Klik Sini Untuk Tempahan Rujukan
As-salam.
Eyriqazz vs Denaihati. SEO Contest untuk mereka yang mahu menguji kepakaran dan pengetahuan SEO - kali ini membabitkan kata kunci Eyriqazz VS Denaihati.

Ada kekuatan bagi kedua-dua blog ini, dan dua-dua blog ada pencapaian tersendiri dalam dunia blogger Malaysia. Eyriqazz vs Denaihati .... mungkin menjadi lawan dalam dunia SEO blog, tetapi tidak di alam nyata.

Blog Denaihati

SEO Contest - eyriqazz vs denaihati


Blog Eyriqazz

SEO Contest - eyriqazz vs denaihati



Jika anda, siapa yang anda pilih - bukan fikir beberapa kali, tetapi apabila disebutkan Eyriqazz vs Denaihati, blog mana yang terlintas dahulu di fikiran untuk anda jejaki. Eyriqazz vs Denaihati, bukan sekadar Great Teacher Onizuka vs Hidupkan Untuk Memberi, tetapi lebih kepada blog peribadi vs blog SEO .... hehehe... itu kata HH. 

Siapa nak belajar SEO secara tak langsung - Denaihati.com
Siapa nak belajar tentang blog peribadi - Eyriqazz.com

Pilih dah? Antara dua blog ini: Eyriqazz vs Denaihati.

-------------------------------
Eyriqazz vs Denaihati - Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com , Shakiddo.com , ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com dan Papamifz.com

13 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Assalam, kedua-duanya hebat-hebat belaka... selalu juga berkunjung ke sana... hehhe... HH pun apa kurangnya, betul tak ?

    ReplyDelete
  2. yup..hh pun tak kurang hebatnya..belek2 entri lama2 hh,byk yang menarik dan boleh dijadikan panduan...

    thanks bro for joining...bro ada bakat menuliss....

    ReplyDelete
  3. hehe..susah nak pilih nih..

    ReplyDelete
  4. Tahniah bro, saya baru jugak join, sama2 kita usaha untuk menguji tahap SEO masing2. Tahinah sekali lagi..

    ReplyDelete
  5. lebih senang pegi DH..sebab senang igt nama..hahaha

    ReplyDelete
  6. waaah, tukar template dah.. template SEO mesra nih ala2 thesis.

    Eyriqazz dan Denaihati

    ReplyDelete
  7. ramai yg join, sangat best

    ReplyDelete
  8. Kedua-dua blog saya suka singgah :)

    ReplyDelete
  9. Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement