun penama
  • Penyakit kritikal 
    • 30% daripada amaun keseluruhan (RM15K – 180K)
    • Dibayar kepada orang yang membayar insurans
Dapatkan ManuLife ManuProtect SEKARANG di https://products.policystreet.com/manulife/manuprotect/overview

2. AXA 200 Cancer Care

Dengan jumlah pesakit kanser yang ramai pada hari ini, insurans ini ditawarkan untuk melindungi orang ramai daripada penyakit kanser, dengan memberikan bayaran penuh apabila anda dikesan dengan kanser, dan juga bayaran tahunan untuk anda merawat kanser.
[post_ads]

Antara ciri – ciri AXA 200 Cancer Care adalah;
  • Ia berada di bawah AXA Affin Life di mana bayaran adalah dijamin kepada pembayar insurans
  • Bayaran premium yang bermula dari RM45/bulan bergantung kepada umur
  • Bayaran Rawatan Terapi yang bermula dari RM30K
  • Bayaran Untuk Kesihatan yang bermula dari RM6K setahun
  • Pendapat Perubatan Kedua yang diberikan secara percuma
  • Umur terakhir untuk menyertai insurans ini adalah 50 tahun dan perlindungan diberikan selama 20 tahun
  • Pemeriksaan kesihatan yang berjumlah RM 599 di Beacon Hospital
  • Anda tidak memerlukan pemeriksaan kesihatan untuk menyertai AXA 200 Cancer Care
Tujuan insurans ini diwujudkan adalah untuk menyediakan satu jumlah wang untuk rawatan kanser sekiranya anda didiagnosis dengan penyakit tersebut. Anda akan diberikan bayaran keseluruhan dan juga bayaran ‘bonus’ sehingga lima tahun untuk setiap tahun anda hidup. Insurans ini akan bertahan sehinga 20 tahun dan apabila tahun tersebut berakhir, anda boleh mendapatkan insurans yang baru sekiranya anda berumur di bawah 50 tahun.
AXA 200 Cancer Care
Kelebihan – kelebihan yang ditawarkan oleh AXA 200 Cancer Care termasuklah;
  • Manfaat untuk Rawatan Terapi
    • Sekiranya orang yang membayar insurans tersebut didiagnos dengan kanser, mereka akan menerima bayaran insurans minimum RM30K. 
  • Manfaat Untuk Sembuh 
    • Orang yang membayar insurans juga akan menerima bayarann insurans secara tahunan yang berjumlah minimum RM6K setahun selama 5 tahun. 
  • Pendapat Perubatan Kedua
    • Apabila anda mendapat pendapat untuk terapi atau pembedahan yang pertama daripada seorang doktor, insurans ini menyediakan pendapat kedua dari doktor panel secara percuma. 
  • Manfaat untuk Penama 
    • Sekiranya orang yang membayar insurans meninggal sebelum didiagnos dengan kanser, penama akan menerima bayaran insurans minimum RM1K.
  • Servis Penjaga
    • Orang yang membayar insurans boleh menghubungi AXA untuk mendapatkan penjagaan dari jururawat, perubatan, ataupun pembuatan rambut palsu.
  • Baucer Pemeriksaan Kesihatan
    • Anda akan menerima baucer pemeriksaan kesihatan bernilai RM599 dengan setiap pembelian pakej AXA 200 Cancer Care.
Dapatkan AXA 200 Cancer Care SEKARANG di https://products.policystreet.com/axa/cancercare/overview

3. MSIG Take It Easy Pet Insurance

MSIG Take It Easy Pet Insurance
Insurans ini dijamin oleh MSIG, di mana ia adalah satu – satunya insurans untuk haiwan peliharaan anda yang berada di pasaran. Bermula dari hanya RM18/bulan, insurans haiwan peliharaan ini memberikan perlindungan untuk veterinar, bil ER, ubat – ubatan & suntikan dan juga kos untuk pengebumian sekiranya haiwan peliharaan anda sakit, cedera ataupun meninggal.

Ciri – ciri MSIG Take It Easy Pet Insurance adalah;
MSIG Take It Easy Pet Insurance
  • Dijamin oleh MSIG 
  • Bayaran Premium bermula RM18/sebulan 
  • Manfaat Perubatan Haiwan Peliharaan sehingga RM5K 
  • Manfaat kematian disebabkan oleh sakit dan juga kemalangan sehingga RM5K 
  • Manfaat pengebumian dan pembakaran sehingga RM1K 
  • Pengiklanan dan juga kos penembuhan untuk haiwan peliharaan yang hilang sehingga RM1K 
  • Boleh didapati untuk anjung dan kucing yang mempunyai mikrocip yang berumur 12 minggu sehingga 9 tahun 
  • Insurans ini tidak disediakan untuk haiwan yang larangan ataupun spesis yang diharamkan oleh keraajaan, orang awam, ataupun pihak berkuasa. 
Kelebihan – kelebihan yang boleh didapati sekiranya anda mengambil MSIG Take It Easy Pet Insurance termasuklah;
  • Manfaat Veterinar dan juga Pembedahan
    • Sekiranya haiwan peliharaan anda cedera ataupun sakit, insurans ini akan memberikan perlindungan kepada bil veterinar sehingga RM5K. Sekiranya terdapat pembedahan, ia akan melindungi kos selepas pembedahan sehingga 60 hari.
  • Manfaat Kematian
    • Tuan kepada haiwan peliharaan yang mati akan menerima sehingga RM5K untuk mendapatkan haiwan peliharaan yang baru.
  • Manfaat Untuk Pengebumian
    • Anda akan menerima sehingga RM1K untuk kos pengebumian ataupun pembakaran.
  • Pengiklanan Untuk Haiwan Peliharaan Yang Hilang
    • Anda akan menerima bayaran sehingga RM1K untuk mengiklankan haiwan peliharaan anda yang hilang dan juga untuk membayar ganjaran kepada orang yang menemui haiwan anda.
  • Asrama Untuk Haiwan Peliharaan Anda
    • Apabila tuan haiwan peliharaan tersebut dimasukkan ke hospital lebih dari tiga hari, haiwan peliharaan anda akan dimasukkan ke asrama dan dibayar sehingga RM 2.5K.
  • Liabiliti Pihak Ketiga
    • Apabila haian peliharaan anda melakukan kecederaan kepada orang lain ataupun merosakkan harta benda mereka, insurans ini akan memberikan perlindungan sehingga RM100K.
Dapatkan MSIG Pet Insurance SEKARANG di: https://products.policystreet.com/axa/cancercare/overview
[post_ads_2]

Kelebihan Mendaftar Insurans Dengan PolicyStreet

Kelebihan Mendaftar Insurans Dengan PolicyStreet

Mudah Digunakan

Policy Street tidak memerlukan anda untuk pening kepala kerana ia menawarkan pakej – pakej yang sesuai untuk anda. Setiap pakej telah diberitahu akan fungsi dan kelebihan masing – masing, jadi anda hanya perlu memilih pakej yang anda perlu gunakan dan mula mengambil insurans tersebut untuk kehidupan, harta dan juga kesihatan anda.

Pelbagai Pakej Yang Ditawarkan

Pakej Yang Ditawarkan PolicyStreet
Anda boleh memilih pakej – pakej yang diberikan berdasarkan keperluan dan juga kepentingan anda. Contohnya, jika anda mempunyai penyakit kanser, anda boleh memilih AXA 200 Cancer Care kerana PolicyStreet akan memberikan perlindungan insuran untuk anda yang mendapat penyakit ini dan juga duit tahunan untuk anda gunakan bagi mengubati penyakit ini. Anda juga boleh memilih pakej untuk melindungi kehidupan, harta dan juga perniagaan anda.

Harga Yang Berpatutan

Setiap pakej Policy Street akan memberikan anda komitmen bulanan yang amat rendah dan mampu milik di mana anda tidak akan terkesan dengan potongan insurans pada setiap bulan. Anda boleh membayar serendah RM5 / sebulan untuk insurans perlindungan kehidupan anda dan anda akan dilindungi oleh insurans Policy Street.

Dapatkan Insurans Daripada PolicyStreet Sekarang!

PolicyStreet sedang mengadakan promosi sempena Tahun Baru Cina jadi anda perlu mendapatkannya sekarang. Anda boleh menerima Ang Paw bayaran balik sehingga RM 50 dengan menggunakan kod rujukan yang anda akan terima apabila anda melakukan pembelian melalui Policy Street. Caranya adalah dengan menekan link seperti berikut;

Promosi Tahun Baru Cina PolicyStreet: http://campaign.policystreet.com/web/cny/index.html



Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

3 Comments

  1. Rasanya inilah pertama kali ciktie tengok HH kembali join konteks. All the best ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapnya adalah rezeki dapat menang sesuatu dengan kontest ni .. hehehe

      Delete
  2. byk insurans skrg ni..tp kita kena lebih bijak dan berhati-hati...:)

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.