As-Salam. Pernah anda lihat bagaimana entri yang anda tulis panjang-panjang dan ambil masa lama meletup di enjin carian? HH banyak kali merasai perkara demikian. Tahukah anda rahsia untuk hasilkan entri sebegini yang dapat memberikan trafik hebat selama berminggu-minggu?

Apa yang perlu anda lakukan adalah pengorbanan masa anda dalam sehari. Hanya sehari diperlukan selama sejam atau lebih untuk mendapatkan satu entri berkualiti, terbaik dan yang orang lain tidak lagi terbitkan.

Entri HH mengenai Illuminati, sejarah Freemason pernah meletup semasa awal blog ini diperkenalkan. Hari-hari ada sahaja trafik menerusi entri tersebut. Dan bukan sedikit, memang banyak. Dan banyak lagi entri-entri yang HH buat .... yang ambil masa lama untuk ditulis dan diterbitkan.

Sejam Untuk Tulis Entri Terbaik Bagi Dapatkan Trafik Tinggi Seminggu


Sejam? Lama betul nak tulis entri. Ya, kalau anda mahu kongsikan satu cerita yang berfakta, memang perlu anda peruntukan masa sebegitu. Kena dalami dan fahami apa yang anda nak kongsikan. Ketahui selok belok mengenainya.

Entri HH mengenai Siapa Sebenar Harimau Malaya juga meletup satu ketika dahulu. Ramai nak tahu. Semua ini HH jalankan kajian dan carian di dalam internet, dan buat satu entri berfakta yang akan disukai (LIKE) dan dikongsi.

Jadi, andai anda mahukan satu entri berkualiti yang akan melonjakkan trafik blog anda secara berterusan, pastikan anda peruntukkan masa untuk menulis entri tersebut, paling tidak selama sejam untuk mendalami, memahami dan memberikan entri terbaik.

*p.s: Semua entri yang HH sebutkan tadi dah dibuang bagi menjadikan blog ini blog tertumpu mengenai panduan menulis blog. Cuma ada lagi bekas-bekas yang ditinggalkan. :)



29 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. hmm..tahniah!.memang begitulah penulis yang bertanggung jawab. Apa pun yang kita tulis, kita harus lebih dahulu mendalaminya atau menguasainya.Teruskan usaha sdra.semoga terus suksess dalam bidang ini..:)-

    ReplyDelete
  2. mungkin formula 5W 1H masa zaman sekolah dulu boleh diguna pakai dlm menghasilkn entri. What,where,who,when,why,how!!
    ^_^

    ReplyDelete
  3. I think the admin of this website is genuinely working hard
    for his website, since here every material is quality based data.


    http://www.playbeautifully.com/?L=blogs.blog&article=4317
    Also visit my weblog : motorbootcharter kroatien

    ReplyDelete
  4. Excellent way of telling, and nice article to get
    information concerning my presentation subject matter, which i am going to convey in
    university.
    http://www.bbisyr.net/Realizing-Croatia-Charter.htm
    Also visit my web blog ... lobios

    ReplyDelete
  5. wah..sejam masa yang diperuntukkan?? lama betul.. uish.. tahap pemikiran mesti kena tip top kalau nak menulis entri2 sedemikian rupa kan?

    ReplyDelete
  6. What's up to every one, because I am truly eager of reading this blog's post to be updated daily.
    It carries good material.
    http://www.freepressrelease24.com/Plan-To-Yacht-Charter-Croatia.
    htm
    Look into my web blog ; theis

    ReplyDelete
  7. Valuable information. Lucky me I found your website by chance, and
    I'm surprised why this accident did not happened earlier! I bookmarked it. http://www.quantgroupatwsi.com/SeenOnTheRadio/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=VirgilioTanesha
    Feel free to visit my web-site : budokan

    ReplyDelete
  8. Excellent pieces. Keep posting such kind of information on
    your blog. Im really impressed by your blog.
    Hi there, You have performed a great job. I will definitely digg it and for my part suggest to my friends.
    I'm confident they will be benefited from this site.

    http://taarngalleriet.dk/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=10234&Itemid=0
    Feel free to surf my web-site :: spout

    ReplyDelete
  9. I always emailed this webpage post page to all my friends, because if like to read it after that my friends will
    too.
    http://www.ursecond.com/story.php?title=yacht-charter-croatia-3
    Stop by my web blog ... lecturing

    ReplyDelete
  10. menulis tanpa memahami dan mendalami apa yang ditulis hanya satu usha yang sia-sia. sekurang-kurangnya, perlu ada kajian yang mendalam dan memahami 101% apa yang ditulis.

    ReplyDelete
  11. My family all the time say that I am wasting my time here at net, however
    I know I am getting familiarity every day by reading thes
    good articles or reviews.
    http://goshine.wall.fm/blogs/post/78
    My site :: blogger

    ReplyDelete
  12. jarang saya dapat hasilkan entri macam tu. tapi , memang bagus. ilmu pengetahuan. cuma pastikan kesahihannya :)

    ReplyDelete
  13. Mmg berbaloi 1jam tue utk dpt trafik semggu :)

    ReplyDelete
  14. Wa... benar belaka tu. Rasa belum pernah lagi dapat macam yang HH telah alami. Penulisan berkualiti yang menaikkan trafik blog. Terima kasih berkongsi ilmu bermanfaat ni :) Suka tgk blog HH ni, kemas, tersusun dan memang best

    ReplyDelete
  15. Benar .. kalau kita dah usaha dan ia membuahkan hasil .. memang terasa akan kemanisannya

    ReplyDelete
  16. Terima kasih kerana suka dengan penampilan blog ini

    ReplyDelete
  17. Betul tu @google-2c0a3191a5b598cdab9335b946454284:disqus ....

    ReplyDelete
  18. Perlu faham ... tak perlu nak jadi pakar tapi cukup memahami apa yang disampaikan ... dan tahu cara untuk menjawab persoalan jika ada

    ReplyDelete
  19. Sejam sebab nak cari bahan untuk kita rujuk

    ReplyDelete
  20. Thank you for the good writeup. It if truth be told was once a
    leisure account it. Look complex to far delivered agreeable
    from you! By the way, how could we communicate?
    http://www.consciousenergy.us/blogs/user/LavonChris
    Also visit my web-site - prazi

    ReplyDelete
  21. Thanks , I've recently been searching for info approximately this subject for ages and yours is the greatest I have found out so far. But, what about the conclusion? Are you sure in regards to the supply?
    http://septonil.com/blogs/viewstory/61391
    My site landslide

    ReplyDelete
  22. Hi mates, how is everything, and what you would like to say concerning this paragraph, in my view its really remarkable
    in favor of me.
    http://www.avkymppi.net/elgg/pg/blog/Edgar9452/read/19695/reasons-to-buy-yahoo-and-google-1-votes-pinterest-and-also-instagram-followers
    My website :: sterilizer

    ReplyDelete
  23. Hey! This is my first visit to your blog! We
    are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

    Your blog provided us valuable information to work on.
    You have done a outstanding job!
    My web page : life republic kolte patil

    ReplyDelete
  24. Excellent article. I am facing a few of these issues as well.
    .

    my site ... custom database

    ReplyDelete
  25. It's awesome in favor of me to have a web site, which is useful for my knowledge. thanks admin

    Feel free to visit my blog detran olinda

    ReplyDelete
  26. I'm extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays.

    Here is my site ranier

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Panduan Bisnes di Shopee

Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement



Panduan Ternak Kambing