As-Salam. Errkkk ... macam tak percaya, semangat klik sana sini untuk follow blog rakan-rakan dalam dunia blog Malaysia, tetiba je HH dapat notifikasi - yang HH sudah tidak boleh follow blog rakan blogger lain kerana dah capai had maksimum ... uhh boleh ke jadi gitu? Menurut notifikasi tu, HH dah sampai limit 300 blog untuk diikuti.

Adakah ianya perkara yang memang sepatutnya berlaku? HH sebelum ini belum lagi menerima apa-apa informasi mengenai perkara ini ... benarkah sudah tidak boleh ikut (follow) blog orang lain bila sudah capai 300 blog? Ada sesapa yang pernah hadapi perkara serupa seperti HH tak? 

Notifikasi Tidak Boleh Ikut (Follow) Blog



Dan jika mahu tambah atau ikuti blog yang lain, HH perlu unfollow blog yang dah HH ikuti selama ini ... uhh ... cam kejam je bunyinya, tapi memang boleh dilakukan andai ada blog yang sudah tidak wujud lagi atau sudah bersawang berbulan lamanya.


4 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. betol ke? alamak...xbes la mcm ni..

    BalasPadam
  2. ada gk shbt blogger yg xleh nak follow lps 300 org...tpi ari tu,eca try la follow,oke je..

    BalasPadam
  3. Baru tau ni.. kalau cmtu xblh bebas mengfollow sangat la yer..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!






Advertisement