As-Salam. HH ingin bertanya ... soalan-soalan yang sering bermain di minda ni .... perlukan kepastian daripada pengunjung blog - baik yang seru mahupun seteru. Bukan apa, kadangkala HH dok tulis itu dan ini ... terasa macam ada sesuatu yang tak kena. Jadi, input anda tersangatlah diharapkan.

HH pun macam anda juga, blogger yang cuba mencari tapak. Tak banyak, cuma sedikit yang dipinta. Blog ini dah lama wujud tapi masih ada yang belum ketemui blog ini .. jadi kenapa?

Tak salah bertanya pada orang lain ye tak? HH percaya ramai antara anda ada ilmu lebih baik dan luas daripada HH sendiri. Jadi, mahu dikongsi tentang pendapat anda.

Soalan HH ialah ....


  1. Blog ini susah ke senang nak buka?
  2. Blog ini susah ke nak anda baca?
  3. Adakah anda puas hati dengan entri-entri yang ditulis?
  4. Adakah anda berasa blog ini boleh menjadi satu daripada blog yang menjadi tempat untuk blogger mencari ilmu blogging Malaysia?
  5. Adakah HH seorang blogger yang sombong?
  6. Anda suka atau tidak dengan penampilan dan gaya blog ini dipersembahkan?

Mohon jawapan, komen anda diharapkan .. dan jangan lupa ... tinggalkan url blog anda untuk HH masukkan ke dalam bloglist.

Terima kasih pada mereka yang sudi komen dan berikan jawapan pada persoalan di atas. Harap dapat jawapan yang jujur dan ikhlas. 





11 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Bro Hasrul.

    1. Klik saja HASRULHASSAN.COM, tak sampai 10 saat terpapar suda.

    2. Agak subjektif, bergantung kepada usia. OK je.

    3.Bersesuaian penerangan blog, 'Tips, Panduan Blogspot Malaysia. Entri2 yang dipapar setakat ini saya anugerahkan 4.5 bintang.

    4. Setakat ini boleh dikatakan bro sebagai sifu bagi blogger yang baru dan yang otai untuk menambah ilmu

    5.Tak ada istilah tu, mungkin bro agak sibuk tanpa menjejak semula jejakan yang telah ditinggalkan atau sapaan yang tak berjawap.

    6. Suka. Saya bagi 7 daripada 10.

    Ikhlas bro.

    http://kopibiarpekat.blogspot.com/

    http://skabangaing.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Jawapan : Blog ini susah ke senang nak buka? - Senang.. ;)

    Blog ini susah ke nak anda baca? - Senang sebab tulisan ni memang jelas dan bulat..

    Adakah anda puas hati dengan entri-entri yang ditulis? - Alhamdulillah puas hati terutama berkaitan panduan dalam menjadi blogger..

    Adakah anda berasa blog ini boleh menjadi satu daripada blog yang menjadi tempat untuk blogger mencari ilmu blogging Malaysia? - Insyaallah sebab ada info..

    Adakah HH seorang blogger yang sombong? - rasenya tak..

    Anda suka atau tidak dengan penampilan dan gaya blog ini dipersembahkan? - bereh je.. suka la mskdnya..


    from : eraz (www.erazfadli.com)

    BalasPadam
  3. Salam bro..

    Klik saja blog, tak sampai 10 saat semuanya terpapar sudah. Susah nak baca? Tak adalah,, kalau susah cepat2 pengunjung check dengan pakar cermin mata. Singgah ke blog nie agak puas, banyak maklumat dan ilmu yang berharga untuk blogger baru macam saya. Bro Hasrul, teruskan entri-entri yang menarik dan bermanafaat sebagai rujukan. Sombong? Tidaklah, mungkin kesibukkan yang menyebabkan komen kurang mendapat response atau jejakan yang ditinggalkan kurang dijejaki. Gaya dan penampilan blog agak menarik, sedap mata memandang, luas minda meneroka.

    Ikhlas.

    http://kopibiarpekat.blogspot.com/

    http://skabangaing.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. assalamualaikum HH...
    1- Blog ini susah ke senang nak buka?
    pada mama setakat ini memang senang jer nak buka tak ada masalah.
    2-blog ini susah ke nak anda baca?
    Tak susah utk mama membacanya bahasanya pun mudah difahami.
    3-Adakah anda puas hati dengan entri-entri yang ditulis?
    Memang sangat2 puas hati sekali banyak info yang menarik hati mama.
    4-Adakah anda berasa blog ini boleh menjadi satu daripada blog yang menjadi tempat untuk blogger mencari ilmu blogging Malaysia?
    Yer betul tu banyak tutorial n info yang menarik.
    5-Adakah HH seorang blogger yang sombong?
    Memang tak pernah jumpa pun tapi pada pendapat mama mesti HH orangnya peramah n tidak sombong sbbnya setiap persoalan mama yang berkaitan dgn blog pasti akan dijawab dgn baik.
    6-Anda suka atau tidak dengan penampilan dan gaya blog ini dipersembahkan?
    Mama suka blog HH ni sbb ianya simple dan kemas.
    http://maszullblogspot.com

    BalasPadam
  5. Blog ini susah ke senang nak buka?
    -Sehingga hari ini, internet di rumah saya laju tuan. Ok setakat ni.



    Blog ini susah ke nak anda baca?
    -Mudah di fahami, bahasa yg tidak keterlaluan. Yang penting bukan blog copy paste. :)


    Adakah anda puas hati dengan entri-entri yang ditulis?
    -Saya suka bila tuan memberi pendapat dan persepsi utk satu2 isu. Menarik!

    Adakah anda berasa blog ini boleh menjadi satu daripada blog yang menjadi tempat untuk blogger mencari ilmu blogging Malaysia?
    -Bagus! Ada tutorial yg boleh di jadikan rujukan.



    Adakah HH seorang blogger yang sombong?
    -Saya belum pernah berjumpa tuan, walaupun nyaris2 jumpa di USM dulu. Tapi saya tau tuan bukan seorang yg sombong.(daripada gerak hati saya)



    Anda suka atau tidak dengan penampilan dan gaya blog ini dipersembahkan?
    -Saya suka blog yg kemas dan ringkas. Tidak terlalu banyak widget etc. Blog HH bagi saya ok dan tidak serabut.

    BalasPadam
  6. HH ..komen ni macam saya tak berapa reti guna, sebab tu saya selalu jadi silent reader blog HH

    BalasPadam
  7. Errr ... mudah je .. ada Google akaun leh guna dengan mudahnya

    BalasPadam
  8. Saya jawab dengan jujur okeh ! hehe, blog ni senang je nak buka, boleh kata sgt senang, laju :) nak baca pun senang, sy baca tiap patah yg abg hh tulis, sgt puas hati dengan entri2 kat sini, semuanya sangat berguna untuk blogger baru mcm saya jadikan panduan, siyes ! banyak saya belajar dari sini hehehe. sombong ? ekk kalao sombong x berkongsi byk tips kot.. emm las but not least, i love to be here :D *terima kasih daun keladi lain kali kongsi macam2 lagii ^_^ ~ jemput la singgah blog cabuk saye, n kalo terlebih rajin komen la pe yg kurang hihi. http://mayesa-jcb.blogspot.com

    BalasPadam
  9. blog ini cepat je loading.. jadi senang nak buka. Penulisan bahasa dalam blog ini juga mudah dibaca dan mudah difahami. Saya amat berpuas hati terhadap entri2 yang En. Hasrul tulis. Saya jadikan blog ini sebagai panduan untuk memantapkan lagi blog saya sebab blog ini penuh dengan ilmu berkaitan blog. En. Hasrul tak sombong sebab sudi terjah dan bagi pendapat pasal blog saya. Saya juga sukakan gaya dan penampilan blog ini. Nampak macam domain berbayar sahaja. Padahal blog ini guna domain blogspot je. ^_^

    BalasPadam
  10. 1.blog ni loading tak lah lama sangat.
    2.orang yang susah baca blog ni konfem orang tubuta huruf heehehe
    3.puas hatilah entry dia, tak lah terlampau buat kepalani nak pecah.
    4.Insyallah boleh. everythingnot imposible,
    5.sombong??? erm, kalau bab tu terpaksa orang lain jawab
    6.gila tak suka,,,,,,,,,, simple je. kena dengan jiwa aku hahaha
    - sebab selama ni jadi silent readerje, so jawapan memang macam orang sengal

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement





CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement