Wajah Pemilik Blog Denaihati.com

As-Salam.
Kalau anda seorang blogger yang dah lama, dan kerap merayau dan merewang ke blog-blog lain, terutama blog-blog yang telah wujud sejak 2007-2008, pasti sedia maklum akan blog ini - DenaiHati.com.

Sebuah blog yang telah berjaya menempatkan pengaruhnya dalam dunia blogger Malaysia. Namun, tidak ramai yang kenal atau tahu siapakah di sebalik kehebatan blog DenaiHati.com ini.

Beliau yang bertanggungjawab dalam mengurus, menerbit dan menjadikan blog ini antara terbaik di Malaysia ialah Amir Hassan.

Amir Hassan? Amir Hassan adalah pemilik blog DenaiHati.com .... bukan Hasrul Hassan ye .. hahahhaa.... :) 

Jika tak tahu wajah Amir Hassan, sukacitanya HH paparkan di entri ini - serius main cilok tanpa kebenaranya..... (Apa lagi ..pi report ... :P)


Untuk info, Amir Hassan (pemilik DenaiHati.com) bukan hanya ada satu blog, malah beberapa blog lain.

- http://denaihati.blogspot.com
- http://almukjizat.blogspot.com
- http://ilmucipta.blogspot.com
- http://gokuat.blogspot.com


Blogger ini yang merupakan seorang suami dan bapa, pernah bekerja dengan Vads Malaysia, Ernst and Young, Shell dan juga Astra Zeneca. 

Blog DenaiHati.com terkenal dengan insentif backlink yang telah dimanfaatkan oleh ramai blogger, termasuk blogger2 ternama Malaysia.

Post a Comment

11 Comments

  1. nak suruh DH terjah lettteeeew, abis low profile dia bertukar ke retis.. hehe

    ReplyDelete
  2. @Muaz Faris OHh DH tak perlu terjah blog ni ... sbb dia tak dapat apa2 .... :) biar korang terjah blog dia dari blog ni ... sbbnya HH dapat insentif ..hehehehe... :P

    ReplyDelete
  3. baru dapat tengok wajahnya...hihihi

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum HH....baru dpt tengok wajah pemilik blog DenaiHati ni...:)

    ReplyDelete
  5. terbaik lah...banyak blog rupanya......

    ReplyDelete
  6. wah dpt tgk dah wajah tuan punya denaihati..memang respect sama beliau..

    ReplyDelete
  7. oic..ada lagi blog lain rupanya..keanl DH sebab toshib aaritu..kakyan dedahkan..hehe

    ReplyDelete
  8. haha ...opss.. terkantoi suda gambar abang DH ni ..bhahaha

    ReplyDelete
  9. Harap suatu hari nanti dapat jadi seperti dia.. hehe

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.