bisnes shopee
As-Salam. Bagai tidak percaya .... anda dah cuba periksa statistik blog anda untuk hari ini tak? Cuba lihat di bahagian dashboard di ruangan statistik ... apa yang anda nampak? Adakah anda hadapi apa yang HH hadapi sekarang?

Berikut adalah statistik yang baru sahaja HH ambil di blogspot untuk blog ini. Terkejut ..... erkkk ....

Statistik Dari Mei 2008 - Oktober 2012



Sedih kalau ia merupakan satu fakta.... tentu anda akan terkesima andai usaha anda menaikkan blog hanya berakhir sebegini. 4 tahun berblog .... blog anda hanya menerima 21 je kunjungan, atau 21 klik ke blog .... tak ke sadis tu.

Cuba anda bayangkan. Penat lelah tulis entri, hasilnya macam kat atas tu ... tentu macam nak nangis je kan? 

Andailah ia benar, HH boleh angkat kaki dari dunia blog Malaysia ni. Siyes kata..... tak munasabah langsung .. ye tak?

Google sedang meneliti masalah ini. Adakah kerana pihak Google telah kemaskini enjin pencarian mereka, HH masih tidak pasti. Mungkin blogspot sedang dalam satu proses mengemaskini semua blog-blog yang dinaunginya.


43 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. uikkkkk... peliknya. mia pun check tadi. nasib baik ok. fiuhhhh..

    ReplyDelete
  2. sama dengan wan ada belas-belas pageviews sahaja. Mungkin Google tengah upgrade.

    ReplyDelete
  3. mungkin pakcik gugel tengah upgrade sistem kot. aku pon kena gak..

    ReplyDelete
  4. sama Juga kb....pun cuma ada 27 views ja......... :(

    ReplyDelete
  5. saya pun begitu. terkejut pagi ini. rasa down tetiba. selamat tak delete comment2 lama.

    ReplyDelete
  6. Ada blogger - international kata sebb blog kita banyak iklan, itu sbb dia reset balik pageviews .....huhuhu penalti dari Google Panda

    ReplyDelete
  7. sama jugak dengan saya ..

    ReplyDelete
  8. Inilah bahana dan antara bahaya kalau pakai benda percuma ni

    ReplyDelete
  9. Ya...bukan semua blog yang kena ... HH punya blog yang lain ok je ..

    ReplyDelete
  10. abh HH, sama la kita..baru 3pageview ni..ingat kena hack ke ape..nasib baik yg lain ok.. kenape ye?? fuhhh mmg berdebar giler.hahaha

    ReplyDelete
  11. hmm. itulah. bila cek pagi ni tkejut jugak tengok pageviews tiba2 abis hilang. harap benda ni temporary je la.

    ReplyDelete
  12. sy pun kna haha 0 paeviews :/

    ReplyDelete
  13. Nak kna cek gak ni.. apapun mgkin pkara ni bersifat sementara

    ReplyDelete
  14. adalah silap dimana2 tu..atau btul sdg diupgrade..sabar ye tengok dulu..akk punya 4 x 3 kecuali semalam kosong jugak...mmg tak logik dan mustahil..

    ReplyDelete
  15. Aiseh.. den pun kna.. dr stgh juta jd 62.. hehe

    ReplyDelete
  16. hrm..tu la baru je cek tadi tgk2 ada 11 je..lagi sedih.. ada prob yer..harap2 akan kembali seprt sediakala..

    ReplyDelete
  17. ada error tu kot...xkanlah blog HH ada 21 je..hari2x org msuk....blog sya pun td ada 11 je...eurmmmm

    ReplyDelete
  18. uikkkk baru kena juga ni bila check sekali lagi. tadi mula2 takde..

    ReplyDelete
  19. saya pun...dari 2000 (tak banyak mana pun tinggal ) tinggal tak sampai 10. saya ingat nak say goodbye lah dunia blogger ni...emmm

    ReplyDelete
  20. itulah nak gelak pun ada..huhu

    ReplyDelete
  21. huhuhu..itu lah..sama juga....

    ReplyDelete
  22. sana la.dari beribu2 tinggal 10 page view je.hehe

    ReplyDelete
  23. kita dh check td , err terkejut4 pageview je -.-"

    ReplyDelete
  24. hehe.. nampak sgt ada yang tak kena.. :)

    ReplyDelete
  25. ... pendek kata, bertukarlah ke Wordpress. Upgrade!

    ReplyDelete
  26. tapi blog saya langsung takde iklan pun kena jugak..huhu

    ReplyDelete
  27. Hehehehe...rasanya semuanya dah kembali ok dah ni ....

    ReplyDelete
  28. Hmm ... nampaknya Google ada buat sesuatu kat dalam blogspot, dan kini dah ok balik dah ... alhamdulillah

    ReplyDelete
  29. wow ... setengah juta pageviewssss hebat tu @facebook-538537437:disqus //

    ReplyDelete
  30. Amacam? dah ok ke? HH dah ok ni .. hehehheehe

    ReplyDelete
  31. Sabar .. hehehe... ada la benda Google buat kat blog tu ...

    ReplyDelete
  32. hehehehe... semua orang jadi gempak kan?

    ReplyDelete
  33. Hmmm ..... sini dah ok ...blog2 lain pun dah kembali normal dah jumlah pageviews .....

    ReplyDelete
  34. Hehehee..... :) tak reti nak guna wordpress ..kita blogger biasa2 je ...

    ReplyDelete
  35. Aku pun terkejut pagi tadi tengok stst blogspot..

    ReplyDelete
  36. :) skang dah ok dah @56abcfac1ff45d7ebddf087f934722f7:disqus

    ReplyDelete
  37. alhamdullillah sekarang dah kembali OK.. cuak jgk semua.. mn tak nye, bermula kosong semula.. haha

    ReplyDelete
  38. Amir Aiman AkashahOctober 25, 2012 at 1:35 AM

    alhamdulillah bro HH
    blog dh kembali normal juga
    sentap jiwa gak sy td bila check bdasarkn info bro
    syukran sgt2

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**



Sebelumnya Seterusnya
Panduan Shopee

Free iPhone 12 Pro